Стисни "ми се допаѓа" , ако барем еднаш си ја пукнала главата под ќебето да помирисаш после прдеж... Не знам зошто ама се изнасмеав со коментариве за прдење и смрдење .
Teshko e nekoj da smenish pogotovo na postari godini..pomiri se so faktot deka e takva,pokvarena dusha I ne baraj od takov chovek nit pravdina nitu pak da ispravash krivi drini..chare??? Se znae ,shto podaleku od takvi,barajte bilo kakvo reshenie I prilika samo da izlezete od Kaj nea..oti zivot so takva nema...
Донекаде се во право членките погоре, сепак можело да поуживате уште ама биднало веќе. Но истите проблеми ги има без разлика дали си 25, 30 или повеќе год, карактер не се менува, само вие двајца ќе сте поштеделе некоја годинка во уживање... Како и да е, многу често додека е врска во прашање гледаш една личност, дојде брак и веќе не е истата, и тука доаѓа до проблеми. Има ли некоја шанса да си живеете посебно, сте зборнале ли на таа тема? Ако е стварно напнато и често се случува не е лошо да зборнеш со сопругот, неговата поддршка е она што е најважно, но сепак тоа му е мајка, затоа гледај да мине без напаѓање. А ако се јаде и не е до толку, или е тешко изводливо да се одвоите, останува да стиснеш заби и низ едно нека влезе низ друго нека излезе... може и ќе те олабави некогаш
Zenata kebeto go dade kako primer za toa sto svekrvata se mesa vo se, plus laze i se kolne. Koj kako saka taka neka sfati.... Nekoi komentari se malku bez sol, a i koga ne si vo brak, nemas iskustvo so svekrva mozes da kazes sto sakas. Ne za gjabe se veli prvo ripni pa potoa kazi op!
Алал да ти е за коментаров. Таа бубаче на друг форум ми кажуваше како да се изразувам и вака-така, ми држеше предавања, а тука навредува и се изразува бог да чува. А жената погоре не кажа дека прдела и нема што свекрвата да се меша додека лежи жената, таа сама ќе си го истресе и излуфтира.
Срцка и м... свате каква е со кој и да се сретне знае да зборува лошо за мене знаеш и др глупости ама бев глупава што молчев цело то време и се на мене си воздржав си реков доста е преку глава ми дојде сега и кажувам се што ми лежи на срце не молчам дека со тоа молчење ме мислеа дека сум слабак и немам никој но сега сватиа тие и ево фаламу на господа сега живеам сама со м... и ќеркичката скоро 2 недели ама на вториот кат на 1 свекрвиштето седи
Благодарам на убавите комплименти. Полесно ти е? Се олесни, мислам овие сељачки навреди што ми ги упати, се навреди самата себе си. Ти не прдиш??? Ох, сфаќаш ти се дуеш.
На кој друг форум? Имаш проблем со помнењето, ај не вреди. Сите прдиме не се залажувајте бе, не реални едни. Дефинитивно и во други теми си лечиш комплекси, а јас не мислам сега и со тебе да се расправам. Убав викенд.
Па и да прдела, која е она додека одмара да и се однесува така? Да трга ќебе. Ти мажена си? Живееш со свекрва? Што коментираш за тоа кога не знаеш како е. Прво скокни, па реци оп. И друга членка ти кажа. И со тие изрази прдење и смрдење што ги употребуваш во секоја реченица личиш на неиживеано дете.
Леле ај нема везе не ми вредиш дефинитивно да ти се објаснувам. Ајде не ви одговара вас никогаш реалноста. Тоа е тоа. Се повлекувам. И уште нешто што ќе ме навредиш мене не ме допира, самата себе си се навредуваш. И ти и таа другата што се служите со такви изразувања. Прдење не е безобразен збор како ни смрдење. Зарем дома не ве перат? Не ве чистат? Или на усмрдено ќебе си спиете. Ок вие си знаете од мене толку!
Ти со сила се правиш дека не разбра?! Кога некој лежи покриен не е во ред да му земеш ќебе небитно дали е мајка, татко, свекрва... Или ок ако баш до тоа ќебе дојде да се луфтира, може друго да се даде за замена. Незнам што се пењавиш да се објасниш и караш кога постапка е сосема некоректна небитно од кого доаѓа.
Без навреда уште пред да се зачленам тука читав и баш тебе сегде те има и влегуваш во конфликти со други, тоа не е до жениве до тебе е очигледно нешто не е во ред
Која реалност девојче ? Ако ти прдиш и си мириснуваш не значи дека сите мириснуваме ем притоа прдиме сите сите прдат нема некој што има затка НО тука има приватност и некој не сака да зборува за тоа а ти овде си гласот на народот зборуваш во име на сите , но стварно поодвратно нешто немам прочитано, се мислев дека женските суштества се нежни милни кротки и дека не му излегуваат вакви грозоти од уста , се мислев машките се такви со такви работи и се препишував на машките дека секако они се јаката страна Мажи.. но ете има некоја и машкуданка која си ја мириснува прдешката
Сигурна сум дека секоја од нас би се навредила да ни го направат истото што свекрва ти ти го направила тебе. Со тоа што ти го зела ќебето да го излуфтира дури лежиш сака да каже демек тебе не ти текнува и ајде сега да се покажам јас за тебе да ти биде непријатно. Може после и да се фали пред некој :" еве снаата кебето не знае да си го истреси па морам јас ". Не знам како може да постојат такви жени без осет, само да си бараат закачка.