Абе ти не читаш дека уште живее со свекрва и ?! И 100 пати ти кажа зошто ЌЕ се сели од таму ! Моник, нацртај и
toa si e nejzino pravo dali ke zivee ili ne a moe pravo si e dali jas ke prodolzam da ziveam so svekrvata ili ne I kazav jas si imam I moe ako sakam da si bidam gazdarica ke si bidam I bezda se macam so krediti I se drugo za Stan
Мож сака да се селе оти ако и текне дека сака да шета гола ќе шета гола, ако сака да п*дне ќе п*дне на раат, ако сака да вика ќе вика раат, ако сака нозе да испрчи на стол ќе испрчи на стол, ако сака да готви ќе готви ако не сака ќе јаде леб и крем, ако сака да ужива ќе ужива ако сака да чисти ќе чисти, ќе прави како што ќе и текне на неа.. И тоа е најнормално... Нешто што не верувам дека не постои човек што не го сака!!!
Да ти го најдам постот кога ќажуваше дека веќе неможеш да живееш во заедница и свекорти и свекрвати куќа ке ти правеа? Тогаш немаше ли свое? Мислам нее убаво да лажеш а сама се фаќаш во лаги.
Стан кај што живее мајка ти? И јас си имам таков. Плац немам еден имам што не се бројат на една рака. Ама свесни сме тоа дека нее лично наше во блиска иднина. Па ако си имаш свој стан што не си живееше во него туку бараше од свекорти?
Ша ти кажа бидејки ти плаќале се,а во куќата ке било се на тебе. Уште ова ќе те прашам и толку од мене. Како можеш да и ги јадеш јадењата на жената што те правеше неплодна и те вреѓаше?
Незнам дали ме прочита. Те прашав како можеш да и ги јадеш јадењата на жената која те вреѓаше дека си неплодна и многу работи што ти правеше?