Мојава на дм не му влага во соба неповикана, ама знам оти секакви постојат. Не мора свекрва да е, мајка ми со лесно срце би пуштила и гости во соба да ми спијат. Ама веќе не сум дете и ржам, порано ќе ме приберат во спална за некој на гости во соба да сместат. Лошотилок сум тежок за такви работи. И не викам гости на спиење. Постојат хотели, а собата во која спијам не е хотел.
Убава замисла, само ми е страв да не добие золвата уште поголема желба да наминува у спална ради реквизитите Јust kidding
Прибирам јас за спиење луѓе... Ехее.. колку ми се имаат 'промоткано'.. Посебно оти сите ми се или Битола, или странство. Попатна станица им сум на многумина...
И за тоа има чаре. Млеко за тело по постелнина и реквизири ќе испрскам, па нек се е*ава со на брат и' засушената сперма да ја видам
Луди сте хахах. Сепак не се лоши предлозите. Ама како што е таква мераклика за мои работи нема да и биде срам и реквизитите да ги стави во употреба и после како ништо да не било .
Се завракавав за креветот Туку земи си клучот све исклучи и терај си животот што можно подалеку Тоа е спасот И ич не и се веќе замарај.
@mKdevojce Ti vo stranstvo zivees I nemozes da zarabotis poveke od edna spalna pa sega si se fatila za klucot od spalnata Se na se vo spalnata nema vrednost od $4000 Ti se isplati da si pravis semejni raspravii za soba vo koja nikogas nema da se vratis
Lele luge na mojava sveki ne i doagja pamet i ne. Se zali na jatrva mi sto ja snaslo so mene se sama pravela i rucek i alista pustala vo masina i normalno jatrva mi mi kaza. Jas mu spomnav na maz mi da znae deka site muabeti sto gi pravi majka mu so jatrva mi jas gi znam i toj i kazal. Pa kogq zema da place pred svekor mi pred sinovite da se zali da se pravi zrtva. Ja zabolelo sto sum rekla zatoa od utre stvarno nisto ne fakjam. Pa taka e. Em i pomagam em se zali od mene. Toa deka so mene zivee a jatrva mi si e sama.
Типични рекли казали муабети. Маалски чешми, неукост. Тоа е тоа. Ништо. Ова најпрвин маж ти треба бе да го среди, па не е фер така да си озборувана, па и јас да слушнаж за маж ми некој вака да збори ќе збеснам.. Не да не фаќаш ништо. Туку само вашето фаќај си го и молчи си. На страна тргни се. Готви за вас, пери и чисти за вас, она за нив нека си гледа и така.
@mKdevojce Потполно те разбирам пошо сум се нашла во некоја сл ситуација и кога пред мене претурале и уште еднаш не сум го дозволила тоа пошто тоа е моја приватност.. ако вие живеете таму значи нема право ниту било кој да претура врз вашите работи особено не во спалната па и да знам дека спиеле таму тоа ќе биде трета светска војна.. Тоа си е ваша интима, приватност и крај. А зошто им оставаш отклучен спрат? Не сме оставиле клуч на никого, исто сме со парно вода купатило и све.. бевме надвор од државата нанедела дена и се така оставивме клуч на никој.. па што сака нека биде.. подобро така однего ли да знам дека некој ми претура низ работите.. А за ролулика значи ако некој им дал спрат свекрвата може што сака да прави горе?? Ни чајче ни кафе ни шеќер не смеат да земат доколку не ја прашаат според мене.. не те напаѓам, но сепак според мене ова не е правилно размислување..
Мене свекрвата не ми никогаш буричкала во ништо. Дури кога ќе и речам јас де отвори таму тоа прати ми ми вика незгодно ми е, се како што стои си стои така дур идам она не ни знае се што има таму. Е гаќи ми перела диплела редела.. Не би се налутила доколку оди и земи нешто било што што и треба од храна на пример, па нити и гаќи да намести алишта да здипли Не би се лутила ич За золвава доколку вака прави би и седнала да разговарам да ја прашам што ја мачи та спие на моја спална ако можам да и помогнам и слично, и би и рекла да праша пред било што да сака да прави.. Јас така би изреагирала Дали би ја пуштила да спие на спалната со дечкото? Да, ама доколку седне и разговара обајасни што како. Дури и спална би и купила Ама тоа си е мое мислење. Јас ете таква сум.
