бебето нема ама може свекорот или свекрвата да станат ако живеат во заедница, па да има ремет послето
Da. I dve godini ima deteto pa moze da se sluci sex a deteto vo krevetce da spie so nas vo soba. Ne gledam zosto bi mi bilo neprijatno?!..so tatko I sum vo krevet, tivki sme I ljubov se vodi. Neznam zosto tolkava fama , mislis kojznae sto desavka e I bozem deteto nesrekjno ke e. Ako imame vreme I drugi jebodromi ima niz stan, ama ako e docna vo nokjta, ne se dvoumime ni sekunda.
Еднаш кажав дека додека е бебе не мора толку да се крева галама, ама од 2-3 години па нагоре е ризично...А еве и доказ...Вистинска приказна... Детенце 3-4 годишно спиело во иста соба со неговите. Го заспале тие и си почнале со работа...АМА...Малиот станал и си ги гледал ( не се знае колку време)... Другиот ден го чувала баба му дома и попладнето се изморила па онака си прилегнала малку, да ги опушти нозете. Ко што си лежела така и дошло внучето и и легнало над неа, па почнало да оди горе-доле со газето (ко што ги гледал неговите). Оваа почнала да го кара, а тоа се исплашило и реколо: Па вака и мама и тато си играат...... После почнало и по перничиња и по мечиња да им прави исто...да ги "силува" Ко што го гледал татко му што прави врз мајка му... Тогаш го карале, разговарале со него да не прави така, а сега (после неколку години) со смеење неговите си раскажуваат за случајов
Да се надоврзам само, 3 годишно дете ни објаснуваше како тато ја,, гмечел,, мама, кога баба и дедо не биле дома и он ќе и кажел на баба за да го карале таткому
Мастурбацијата е појава која се среќава кај децата. Табу е, но кај многу мали деца се среќава. http://m.mkd.mk/32144/zdravje-i-ubavina/dali-masturbacijata-kaj-decata-e-normalna-pojava
Има повеќе причини: вратата може не дихтува добро се отвара, тука се и свекорот и свекрвата, ненајавени гости... Пажња мора на се да се води. Најдобро клуч на врата и мирна ти глава.
Читнав дека некоја што сакаше да вика се откажа демек надијала викање нема бебе, викањето било за да се направи бебе. Но добив покана од друга односно ме викнаа @toogood погласно викај, @BabaRada ти објасни како да го туриш или да дообјаснам јас, за аватарот
@kuc Среќа што баба не беше таму за да слушне, инаку отиде тато модар накај дома па ќе види он нареден пат кого ќе,, гмечи,, !