Се трага по телото на исчезнатата Данка од Бор

Дискусија во 'Политика и настани' започната од нина122, 26 март 2024.

1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.390
    На ArabellaStarfall му/ѝ се допаѓа ова.
  2. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.862
    Допаѓања:
    7.230
    Жално. Нема поголема болка од таа за дете.

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Чанта

Чанта Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2023
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    724
    Нека го преправат насловот за српската полиција да влезе,да чита и да го решат случајот!!!

Луѓе не се толку глупи ни па ние сме попаметни од луѓето што си ја водат истрагата. Се е пресметано,тоа што немаме ние доволно имформации не значи дека и тие немаат. Уште колку ќе има жолта штампа. Сигурно има нешто што телото не го пронашле сеуште но нема информсции во јавноста и не треба дс има до крајот замислете како им е на семејството со свашта наслови и приказни… колку е болно…

Да не беа тие булшит чивекови права и слични европски срања да видите како блокада се трга прст да му сечат, се ќе беше мн брзо средено, и не ич не ми е гајле дали биле со дијагноза.

На Annath, CameliaMiller, Mumoftwo30 и 6 други им се допаѓа ова.
  4. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.249
    Допаѓања:
    50.837
    Уште првите 2 дена биле осомничени тие.
    Не кажувале за телото бидејќи изгледа нешто грозоморно направиле со него така кажаа на вести.

На eliesaab, joy1 и Feminka22 им се допаѓа ова.
  5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.944
    Допаѓања:
    123.260
  6. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.728
    Допаѓања:
    13.513
    Кој знае дали ги тепаат во станица за да признаат.. Имаше некој пишано, вика ноктите нека им ги корнат, еден по еден, на живо, веќе после првиот нокт на се ќе се сетат..

На L.i.n.a.a и Feminka22 им се допаѓа ова.
  7. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.390
    Демек на дневникот на пинк кажал некој мајор или не знам шо, шо бил у потрагата, дека немало крв
    Ај више аман
    Ај
    Гонете се и вести и старците и полиција и сѐ у пизду матер
    ДА НЕ СЕДНЕА ПИЈАНИ У КОЛА. НЕМАШЕ ДА СЕ ДЕСИ ОВА
    СТОКИ

На Mumoftwo30 и Tanjamm им се допаѓа ова.
  8. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.728
    Допаѓања:
    13.513
    Не морале ни да го земат детето и да го стават во кола од кога го удриле, мајка му ќе го најдела мн брзо после ударот и ќе го однела во болница, значи ако се исплашиле да не останат без работа, требало само да му ја здувнат, од страв се бега, не се зема дете за на депонија да го фрлиш.. Мислам не ја оправдувам нивната постапка да избегаат и да го остават детето, ама кога веќе немале намера да помогнат, не требало да прават глупости, остави го детето, посекако мајка му ќе дојде одма по него.. Иначе имало крв, колата била на вештачење, со форензичка анализа е утврдено дека крвта е на Данка бидејќи овие со киселина ја чистеле колата, не можело одма да се утврди..

На Skorpija25, CameliaMiller, RAK91 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.390
    Ne znam sho da kazham vishe iskreno. Mnogu se umoriv denovive. Ne znaete na sho licam. Podocnjaci, neam koncentracija, poloziv sve ne znam ni ja kako. Ednoto oko u telefon, ednoto u laptop. Zatoa ko zmigavec trepkam sea
    Samo znam deka uuff se so sum sakala dosea da napraam e na nekoj vakov, na niv bi praela

10. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    3.384
    Чим депонијата била на километар два, како се вратиле за да го преместуваат телото? Тука вриеше од полиција и од све.
    Како успеале никој да не го/ги видат

На christinnn, Manako2, Konfetka и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.390
    Тоа тоа
    Која храбост ејјј
    Социопати бе
    Без емпатија и сочувство кон жртвата
    Психопатите имаат емоции. Овие се исти ко Коста
    Абе ако, забораваат дека еден ден, сите ќе си идеме од светов, и идеме на друго судење. Е таму сѐ се гледа. И нема ,,не знам” ,,не памтам”
    Он гледа сѐ. И ќе ги праша се надевам за своите недела

