Грешка сте. Пијан два пати у живот. Така си откачува , јас реков нервоза без причина. А шо ако сум се напил па не ја врегам тепам и незнам шо ? Одам си легнам готово. А бре жени , зашто ја испревртевте , баш како шо пишав ,се работи за некоја хистерија неопишливо. Незнам.
Реши си го прво тоа со пиењето. Ниту една жена не сака дома да се пребира некој кој труе на алкохол. Не ја оправдувам ни нејзе, ама ни тебе. Да си седнете убаво на маса, со разговор се решава. Ама мора и желба за промена инаку само под тепих ќе оди и толку.
Какви пијаници не ми е јасно. А бе како мене татко нема . Сум се напил викенд тоа 2 пати у мивот со повод ,свадба ,роденден именден
Верувам дека и жените вршат насилство кон мажите, ама ако се пијанчи секој ден, не верувам дека жената туку така ќе го удри освен ако нема психичко растројство, ама и за тоа има лек, посета на психијатар, психолог, мене не ми остави добар впечаток таа реченица дека жена треба само нозе да крева на маж.
Ако е хистерична и нервозна како што тврдиш, предложи и да оди на психијатар, психолог. И да не ја вреѓаш и тепаш џабе ако те гледа пијан, јас непознати кога гледам по улици пијани, коса ми се крева, не маж да ми дојде пијан. И повод да има се пие со усул.
Ќе да е нешто психичко. Прво, тролаш. Второ, го користи тоа, што нормално нејзин е станот, за да се дере и крене рака кога си доаѓал напиен...Два пати си бил напиен. Уф, тешка детективска работа. И размислуваш да ја снимиш, за што уствари? Сепак, мое мислење-првото ќе да е.
Како се фативте за пиењето... Ако сте жени не значи по секоја цена и секогаш да сте на женска страна. И жени се опивале и се опиваат. И што треба, ќотек да јадат за тоа? Секој човек што пијан ќе дојде дома треба некој да му се дере? Од кај видовте вие дека мортус пијан доаѓал дома, дека секогаш/често/секој ден пиел па затоа жената му вршела насилство? @Kulturen123 барај развод и тоа е.
Не тролам. Може да се случи безвеза ,например за домашно на детето да стане скандал па до хистерија да дојде. Како да објаснам Точно ,поднапиен реков. Незнам да ви кажам веќе пример дадов само со алкохолот сум на нула пошто сум спортист еве ,па само спомнав дека само за ништо да се закачи јас реков паметам 2 пати да сум бил нешто поднапиен ,не ми држи мене . А бе дерење мавање ,врескање ,трескање до хистерија Мене ми беше срам да кажам овде еве и анонимно за проблемот, и така грешка сум сфатен. А зошто? А да беше жена одма вие ќе пријавевте да не речам. Туку ,денешниот свет модерен , ама трауми ќе останат и кај мене и кај децата
Епа ако мислиш дека си во право, шо дремиш? Оставија ...замини си. Или сеа ке почнеш со патетики дека ја сакаш?
Не бре , не ја сакам веќе ,се е ради децата веќе Да бе , да си знаете за среќен брак ->на маж се крева само нозе
Не сакав да растат одделно, да се размакнуват натаму наваму ,да се без стресови но едноставно неможе. Па треба да испитат ,незнам чаша две алкохол неделно ако е пијаница а може и толку не
Еве ти одговорот. Затоа жена ти откачува. Оти ја гледаш како подвижна пи*ка а не како човек со чувства.
Многу си грешка. Пеглам ,готвам ,перам ,пазарам ,работам само не чистам . И спијам со неа. Ќе најде како мене Плус деца чувам ,ги ранам пресиблекувам се по ред
не сфаќам, рече дека тоа се дешава секој пат кога си пијан, а рече дека само 2 пати било до сеа. дали си сигурен дека си добар коа си пијан? да не си агресивен? паметиш како си се понашал или?