Секс додека е бебето/детето во иста соба?

Discussion in 'Брак' started by Enamena, Dec 29, 2016.

1. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Пишав погоре.. :)

2. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Искрено не! Има и поважни работи.. А, и као што сме зафатени со работа периодов... Баш на тоа само мислиме.. Нмв, мој живот - моја ствар!

littleflower likes this.
  3. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Веројатно не би останале последици врз бебето, оти тоа нема поим од ништо, ама чудно од страна на родителите, дури и налудничаво. Ова е таков turn off, како може некој да се опушти и да има секс во иста просторија каде се наоѓа бебе, дете..? :|

4. mira.mira

mira.mira Популарен член

Bebinjata cuvstvuvaat mnogu poveke od kolku sto mislime.Ako majkata e nervozna i bebeto e nervozno.Ako ima netrpenie vo domot i kavga i deteto e placlivo.Duri i vo stomak deteto cuvstvuva.Zatoa se vika trudnicata da e smirena za bebeto koga ke se rodi da bide mirno. Ako doilkata e voznemirana toj podoj da ne mu go dava tuku da mu dade drugo mleko .

5. macka91

macka91 Форумски идол

Значи на мајката кој има секс и е убаво, на бебето како ќе му биде? :wasntme:

fana, sanjaeva, biGirl and 15 others like this.
  6. mira.mira

mira.mira Популарен член

Sexi i ke go fati pubertet predvremen.

7. darcy

darcy Популарен член

(facepalm)

mira.mira likes this.
  8. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

Има луѓе што живеат во гарсоњери, во заедница со старите, што затоплуваат само една соба, а дека со години ќе апстинираат од секс само ради тоа што нема соба плус чисто сумљам.

fana, kjukli, crimson and 4 others like this.
  9. SofiMar_

SofiMar_ Форумски идол

Не знам што ќе прави ако нема кој да и го чува бебето на Св.Валентин или на друг празник.. пошто можеби и тој некој чекал празник за да има секс, хаха :D

Avery, danichap, elimkd and 3 others like this.
  10. SofiMar_

SofiMar_ Форумски идол

Зошто тогаш препорачуваат секс во последните денови од бременоста "глупите" доктори, не знаат дека тоа бебе веќе знае што е секс и ќе има трауми кога ќе се роди. :D

Dennings, danichap, crimson and 7 others like this.
  11. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Ne si majka, neli?

SofiMar_ likes this.
  12. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

До 1 година да , но сега веќе не . Синот е веќе голем дечко ( ќе полни 3 за месец дена ) и кога ќе заспие го префрлуваме во другата соба , па потоа интимност . На страна тоа што можеби ќе се разбуди и ќе не гледа како и последиците .. не можам . Не ми дава срцето да се опуштам , дури и ако спие на друг кревет/креветче .. цело време се чувствувам како да ме гледа :| а бидејќи не заспива без нас , го заспивам прво , го ставаме во др соба , па потоа нежности со мм . Бебето е сеуште мало , но кај и да е ќе полни година , па и неа ќе ја одделиме со спиењето .

13. mira.mira

mira.mira Популарен член

Da se seksash vo 9 mesec koga ne mozes asalno ni polozba da si najdes za da lezis, ne mozes ni ubavo ni da dishesh zasto bebe kloca u dijafragma, koga poveke se trkalas od sto odis , stvarno kvaliteten sex i so uzivanje ke imash. A poslednite denovi koga si non stop na pregledi kako e postaveno bebeto , dali se vrti pravilno, ctg , stvarno samo na sex ti e umot. Mojot ne beshe zasto mislev kako i koga dete ke dojde.A na muz takva so stomak do zabi ne bev u sexi izdanje.

14. SofiMar_

SofiMar_ Форумски идол

Реков "препорачувааат" секс, побрзо ќе се отвориш, сигурно нема да правиш акробации во креветот во 9ти месец :D. Мене на секоја контрола на крајот од бременоста докторката ми велеше да имам секс бидејќи немав никакви болки а ми се ближеше терминот. Но, не ја послушав токму затоа што бев стално по прегледи и не ми беше мозокот во секс, како што кажа и ти, а не затоа што ми беше страв бебето да не има трауми од секс кога ќе се роди. :)

wannaBeMomma and mira.mira like this.
  15. vitamina

vitamina Форумски идол

Не мора да значи дека секоја жена се чуствува како морж и несексибилна во 9 ти месец.
    Ако некого се чуствува така не мора да докажува на другите дека тоа е реалноста. Не е..
    Бременоста во 9 ти месец знае да биде и многу фит и лесна бременост, не мора да значи дека сите сме се тракалале по дома.
    Да така не мора да судите за другите, ако некој се чуствува ок, може и сака зошто да не, идивидуално е.
    Многу предрасуди за лични желби и сопствен живот.

16. wannaBeMomma

Јас лично имав многу лесна бременост со мал стомак. Имавме секс до самиот крај и убаво ни беше. Не се осеќав грдо нити како фока затоа што ми се случуваше најубавото нешто што може на некоја жена да и се случи. И може не правевме акробации ама основните пози беа изводливи :emo:
    П.с му бев привлечна на мм секако.

Kitten, kjukli, TutiFuti and 9 others like this.
  17. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Хаха! Ме насмеа јако :rofl:

macka91 likes this.
  18. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

блазе си ти,шо да правам јас мажена со беба а мм не е тука.:worried:кога беше тука секој ден некогаш и двапати у ден.:makeup:

Petar80 likes this.
  19. wannaBeMomma

Тоа најтешко. За сите работи не само за сексот..

20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Јас имам прашање едно за вие што имате секс додека бебето спие.
    Не ви доаѓа да викате додека имате односи или се воздржувате ? Ете ако не викам јас тогаш нешто не би било во ред, т.е. значи дека не би била задоволна, а да не викам не ми е својствено... или онака нежно имате за да не се разбуди.
    Кога би имала бебе никогаш не би можела да имам во иста соба додека тоа спие, баш заради тоа што ќе ми дојде да викам, а онака по романтики не сум многу. :)

mira.mira and Petar80 like this.