Овој лудак е да го затворат и бел ден да не види. Општа опасност се вакви лудаци,овој не е за меѓу народ и треба да остане затворен во психијатриска установа доживотно.
Поарно да не ја најдеш, кошмари ќе имаш од објавите нејзини. Не ми текнува како беше, ми излезе на фб.
Ах, добро е, го однеле у полн пансион да се одмори, да не го нервираат па да мора да тепа све пред него... Ма да кај нас и у затвор да го пратат, исто е. И на викенд ќе искача, да ја врти шемата... Само ликвидација по кратка постапка за ваквите, да не арчат воздух и државни ресурси.
И не ми е јасно вакви насилници како стално имаат среќа на вакви удрени со мокар чорап да налетуваат.
Згрозен ми е цел машки род!!! Значи маж пред мене ми се гади, не можам да ги поднесам никој ич! И тоа последниве години кога се намножија вакви гниди, односно излегоа од дупката и цел народ преку интернет ги гледа, згадени ми се мажите како целосно човечки битија. Одвратни, трули, манијачки настроени. Зошто Господе интернет се дозволи, та само луди идеи да добиваат и одвратни работи да прават?? Само војни прават, силуваат и тепаат жени, доминираат во светов на лош начин, насилни до срж, не можам да опишам колку се гадам. Нека се исчисти земјава од сѐ труло машко со два потези. Џабе затвор кај нас, ќе излезе, пак истиот ќе биде, џабе лечење по институции, пошто ваквите и за лечење сѐ, ама тоа треба да сака. Вака стрелај меѓу очи шо рече Гош, и ајт. И тие двајцата педофили што дошле во Битола мислам, за да се сретнат со девојчиња Ги фатила некоја екипа како беа потпишани не знам, ги уловила во градот, и имаше видео. Се надевам дека таа екипата не се и тие некои педофилчиња одвратни. Веќе немам доверба во ништо шо е машко. Да се отребат, да се подели земјава и сѐ труло да пропадне. Кажав колку ми се одвратни мажите? Премногу! Да немав сега маж, жими сѐ немаше да ми текне на мажење. Арно шо асален се погоди, Господе аман...
Нема сигурност, се плаши. И виси мајка му над глава. Мислам дека индиректно сака да каже да и помогне некој, но нема храброст да го каже тоа директно. Прстот према институциите.
Вторава тепана што се јави, имала 19 години, а тој 35. Па 16 години не е малку, тоа е старец за нејзе. Полна е државата со вакви и мажи и жени. Каде се тие семејни вредности? Во штала ли е растен човеков?
Па не е баш дека пред интернетот не се дешавале вакви грозотии.. Само не се дознавало низ целата земја..
Знаеш, колку повеќе гледам случки од гниди мажи, толку повеќе сум згрозена, и како што си размислував, дури и за маж ми си реков оти бе е од истиот тој гаден род? Немој и маж ми да ми се одмили А да не бев, на олку насилства, немаше ни да ми текне на мажачка. Поарно сама, отколку некоја нашмркана гнида да ме тепа секој ден, одвратни створења Во собрание жени да се мнозиство, можеби и би изгласале соодветен закон за третирање на ваквите гниди, ама бидејќи се претставници од грозниот машки пол, еве сѐ уште не им е гајле за кутрите жени жртви.