Давам совети ,но не ме разбира. Некако како да се исклучува па потоа се кае како да не се сеќава. Јас секогаш велам деца треба да се воспитат но не со котек исто на мене се нафрла и тоа како куче. Смешно е да пријавам ќе ми се смее цел град но нема да се живее веќе така.
Никогаш неможам да го разберам ова. Како тоа расправање и дерење и викање пред деца. па ќе имаат трауми тие деца. И што планираш за да го решиш проблемот?
И каде ќе одиш со снимките? само вие двајца можете да го решите проблемот. Џабе ти се снимки, што ќе докажеш со снимките и на кого? Ќе ви ги земат децата од социјално евентуално. Додека не си ги чукнете главите дека се е до вас двајца ништо не помага ни камера.
Јас молам за разбирање но нема ,е сега пред децата и треска и вика а нема причина, работник сум заработувам доста,почитувам , секогаш јас сум тој што попушта , педантен дома се средувам ,деца чувам носам каде треба но голема неблагодарница Да ,но мора развод тогаш. Па пред суд ќе докажам ако треба
Баш така , еве јас останав за жал за децата оти ги чека полошо ако останат со неа. Јас треба да одам со мајка ми да живеам или да одам странство, тешко да се решам за второто. Е па сега гледајте какви се покварени и дел од женската популација...
За што се карате и викате? И што на суд веројатно ќе ве разведат и ќе и дадат забрана да ги гледа децата односно да биде сама со нив?
А ти си пиеш нонстоп а? Па жена ти треба да те спакува и да те фрли надвор откако ќе те истепа убаво !! Членот сам си кажа дека и ПОРАНО И СЕГА кога доаѓал ПИЈАН , се случувало тоа. Така да, јас не ја кривам жената. Никоја жена не откачува за џабе.
Разбирам да се напие ако има некој повод, ама речиси секој ден? Чичко ми (покоен) скоро секој ден доаѓаше пијан дома. На стрина ми маста и ја вадеше. Она нормално, не можејќи да трпи, одма реагираше. И како што следи, си добиваше ќотек од него. Затоа братучед ми израсна во нестабилна личност.
Де ма де, не испревртувај сега, ти шо ќе прајш ако твојот си доаѓа нонстоп пијан а? Црвен тепих ќе му постелиш?
Епа нормално дека ќе реагира, кој не би? И јас сум откачувала кога бившиот се враќаше камен дома, сум кршела сум викала , и се само за да му дојде умот, ама не му дојде. Оти сега не откачувам а? Маж ми знае да излезе да се напие едно пиво максимум и толко.
Videte kaj i da se obratite se e zaludno zatoa sto insituciite si spijat na usite ne gi tangira problemot. Koj nema problemi doma so na site li ni e sjajno ako pocneme da pisuvame nikoj otuka nema da ni pomogne sekade treba da imas vrski. I najcvrstite dokazi da gi imas na svetot, koa nekoj ke go otvori kuferceto se se zaborava.
Да бе нека доаѓаат пијани, па после жените се виновни. Една реченица не ми остави добар впечаток "жена само нозе треба да крева на маж". Оффф беее...
Hhhahahaha Anyska da kreva noga za ona drugoto hahahahahahh a mazot so da kreva na zenata raka aaa ne i on ona drugoto hahahahahah
Муабетот Не е чудо шо те мелат по дома мене да си ми да си идиш пепелосан стално и овој муабет да го правиш има двете нози да ти ги сокршам
Хахаха, браво Алиске, е не ќе се зафркаваме, ќе пие секој ден. Па и со повод да е, зар мортус пијан треба да е, и да јадеш треба со усул, не па да пиеш, па многу убав пример им дава на децата. Мелат бе хахаха, како мелено месо.