Pa moze e toa neznam ali covekot malce go znam nejze poveke i mi kaza deka izvrsila poveke s.n. a on e miren ona baska i ima drug go mafta poveke godini
Ne greska si ja znam nejze a nego mazoti slabo a za drugarki ili drugari ima kolku sakas i nemam drug profil
Него слабо го знаеш ама седнавте и испивте кафе.Ај тоа па уште се засекира кај кого ќе припаднеле децата.И што има ние да мислиме,Остај тоа службите ќе се средат,немој толку да го мислиш.
Никој не може да ти каже што ќе одлучи судот. Ни имаме пристап до докази, ни му сме во главата на судијата. Ко ќе пресуди, ќе знаете.
Ne go mislam ic ne e moj tip a samo me pokani kafe da pieme i taka pocna muabetot Taka e sudot a i kaj majkata pripagaat samo me interesirase deka ona uma napraveno nasilstva
Ама не е тоа твое,да му ја мислиш и прашуваш на форум.Не ти е ни близок,нит дел од фамилија нит па се работи за тебе.
Сериозно ? Јас знам кој стои зад профилов твој. И верувај ми стварно ми е жал за сета не правда и се што се случило , ама сите ти кажавме дека не знаеме ,тоа си е работа од судот. Ако се поклопи цела ситуација со другите фактори, можеби кај таткото ќе припаднат децата. Го направивме веќе муабетот 100 пати. Се надевам дека си побара помош за твоето ментално здравје. И тоа е битно.
Jas ne ja znam cela situacija kako sto samo detali a onaka me interesirase od radoznalost na vase mislenje i pak ke kazam ne sum masko kako sto mislis a ako ja znaes situacijata za nego koj e i sto e bas me interesira a i za nejze pozz pisi ami vo pp dali se raboti za istiot covek sto mislime
Lici1 e швалерот(или пријател) од жена му на Kalimero123. Што мислите дека ако направите друг профил не се приметува по пишувањето.
Од која причина жената извршила семејно насилство? Да не случајно мажот зафрлил со пластика на одалеченост од 4м?