На Mumoftwo30, azelea, st-el и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.330
    Допаѓања:
    19.739
    Ситуацијава стана ептен мачна, прво неизвесност дали е жива па ваму е таму е...за на крај да излезе убиена на свиреп начин...Па и тие безмозочнине што даваат погрешни информации да не го најдат телото, ми идат многу гадни мисли дека освен што го задавиле детето му направиле и нешто друго одвратно...не сакам да го пишам тој збор.
    Од друга страна пак можеби кријат и е жива ( уште се надевам, а и многу истото го мислат) да ја продале, а ова признанието дека ја убиле и крвта да замачкаат очи. Многу нелогичности триста приказни. Вучиќ брзо да извести дека е почината, а ни тело најдено нити цврст доказ освен исказите на тие двајца и крвта што лесно може да се намести...
    Не знам може многу размислувам и гледам крими драми и емисии па веќе човек на све да се сомнева...Плус ако тие ја закопале рачно, чуму багери да копаат кога рачно копана дупка колку длабока може да биде? Зошто не копаат и пребаруваат рачно, вака ако е таму телото може да го оштетат уште повеќе. Плус ако едниот од тие кажал дека ја преместил зошто уште депонијата ја копаат и како успеал тоа да го изведе кога селото беше 24 часа под полициски надзор, дронови, топлотни камери. Измешано како пајакова мрежа е работава.

На Erika.greeneyes и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  13. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    3.384
    Абе без разлика што се социопати, монструми, гниди
    Како никој не го видел тој што го преместува телото?
    Не е возможно значи, на толку луѓе никој да не го забележи

На Feminka22, VDT2906 и st-el им се допаѓа ова.
  14. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.940
    Допаѓања:
    45.511
    Јас мислам дека нешто кријат, или нешто страшно имаат направено на телото или може уште е жива(иако ова не верувам) и работата е многу повеќе заплеткана. Значи колку што се задржиле на депонија 1мин и 42 сек според ГПС како ќе успеале да ја закопаат, депонијата ако е толку близу сигурно одма е пребарана, ако ја преместиле наводно како никој не ги видел, врие од полиција и народ уште одма, ако биле пијани и не се сеќаваат каде ја фрлиле како се сетиле да идат да ја преместат?
    Многу нелогичности има стварно, едино што ми иде е дека за 10 дена ако била таму кучиња и животни ја…иако пак ќе се најдеше нешто.
    Матат и кријат нешто. Не знам мене случајов многу нелогичности ми има искрено.

На Erika.greeneyes, Skorpija25, Ahoy и 4 други им се допаѓа ова.
  15. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    3.384
    Можно е и од почеток да ја имаат на друго место оставено, ама за да не ја најдат кажуваат на депонијата, па ваму, па таму

И каква е таа блокада да не може да се сети? Полицијата толку се немоќни да го натераат да пропее? И да пее додека не го најдат телото?

Офф бе во каков свет живееме, страшно

На azelea и VDT2906 им се допаѓа ова.
  16. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.628
    Допаѓања:
    109.028
    Уште првата вечер имаше еден профил кој пишуваше дека е сомелена во машина за месо... Само кажувам што видов, којзнае дали ги приверија тој профил. Јас прво помислив некој косовар ко за Вања што пишуваа, ама сега... Се надевам дека сум грешка ;(

17. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.621
    Допаѓања:
    212.708
    Како што им текнало со киселини кола да чистат,за телото ми е страв и да помислам што е можно да им текнало(пишав и уназад).Да не бидам мрачна камо да е вистина дека е живо како што се споменува....

На Ahoy, CameliaMiller, Billy Idol и 8 други им се допаѓа ова.
  18. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.390
    Многу работи ми немаат логика
    Многу
    Ама ајде
    Коа зборам ме караат тетките

На Erika.greeneyes, Gosh, VDT2906 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.390
    Абе Беливук се они :rofl:
    Глеате двајца црепови, ко у на Вања случајот
    Амеби глупи

20. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.013
    Допаѓања:
    328.015
    Па началникот сам кажа дека постои сумља оти е сторено нешто мн полошо од ‘само’ давење и закопување.Верувам дека тоа се гадни и монстроузни раб што ни најмалце не се за во јавност.

5 дена за џабе ли копаа во селото?Копаа оти од сам старт мислам имале инфо што се случило.Како воопшто очекувате некој со детали да искочи и се раскаже?

Па таа фам има и друго дете.Тоа дете утре треба да порасне ,да тргне во школо и каков таков живот да живее.

Како ке живее ако насекаде искочат сензационални наслови…ја силуваа,ја искасапиле,ја фрлиле животни да ја изедат,дел по дел закопале на разни места и слично…

И за Вања имавме мн оскудни информации што е нормално.

На Ahoy, Annath, CameliaMiller и 22 други им се допаѓа ова.