не ми е сеедно после 28 дена врска..секој ден излезени на тие поларни температури до -23 степени седевме на клупа..на снег..дожд..сонце.. причинава:другарка ми била ку*ва и несакаше да се дружам со неа,денеска изеговме со неа до чаршија ..кај сум била со кого сум била се сум можела да напрам со нејзе или да ме запознај со некој друг.. и плус то зошто телефонот ми беше исклучен 5 мин..а уствари ми цркна за батерија преку телефон ми раскина..и коа гледам сингл на фејзбук .. нема проблем златен..еднаш плачам за машко втор пат нема.. ТИ ПЕС, ЈАС КУЧКА !
минатата година излегував со еден тип, неполн месец и таман 2-3 дена пред да направиме 1 месец ми вели не сакам да сум со тебе-причина непозната , а да не видеше некој од страна пар од соништата , испадна да полагаме албански заедно(на курс се запознавме) кога ме виде само ми рече зошто каснам, што ме нема, а јас само му рекв смири живци ја наведна главата и го снема ни М од маж никогаш не успеав да ја дознаам причината за неговата реакција, но после ми стана јасно дека не сака да има девојка сакал типот слобода
И ние излегувавме скоро еден месец..врската беше како о соништата...типот мораше да замине после тоа.. на 5 месеци од прилика.. првите 15дена од како замина постојано се слушавме се гледавме на skype..разговаравме за се и сешто..се си беше Ок!! а после едноставно престана да ми пишува..цела среќа што имам проблем со ова заљубувањево па не можам да се вљубам..хахха..инаку сигурно сега би била многу повредена..морам да признаам дека донекаде и не е сеисто..но сепак..он одбра така..без објаснување без ништо..од мене е најпаметно само да му посакам се најдобро..тоа е тоа..животот оди понатаму..со или без него
годиниве ме трогнаа..јас сега имам 32год.бев во врска првпат усте од мојата 14 година..тој имас тогаш 25...ама јас како дете воопсто не размислував со и како треба со дечко...али ете продолжи до мојата 26 година..тие 12 години за мене беа пекол...и сама незнам зш го трпев тоа...во врската имасе се и малтретирање и понижуванње..едноставно бев за него никоја и ништо.....на мојата 26 година од живото срејката малце ми се насмеа и заминав во друга држава имаф роднини таму и останав кај нив....таму го запознав него ресив да тргнам со некој барем малце да видам свет живот и разбирање..така и беше знаци јас повторно на 27 години се залјубив како никогас до тогаш...го сакав а и тој мене ја знаесе мојата ситуација..бевне заедно 2 години и потоа ме остави без збор едноставно само ме напушти...тогас пропаднав многу многу немозев да верувам на никого заради него завршив и на болница а од него ни трага..не се ни јави да праса како сум дедека неговата сестра се јавувасе да прашува за мен него го немаше....се појави после 6-7 месеци одткако раскинавне....и јас пак подлегнав на него ама тој само ме искористи и пак си замина а јас бев глупава со го дозволив тоа...од тогас поминаа мислам повејке од 3 години...сега имам пак друг и пак долга врска ама таа врска не врска тое болно за мене.....незнам поке со да кажам...повејке мие маченје него срејќа..иако бивсиот ме помизи јас сеуште мислам на него .
добро еако се налета на подобар ама ако се налета на погрешен е тогаш дури не се заборава...ама има господ да знаете..еве сега разбрав дека таа девојка што ја има сега баш си тера по своје таа а тој како кученце по незе...само незините си ги гледа неговите кој ги шиша што знаци тој игра како што таа свири и баш мие мило за тоа позз ма немој да се нервираш тоа му било причина да се скара.....дечко мози секој да ти биде....али другарка да знајш...ако долго си живеете со незе немој да ја напусташ...таа пак ке остани со тебе тој ке си замини верувај..сум го искусила тоа...немој да го бараш...има други не е единствен
моментално се соочувам со таа ситуација и со тоа прашање зошто заврши се без збор и каде згрешив се измачувам веќе 5 месеци со тоа,ама само губење на време е и трошење на нерви! додека тој си го лади Ку*от јас овде сум замислена со часови... едноставно не вреди !
Незнам што да ти кажам. :/ Ми се нема случено тоа. Можеби имало некоја причина што не можел да ти ја каже.