Stom sakas da vikas mnogu, ke go razbudis bebeto i od drugata soba ili ne? Mnogu filmovi gledate. Vi imame kazano mn.pati: prvo ripni pa kazi op! Ti bi ostavila bebe samo vo soba, za da mozes da se izvikas dobro? Jas ne. A zavisi i od uslovite, ako ste doma polna kukja narod, ke gi padite nadvor zasto imate utakmica?
Дали мислиш дека ако го ставиш бебето во друга соба нема да слуша како викаш ( ако стварно толку си гласна ко што велиш ) ? Како ќе се осеќа тоа дете кога ќе подпорасне малку ако те слуша кај што викаш? Или и ти како другата феминка ќе го оставаш кај некој да ти го чува дури имаш секс. Мора да го контролираш викањето, освен ако твоето задоволство е побитно од бебето. Иако, чисто сумњам дека вака ќе размислуваш и кога ќе имаш бебе
А што врска има па романтиката со викањето. Ете јас ни романтична сум ни пак викам Инаку чисто сумљам додека на бебе му прече сексот или дека разбира што прават мама и тато. Барем на син ми додека беше бебе не му пречеше а гледам и последици нема
A ke vikas li ako svekrvati spie vo drugata soba? Mislam treba malku da se ima .... koga se prasuva nesto?
Ај да не ви враќам на сите посебно, јас немам бебе, а и не планирам за брзо да имам. Ете изгледа и сексот се менува после бебето, ама јас сега за сега ништо не би сменила околу тоа. Викајте и вие ако ви е убаво, не можам да го конторлирам тоа Едно е друга соба, друго е иста соба @toogood, не мешај поими. Во иста соба ако викаш нели ќе се разбуди бебето. Пак ќе кажам немам дете, а вие многу бурно реагирате на прашање. Прашањето беше за вас што имате дете, а не мене да ме прашувате што немам. Гледам никоја добро не одговори, туку проба мене да ме искара. @Petar80 леле каква интелегенција, запрепастена сум.
Потполно си во право и убаво си постави прашање. Значи дека можеш да си викаш се додека бебето не разбира а како ке расте тоа, така и ти се помалку ке викаш, се додека еден ден не си ставиш парница на уста..хаххахахаха..лесно е со бебе ама со свекрва да имаш ѕид да те дели..е богами тука ни перница не помага..чорапи во уста(шала) и јас незнам каков е тој секс ако не 'заурлаш "малку
Trend e postara zena so pomlad. @Petar80 nesto gledam go snema. Ete gledate deka vikam ama nikoj nejke Nesto pristapot izgleda ne mi e dobar