Ќе си читам де. Баш ти пиши како би направила второ дете ако првото ти има две годинки. А баба ми нема трауми што прабаба ми и прадедо ми имале секс во иста соба, ти гарантирам
Јас апсолутно ништо не паметам од мојот живот до некои си мои 3-4 години.Алал да ви е на меморијата вие неколкумина што ја имате И ако е некој млад не значи дека е без искуство или глуп.Си земате за право само затоа што имате години да мислите дека се сте направиле правилно во однос на помладите.
Ќе одам бе, љубоморна да не си. Јас си се сексам на кревет, широко и удобно . Ај шетај и не ме цитирај повеќе.
Sekoj razlicno pameti i toa nema vrska dali e umen ili glup. Jas ne ubeduvam deka sum vo pravo sekogas no pishuvam od iskustvo.Sekoj e dovolno umen da proceni kolku i sto mu odgovara.Nema pricini za navredi.Forumov e razmena na mislenja so argumenti.Mi e gajle koj sto pravi i kade , no nema prostor za navredi i loshi zborovi.
^ Таков впечаток добив бидејки неколку пати ги потенцираш твоите години и искуство Крај краева и да ве фати дете за време на секс...зошто од тоа да се прави табу тема или да се декларира како срамна работа?Интимна е секако но пак ке кажам ако се нема друга соба тогаш каде??
Izvinete sto ve voznemiriv no nemav namera. Verojatno jas ne sum za tuka. @joy1 @Black girl @JollyGirl SORRY
Познавајќи се себеси (уште не сум во брак, а камоли мажена), мислам дека паметот кај интимноста нема да би биде баш, туку ќе гледам да дремнам кога можам дур и бебето одмара. Би ги оставила тие интимни моменти за поважни денови (роденден, годишница, Валентајн, па и месечнина...) па, лезет да ми биде. Инаку категорично не би водела љубов со мм, за тоа си има начин. Ќе си поседи бебето кај баба и дедо, па на раат романтики ќе прајме. Самото родителство е одговорност, па малку е невкусно за жешки фантазии во кревет, дур бебчето е уште мало. Кога ќе потпорасне, дај боже... Ќе му обезбедиме своја соба. И раат...
Сериозно ?? Ке имаш секс за валентајн,родендени само? Колку често можеш да оставиш дете некому друг за да имаш секс со мт?Два пати у месец? Што ако се омажиш и живееш во заедница и имаш само една соба?
Малку ми е смешно ова твоево. Зарем кога ќе биде бебе нема да имате односи или ќе го носите кај бабите и дедовците за да имате. Па пак ќе кажам, бебе мало од кај знае што прават родителите.
(uste ne sum vo brak,a kamoli mazena) Devojko skokni pa reci op. Ke si imala odnosi na rodenden,godisnica,valejntajn....dva rodendeni tvojot i na mt,edna godisnina i ednas valejntajn toa ti se 4 pati godisno i da koga ke raboti baba servis neka e toa ete 8 pati zemi prosek ti ide da imas ednas mesecno odnosi vo cela godina. Ke gledas da odmoris dodeka spie bebeto,toe e otprilika 2 meseci dodeka se dovedete vo nekoja normala a do togas veruvaj ne ke ni mozes da imas odnosi. Eve jas imam dete 2 god i 2 meseci i ziveam vo zaednica znaci spieme so mm i deteto vo ista soba.I vo ovie 2 godini nikogas ne ne "fatil" a imame odnosi minimum 4 pati nedelno Si go znam deteto zaspiva i posle edno dobri 2 sati trubaci da mu donesam nema da go razbudat taka da vo tie dva sati so mm si pravime romantiki na raat.Bebeto vo eden krevet nie vo drug.
Аууу... Као што напоменав: Познавајќи се себеси.. Али ајде нека ви биде Коа ќе биде, ќе му ја мислам. И, да... Затоа прво сакаме да се средиме, па да се земеме. На добар пат сме
Епа затоа се вика прво скокни па речи оп Инаку не ја разбирам разликата помегу Во брак и мажена Мислев исто е
Доста е и еднаш годишно што хахахах Ова или за инат пишано или сексот е непотребен во нејзиниот живот Затоа не треба да судиме Бебето ми има 6м а секс имаме сигурно 5 пати неделно после првиот месец од кога се роди. Бтв што е разлика меѓу во брак и мажена?