Свекрвите и снаите – проблеми

Дискусија во 'Брак' започната од zdravkova, 1 декември 2009.

1. Britgirl1

Britgirl1 Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2017
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    21
    Ne mislat be ne mislat od nervozi mleko gubis deteto ti e nervozno ti si nervozen mesto da uzivas treba po nea da odis. A sveki moja masala si spie do kaj 12 i stanuva i saka da so igra majka.Jas i vikam ajde vtora smena naspana ti oko ne si sklopil cela vecer i u 12 ona znae sto mu e dali e jaden ne e i slicno. Epten nejkam da go ostavam da vristi zal mi e ama nekad taka mi ide da i go ostaam pa da ne znae sto so sebe.

На ZAHRA, Skorpija25 и FlowerPower им се допаѓа ова.
  2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Ne deka ne postojat takvi parovi, postojat, ama nekoj so meseci tuka so inka da ti tura vo glavata a da ne prifakjas i da teras po svoe, neznam eve, zid da bese kje si recese cekaj be, stvarno, ili kje bese svesna za situacijata vo koja se naogja a ne da izmisluva nepostoecki vinovnici. Kje si recese stvarno be do maz mi e. Ova em zlobno, em loso, em bez stav, em na site zaviduva, em site mu se krivi, samo ono ne e. Aj krivo i e so na jatrvata i dale sprat peki, u redu e imam razbiranje za toa, ama krivo i e oti so na jatrvata majka i i tatko i koga kje dosle svekrvata sedela, a na nejzinite samo zdravo rekla, i oti ne im rekla cao koga odele u setnja.
    Mislam na CCC.

На CameliaMiller, zalosna, Milobebence и 3 други им се допаѓа ова.
  3. st2007

st2007 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    798
    Јас искрено да ви кажам ( исто на ccc се однесува) не сакам ни чао ни здраво да ми каже. Ако може да не знае ни кога влегувам, ни кога излегувам уште подобро. Затоа што оваа мојата на синчето нејзино уште си дава за право да му каже да не останува до доцна дека на работа бил ( и тоа во периодот кога јас не одев на работа).
    Па сега види дали е подобро така, или да не ти каже чао.

На Skorpija25 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  4. FlowerPower

FlowerPower Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    289
    А мојата на мм се уште му води сметка, кај спие, што јадел, што пиел, крвта каква му е и сл. А најгадно ми е кога ке му рече МАЛО, или варијанта за во wc КУРЕ ОД МАМА, мислам тотално одвратна.... Само ги гледам и и се чудам

На WildMk, Alisa22 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  5. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.726
    Допаѓања:
    40.112
    Не знаете какви се мајки има, и тоа мајки на синови. Се шета по прслук и гаќи пред синот, се пресоблекува пред него, седи во долна маица со испучени брадавици на ист кревет со синот, од бања излегува во бањарка и се облекува пред него. Синчето си ја гушка, и ги грицка ушните школки, ја бакнува по врат, ја зема во раце. Да му се згади на човек. Бљак.

На WildMk, orevka, Milobebence и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.089
    Допаѓања:
    328.646
    свекрва ми правеше дел од овие работи буквално.Значи преоблекување пред него,шетање по долна облека,искачање од купатило само со крпа околу неа.Се дур не ја отерав у пички материну.Па преќина.Ако јас можев да внимавам како седам облечена дома можеше и таа.Што ми е гајле што и е син ,граници бе човече мора да се има.

На Ivan4e04, Saraa, Luna91 и 8 други им се допаѓа ова.
  7. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.726
    Допаѓања:
    40.112
    Болест. Мајка ми никогаш не се пресоблекувала пред мене и сестра ми а ем сме женски. Не знам како некои можат да си дозволат така да шетат пред синовите. Нездрави

На Bebulleee, esperansa777, Luna91 и 6 други им се допаѓа ова.
  8. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.701
    Допаѓања:
    175.436
    Аууу.
    Вакво нешто немам видено :puke:
    Мајка ми пред мене не се шета со пешкир што се вика , не па пред брат , па и пред снаа. Бог да чува :worried:

На Осе, Bebulleee, esperansa777 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.726
    Допаѓања:
    40.112
    Има и такви што пред снаа голи шетат. На снаата и е срам, а не на неа. Она мака нема.