Искрено не гледам зошто би спиела, ама ај. И има педери луѓе, ми се може па правам. Со тие само безобразно.
Абе точно. На тоа мислев, еве ќе зборам со неа може има проблем па нека го каже со арно со убо да најдеме решение.. Може ете сака да спие со дечкото а нема кревет а знам која радост е тоа на пример, ако си се озбилни еден со друг и јас ако сум во странство зошто да не спијат? Нека спијат.. Ама знам и верувам дека има личности што не сакаат така им смета едноставно не сакат да им спијат на спална и слично. И јас не би доколку сум таму ама ако живеам во странство и си одам еднаш на година или две зошто да не, СЕ ДОДЕКА има разбирање, има муабет, почит, на пример да почитува да среди да не остави да се запусти се или шо викаш ти од инает е во тој случај не би ни јас. Ама ако живем со девојката убаво и ме почитува ја почитува мојата куќа спална е тогаш ДА. тоа сакав да кажам
Ова со преспивање и јас сакав фина да изигравам пошто нели, фина те учеле да си, па ајде, срамота да одбиваш луѓе. Со дм сме под кирија, значи јас немам вишок јоргани, перници, каучи, кревети и остали хотелски работи за луѓе да примам како ќе им текне. Лани така ми се тупнаа, од еден ден станаа три, па после недела дена пак праша дали можело уште три и јас реков не бива. Три дена мене глава ме болеше, да изигравам мајка на возрасна особа со дали сака да јаде, пие и спие. И не се работеше за ситуација да мора да седи, али ајде, изигравав фина. После ова, му реков на дм и сама себе, дека освен некогаш да се работи за живот/смрт ситуација, никој не може да преспива. Ако сака некој забави, кејфови да си тера, може комотно соба да си плати, сите имаат за толку. Јас не сум хотел и живеам сама зашто си го ценам мирот и главата нејќам да ме боли. Најјако ми е пак кога ќе те прашаат ами ти ако немаш каде и си во иста ситуација, што ќе правиш. Соба ќе си платам ебате, јас иам осет за разлика од некои.
Се си има граница. Јас велам осет и усул треба да се има. Во ред е и да помогнеш и да излезеш у сусрет и да разбереш, и да ги примаш било кој да преспие и се ама треба се граница Ако човек осети дека се тоа е злоупотребено и дека се нема никаква кочница и почит ко што викаш викање цркање па и седење нон стоп тоа не иде така се согласувам потполно. На се си има граница. Јас би за секого да излезам во сусрет ама си треба осет и култура и почит без тио на никаде не одиме. Човек со човек човечки муабет да направеш.
Имаше во еден филм се караа две женски за еден дечко и сега еднава да се напрајт фина и купи фустан на другава,арно ама и го имаше намачкано со средство за чешање и ко фати ова кутричка да се дрпат да се чешат то хаос на сите страни.. Така и ти напрај измачкај ги чаршафите со такво и ко ке дојт золва ти со либето на прпелање да удрат едно чешање квалитетно!!! Уште еднаш не ке и текнит да помислит да се качит горе а не па дечковци да носит!! Мочка!!
Какви детски филмови сте изнапишале. Наместо да смислувате какви глупости да оставате во спалната соба, едноставно може да разговарате со свекрвата или золвата. Секој човек се разбира од збор. Не за џабе се вели добриот збор, железни врати отвара. На крај краева, кога веќе живееш во странство голема работа ако некој од домашните влегол во твоја соба.
не се разбираат од збор некои... ама во право си. Сигурно дека треба секој, со разговор да се обиде да ги реши проблмите. Ако не бива.. тогаш, вибраторот
Мене искрено не би ми сметало ако не живеам таму, па немаат кај да се сексаат децата, а здраво е . Ама јас би им рекла, праите што ќе праите, ама коа ќе се вратам цакум-пакум се'. Ако не, и јас би ги усрамила со минимум вибратор Или купи кондом на девојчето, дај му го и речи и, абе го најдов, да не ви испаднал додека сте биле тука (пред свекрвата)?! Може ќе се усрами, ама бар ќе знае дека знаеш што правите. Или трета опција, научи да не се нервираш, си живеете во странство, тука доаѓате на гости, не вреди..