Не, не ме прашале. Не сум ги ни прашала, нема ни да ги прашам Само за потсетување, ова го пишав во склоп на темава, не надвор од неа! Поздрав
Чим имаат плус соба, не гледам проблем.... Камо да имав плус соба. И зошто бе ги праите родителите ко од марс паднати. Демек и у друга куќа ако се они не знаат дека е нормално маж и жена да имаат секс. Или они биле адам и ева па зачнале од јаболко. И ниеден нормален возрасен нема да упадне у соба на брачен пар без да тропне бар. Еве ние сме со мајка ми, па она не влага ни кога е само притворена вратата. Исто и со свекрва и свекор кога бев, никогаш не се десило тоа да ми упадне од чиста мира. Дури и сама кога сум у соба тропала на врата. А и многу едноставно е, клуч на врата.
Соблечисе гола следен пат па нека упадне. Нема да и текне на тоа следен пат. Мене така ми правеше додека живеевме заедно на почеток. Па еднаш ми дојде преку глава и расфрлав низ соба долен веш, прслуци, кондоми акнав на кревет и застанав пред неа без горен дел. Упадна како полицаец само рече аааа извини извини и не и текна од тој момент да влезе, ме довикуваше од друга соба.
Пробав со гола...жени сме биле и таа имала се Ама ова со кондомите Уствари и пластичен ќе грабнам еден ден и ке го закачам сред спална па да видиме
Ја заболе да простиш неа за културата. Еднаш и кажав дека ми смета,следно беше демек ме исплаши ,и последно тоа со гола. Ниедно не запали...
Сега не можам имам бебе ,и таму се грее со отворена врата од дневната. Инаку пред да се породам така правев. Па прашува зошто заклучено ,викам се облекував ,а добро. И се надевав дека си сфати ,амаа не .
Како што ти рече @Luna91 , би постапила јас .. би ја викнала и и кажала дека ми смета и нареден пат да тропни на врата,возрасни луѓе без осет ..
Еднаш е малку. Секое влегување урлај. Ако продолжи исто, нека те заболи и тебе за култура. За партал и истискаја низ врата.
Majki kako imate seks so malo bebence? 5m e bebuska. Jas nemam zelba za seks kako sto imav porano. Ednostavno namaleno mi e libidoto. Custvuvam I na maz mi. Patem sami ziveeme, site obvrski na mene, maz mi e cel den na rabota. Nemame pomos od nikoj. Obvrski obvrski obvrski. Dosega samo 2 pati sme imale. Ama ne bese toa toa toa. Ko radi reda. Porodena so carski I dojam. Mozebi od toa hormonite mi se cudni. Prviot pat bebe spiese, vtor pat bebe vo krevetce kaj so ne ne gleda. Slusa pesnicki I gleda muzicki igracki. Seks za vreme na detska muzika....so da vi raspravam. Nemame na koj da go ostavime bebuska. Soveti? Mislam edinstveni sme vaka.. Daj utesete me Normalno li e ova
Ко ќе заспие срцка. Само така Ние ретко се опуштаме во иста соба кај што спие, ама бебефонот во спална, па дружење во дневна. Иначе она будна, ние секс мало сутра што ќе дочекаме. 2г и 8м е нашата. А со хормоните, ќе се стабилизираат. Дај си време
После 2 години, мислам се вратив ЈАС. Така да уживај, колку сакаш толку. Во иста соба веќе не би можеле, голема е, ама за тоа среќа па рано заспива.
A kako ke zagradam bebe vo spalna? So pernici mi e strav. Seksot ni stana katastrofa.... ne ni go imame usvari..... Najsrekna sum na svet za bebceto, no sakam da go podobrime I sex life no kako. Ili sum ispotena, mleko tece ili nesredena ili umorna. Ili sum sredena maz mi izmoren od rabota I sl. Kaj site li e vaka. Normalno li e ova. Dali na 2g e podrugo, mislam dali deteto ima pocvrst son? Jas I navecer koga ke go zaspijam ako krceneme na spalna ke se razbudi. Ako odime vo druga soba nemame klima I plus bebe mi e strav da ne padna od spalna..... Kako da si ja vratam energijata zelbata za seks, da se opustam..... Ili da ne se trudam da uzivam vo majcinstvoto pa valda so tek na vreme ke si dojde na mesto?
Кога се преселивме додека го чекавме мебелот за детските соби спиевме сите во спална. Јас со двајцата на спална, маж ми на душек доле. Една вечер (тивки бевме секако) поголемиот се размрда и продолжи да спие (ние доле на душекот). Покасно вечерта поголемиот во спиење ме клоцна многу силно по нос по што едвај го сопревме крварењето. Легнав на душекот додека маж ми се врткаше над мене да ми помогне. Сабајлето маж ми му раскажува што се случило и синко враќа "Да, знам. Ве видов." Ние шокирани "Што виде?" "Па доле бевте, тато ти помагаше". Со оглед на тоа што се размрда претходно а не тогаш може само да се надевам дека не видел доле па си поврзал дека заради носот било. Страв во коски имам од тогаш на секое иако не сме во иста соба.
@Bellaa1234 користете фантазија малку, во купатило, во друга соба дури спие бебе. Па ако нема клима,за 15тина минути не ќе изгорите кога веќе двајцата сакате, за на брзински може на многу начини. Нормално дека не е исто како пред бебето, и никогаш нема да е исто, со поголемки деца бетер. Мора тивко, да не те видат, да не се разбудат, тоа се е отежнато, ама па и поинтересно мора да си снаодлив.