На WildMk, Skorpija25 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  10. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    107.182
    И мојата го правеше истото шеташе по гаки се пресоблакаше на свеки и ноктите и ги сеќеја и нозете петите и ги средуваа ,дури градата му ја ставаше во уста на маж ми да ми покажела како 5 год го доела одвратно до немајкаде ги тера и до ден денес да ја бакнуваат и тоа она да се слушне цмоок :puke: девер ми ја вика срце мое и шлам цмоок како да се изразм

На WildMk, forumce и SummerGirl им се допаѓа ова.
  11. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.334
    Допаѓања:
    19.762

МУ ЈА СТАВАЛА ГРАДАТА НА МАЖ ТИ ВО УСТA!!!!!!!!!! :puke::puke::puke::x:x:x:x(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm) Да сум на твое место ќе го оставев.

На Осе, Gosh, ivi1987 и 19 други им се допаѓа ова.
  12. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.701
    Допаѓања:
    175.436
    Јас мојава свекрва ја гледам гола , да :). Ама стара е многу. И помагам чат пат асално да се искапи. Али ова е друго нели. Плус, осеќам колку и е непријатно кога и помагам во купатило .
    Ама сигурно син и нема да влезе да ја искапи .

@Milobebence , е стварно, со извинение , ама ми дојде да повратам од пишаново:puke::puke::puke::@:$:@

На CameliaMiller, Bebulleee, WildMk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.753
    Допаѓања:
    38.563
    Таквото однесување е еднакво на простотилак. Не знам кој е тој маж што дозволува такво нешто.

14. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.334
    Допаѓања:
    19.762

Ај што е просто ама дури малце болно ми делува не е нормално такво однесување. Кај го пиша членкава ова ми се слоши буквално.

На SV1911, oblace1, Luna91 и 5 други им се допаѓа ова.
  15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.753
    Допаѓања:
    38.563
    Се гледа дека таквите немаат три чисти во главата. Немаат друга работа, па малтретираат други. Имам таква. Среќа што не ми е во куќа.

16. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.334
    Допаѓања:
    19.762
    Некогаш мајкиве стануваат опседнати со синовите, мислат дека уште се деца не можат да прифатат дека тој е веќе возрасен и дека си има свое семејство. Јас разбирам тој секогаш ќе биде нејзин син и ќе се грижи за него но некогаш стануваат опседнати што дури и многу чудно делува. Уште почудно е и што на маживе не им смета такво однесување мајка е мајка ама пак треба да има некоја граница.

На Bebulleee, Luna91, Skorpija25 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.726
    Допаѓања:
    40.112
    Ама тоа е друго. Ако не е способна да се избања сама секако ќе и помогнам. А да шета по гаќи и прслук пред мене и маж ми ми е одвратно.
    @Milobebence ти тоа озбилно за градата? Како си можела тоа да го истрпеш? Ќе ми се одмили и маж и се.

На Bebulleee, Luna91, WildMk и 5 други им се допаѓа ова.
  18. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    5.811
    Мене повеќе ми се згади од мажот на членката што и ја лапнал цицката на мајка му. Со извинените ама и двајцата ми делуваат како неарни,мислам на мајката и синот. Ај таа забегала и му ја става цицката ами тој толку е глуп не знај да се тргни или да ја отера упм... кај мене свеки има излезено пред мм од купатило ама долу носеше хеланки,а горе прслук и маичка ама не и се познаваше ништо. Наша вина беше што се најдовме тука во моментот,жената не ни знаеше дека сме таму. Се беше случајно

На Gosh, joy1, duffi и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Gospodi pomiluj.

На Gosh, CameliaMiller, VedaG10 и 9 други им се допаѓа ова.
  20. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.753
    Допаѓања:
    38.563
    Мислам дека некои намерно прават така, само за да ги изнервираат снаите. А мажите што се залепени за цицката на мајка им, не ги разбирам. Маж ли е, теле ли е? :D

На duffi и VDT2906 им се допаѓа ова.