Свекрвите и снаите – проблеми

Дискусија во 'Брак' започната од zdravkova, 1 декември 2009.

1. Elenota

Elenota Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2016
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    160
    Треба да се издресире и мојта ама тешко многу е инатлива се по нејно да е :rofl:

На macmacuf му/ѝ се допаѓа ова.
  2. macmacuf

macmacuf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2017
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    106
    Мојата никогаш и не доби некое си внимание од мене, така да си го знае местото :D

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. pokahontas83

pokahontas83 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    79
    bravo za muabetot golem lajk

На meckicka и macmacuf им се допаѓа ова.
  4. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.181
    Prochitav pogore deka sovet ne ti treba,ama chovechki e kolku tolku da ti dade nekoj koraz,samodoverba,da te poduchi nekoj so pogolemo iskustvo na vakva problematika SVEKRVA :)..sakash primeni sakash ne,toa tvoe e si e ..
    Veke koga kaza deka ne ste vo zaednica,nego so dojdi mi pojdi mi so posedok na gosti,kako I deka na nejzina teritorija ne smeesh nishto da chepnesh,ondak istoto primeni I go I ti na tvoja teritorija..ke I se obratish so kako I da Ja nazivash I ke I rechesh jasno I glasno: izvini ova e moj I na tvojot sin dom,"Nash dom " shto znachi nie si go odbravme I nie Si plakame smetki za ovoj nash dom,toa znachi nie kako si sakame da si go rasporedime i namestime taka,vie so svekorot ste ovde na gosti taka???...Jas vo vasha doma Ne vi Se Mesham taka??Pa zoshto vie mene??? Ako sakate ubavo da si pominite so nas prilagotetese na nashite planovi I rasporedi,a koga ke dojdeme kaj vas na gosti togash nie po vashite..tolku ..jasno I glasno ke Si kazesh..

На Pinky97, meckicka, tina-63 и 8 други им се допаѓа ова.
  5. Yassie96

Yassie96 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    229
    Знаете и јас бев на слична ситуациа! Не знам каква жена ќе бешее оваа. Кога бев бремена на 1 дете последните месеци пред пораѓајот лежев на кревет бев покриена со ќебе .... таа дојде и ми го тргат ќебето и ми вели да го луфтирам. Станав и не сакав да првам проблеми и по.. ми вели е легни де шо стана не му викам ќе станам дојде м му викм вака и вака тој зборна со мајкаи таа нее вистина јас сакав да ја покријам жими господа ако лажам ... ејј дечки да не стигните до овај степен навистина е ужас не знам кај ке и летне душата не е еден проблем исто така и чупево од раце ми го тргаше ... ама да видам сега на второто ке ја терам :punch:

На Nora♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Па јас не гледам ништо лошо ако сакала да го луфтира ќебето, ти си прдела под него, барем прашина да не има и слично. Не знам еве некој друг нека каже.

7. Yassie96

Yassie96 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    229
    Па се уште лежев а да бев стана ок е да го луфтира дали ме разбираш ако не ти проблем тебе не пиши :x

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Ти си била трудна, жената влегла и сакала да го луфтира ќебето. Сега жената е свекрвата.
    Да е жената мајкати ќе немаш коментар. Не гледам ништо лошо, зашто си лежела трудна, фатила го луфтирала, може смрдело ќебето, може си прдела ние не знаеме. Јас дадов мислење, а ти како сакаш.

На m.i.g му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Yassie96

Yassie96 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    229
    Не сакам да коментирам сепак има разни луѓе не сакам ни да увредувам тоа е правило во форумов и се подржувам со тоа . Знаеш не е работава до самото луфтирање што лаже дали ме разбираш ама се прави грешка не се чита доволно и мене ми се имат случено

На galapce му/ѝ се допаѓа ова.
  10. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    На 20 години веќе си трудна со второ дете... Ти таков живот си избрала... Што не ти чини сега?
    Жената сакала да ти помогне, и уште крива на крај излегла.

Убаво ти вика Бубаче, да била мајка ти арно ќе било, а сега свекрвата е глупа.

Кога си се мажела на 16/17 год си гледала во какви услови ќе живееш во заедница... Никој не ти е крив, и тоа е права глупост, а не проблем.

На CameliaMiller и m.i.g им се допаѓа ова.
  11. Yassie96

Yassie96 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    229
    Девојки не ме разбирате работава што лаже и се колне на господа не знам не пишам шпански да не разбирате

12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    А што лаже? Кажала сакала да те покрие тоа е вистина, ќе ти го вратела ќебето, да се излуфтира и ќе се врати.
    Бог да чува, дигаш фама за ќебе,мене ми се чини дека жената само сакала да не ти мириса ќебето, како што кажав, јас дома секојдневно луфтирам, ти како можеш на усмрдено ќебе да седиш јас не знам. Ти самата си уверена дека не е во ред, зашто ти го зела ќебето си лежела, не ти смрзнал гзот сигурно од 5 мин луфтирање.

На m.i.g му/ѝ се допаѓа ова.
  13. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    2.924
    Не и е на членката за ќебето, туку тоа што насамо збори и прави едно пред другите друго. Јас така ја сфаќам, нека ме исправи ако грешам... Сигурно така и прави и за други ситуации, небитно на колку години се омажила, не е добро тоа што си нема раат па и бремена. Да ја смени, не може, едноставно жената си е таква. Да живее под клуч во иста куќа, исто не иде... Решение нека каже некој што поминал низ тоа и го решил успешно. Оти лесно е да се нападне, гледано од страна...

На ♣ Alba Viduam ♣, Trxmx, galapce и 9 други им се допаѓа ова.
  14. Yassie96

Yassie96 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    229
    Не душо не ја знеш каква е таков е тип и префрлувач на зборој секогаш навредливи зборој за мојте родители јас не сум доликувала за синот не можиш да осудуваш на некој и синот веќе ја разбра каква е и дека се колни за џабе

15. Yassie96

Yassie96 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    229
    Фала ти душо навистина ме разбираш не знам што кажав погрешно за критикување :worried:
    Јас ја знам нејзе каква е напишав дали имал некој таков проблем и како го средиле тоа .

На zalosna му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.227
    Допаѓања:
    17.953
    Ако ми е упрдено ќебето свекрва ми или мајка ми треба да ми го луфтираат? |(
    И јас живеам со свекрва ми, па никогаш не ми буричка во постела...

На ♣ Alba Viduam ♣, Trxmx, galapce и 20 други им се допаѓа ова.
  17. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    А од кај знаеш ти дека било усмрдено? Да не им си дома случајно?

На ♣ Alba Viduam ♣, eli25, Trxmx и 17 други им се допаѓа ова.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Да бе дома сум им...ај врати се на првото мое мислење и не се фаќај за сламка. :rofl:

19. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Јас никаде не прочитав дека прдела под ќебето и дека било усмрдено. А и да било, доволно е возрасна за сама да си го излуфтира. Немало потреба од мешање. А и лежела во моментот. Може ќе го луфтирала ко ќе стане.

На ♣ Alba Viduam ♣, Trxmx, galapce и 12 други им се допаѓа ова.
  20. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.437
    @buba4e89 ако ти прдиш под ќебе не значи дека сите го прават тоа! Колку си само проста и колку сељачки се изразуваш, страшно!
    Поглуп коментар немам прочитано!

На CameliaMiller, Hipster, ♣ Alba Viduam ♣ и 33 други им се допаѓа ова.