Се трага по телото на исчезнатата Данка од Бор

Discussion in 'Политика и настани' started by нина122, Mar 26, 2024.

1. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

@нина122 и јас истото го помислив, ама не се секирај, тепани се, само по телото за да не се познава на снимки. Лицата не им ги чепкале зашто знаат дека ќе се најде некој паметен да рече леле кутрите ѕверови, тепани се. Барем јас така мислам. Ама прилично сум сигурна дека ги млатат.

Kate Rina 93 and нина122 like this.
  2. forumce

forumce Форумски идол

Ја гледам малата и си мислам ова дете е само за гушкање,милување и бакнување, како може некој да се иззживува врз такви мали и невини суштества што никој никогаш не повредиле. Срцето ме боле за девојчето

Mumoftwo30 and lovely91 like this.
  3. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Планира некој насловов да го смени?
    @RainBow

4. Kate Rina 93

Kate Rina 93 Форумски идол

Баш истото го помислив.
    Не можам, ги замислувам последните нејзини моменти..
    Две деца имам 3ипол години и година ипол..почнав секој ден да му се заблогодарувам на Бог што ми се живи и здрави.Кај замина човечноста не ми е јасно, беспомошно дете да задавиш.
    Да имам право на само една желба, би посакала ниедно дете никогаш во животот да не страда:u:

5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Има нешто ново??

6. elenaklasik

elenaklasik Популарен член

И јас истата желба си ја имам помислено по не знам којпат.
    Сите деца да се нахранети, погалени, облечени, стуткани во свој кревет, радосни и игриви.
    Колку деца загинаа во Газа ;(
    Уште колку деца ќе страдаат?
    Зошто постојат вакви ѕверови со човечки лик?
    Грозното е што лошото само лошо повлекува, злоделото мора да се плати со слична и погрозоморна казна, и постојано се продолжува ѕверското во нас.
    За лечење е цело општество.
    Сега ми текнува песната на Тоше, За овој свет...

7. shz

shz Форумски идол

Истото е.
    Одбиваат да кажат каде е телото.
    Мислам и дека нема ни да кажат.

Feminka22 likes this.
  8. Kate Rina 93

Kate Rina 93 Форумски идол

Којзнае што му направиле...

9. shz

shz Форумски идол

Не сакам ни да помислам, за греота.
    Не знам што да кажам веќе.
    Треба многу пазење, четири очи отварање и како што викаат и на газ...от очи да се има.
    Во овие две години само лоши работи се случуваат.
    Рибникар, па нели после тоа имаше пукање пак доста настрадаа, па Вања оваа година.
    Не знам светот отишол во лош правец, како ќе си ги заштитиме децата не знам секакви шетаат по земјава.
    Ах Господе уништи ги сите такви што се, уште додека се во стомакот да ги снема.

*Amethyst* and Kate Rina 93 like this.
  10. JuLleE

JuLleE Форумски идол

@CameliaMiller само да дополнам, некни сведочела класната на Коста. Имал над 200 оправдани, мајка му велела имал последици од короната, спиел и по 20 часа на ден. Кога биле во кампот, спиел во фотелјата оти играл и не можел да спие.
    И ова не било аларм за никого.
    Родителите и те како знаеле дека со него нешто не е во ред, а сега се прават невини.
    Исто и бил веќе еднаш хоспитилизиран на психијатрија оти добил криза на совеста. Не знам како точно да го преведам.
    Зборот ми е, сите тие сторители претходно не биле во ред, ама нели секој да си гледа во својот двор.
    Така и го оставиле девојчето да лута по улицата.

11. Bouncing Joy

Bouncing Joy Истакнат член

https://www.blic.rs/vesti/hronika/u...6V2GMyOi-hZgYR3aHtVV4CePomaI3KeOUM_5CxEiNNb18

Го следам случајот од почеток да не ги спомнувам сите нелогичности што ги има ќе се навратам само на почетокот што очи барала мајката во оваа распадната шупа каде со години никој не стапнал и како за дел од секундата и исчезнало девојчето од видикот и успеало да излезе на улица и да биде згазена а притоа мајката да не слушни кочење од кола, удар, да нема крв на местото на ударот како како?

12. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Јас цел ден плачам денес, ме стигна се што се случи дури денес, претходно ко да имав надеж уште. Не сакам да помислам како им е на најблиските, душата ме боли за сите ;(

Kate Rina 93, mal.ecka and forumce like this.
  13. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Аман напнавте веќе со исти прашања.
    Сите форензичари преку ноќ станавте..
    Не знам како замислувате дека изгледа удар кога се вози 20 км/саат.
    Каков крв, какво кочење треба да има?
    Го удриле девојчето со мала брзина, на таа брзина каква трага очекуваш да има? Плус ете велат дека врнело.

14. Lena0903

Lena0903 Истакнат член

Овој случај е најмонструозен досега.
    Масакрите во Рибникар и во Младеновец се монструозни сами по себе и според бројот на жртви, ама барем тело како тело постои кај лишените од живот, имаат родителите што да оплакуваат.
    Вања, монструозно, ама пак ќе речам барем не е сакатена.
    Ова со ангелов мал, ова е од невиден размер. Колку злобни луѓе има, човештвото може да се самораспушти.
    Не знам како ќе го продолжат животот родителите, оваа ситуација е да се мрднеш од паметот.
    Јас веќе не можам да погледнам слика од малиов ангел, се грчам целата.
    Господе, земи ја правдата во свои раце!
    Мислам дека не постои казна за монструмите соодветна на делото.
    Значи душа ме боли, дури и не сакам да објават во јавност што се случило со телото, не знам кој нормален желудник би го сварил тоа.
    Каде отиде светов и што допрва нè чека???

15. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Ќе испадне дека не ја удриле со колата туку ја киднапирале.
    Не знам што е тоа влашка магија и про друго имавте спомнато, само да не е жртви да придонесуваат на некои си богови или не знам ти што таму, овие двајца сигурно имаат и некоја историја, сигурно не им текнало прв пат на 50 години вакво нешто
    Јас сеуште верувам дека може некое чудо да се случи и жива да испадне, не можам да се помирам

L.i.n.a.a, VDT2906, Zumbulche and 7 others like this.
  16. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

А што се случи со наводните киднаперки? Имаше негде јавен демат од Виенската полиција? Кажаа кои биле, каде оделе? Докази? Или само го симнаа налогот од сајтот, и толку...

17. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Абе не постои тоа
    Мислам иам Власи у фамилија, нит чуле, нит знаат некој дека прави. Не знам више шо да мислам жими сѐ. И да ги тепаат ќе кажеа досеа. Овие се метузалеми со атрофирани мускули, не се Мајк Тајсон. У Русија терористине прозбореа. Не па овие.

18. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Имаше изјава од помладата имав постнато
    Дека е ужасната нешо, и дали ќе ѝ се извинел некој за видеото. И ја го пишав истото, пошо ако имале сознание.. предалеку отидоа

19. Чанта

Чанта Истакнат член

Абре каква магија какви богови, овие немаст три грама мозок. Совеста ги напуштила и завладеал ѓаволот кај нив. Немаат допирна точка со добрина. Ме разбираш? Го изгубиле разумот во буквална смисла. Направиле злодело. Па уште едно поголемо ,па ја фрлиле. И кога веќе се одлучиле на тоа, мислиш декс многу ќе им треба уште по нечовечко нешто да сторат со телото? Тие кога ја задавиле веќе било предоцна за се друго по натака… не може човек ни да ги карактеризира како луѓе.

едит: еве вака пример ама мн ми е грозно дс биде со дете иско и вака е грозно.

Возиш кола чукаш кученце. Прво нешто совеста што ти вели : помогни му! Е па тие ни тука немале допир со господ, ја ставиле во гепек. И не само тоа, потоа се осигурале да биде со сигурност мртва, потоа ја фрлиле на буниште но се осигурале и тоа да го прикријат… сфаќаш? Тука станува збор не за психопат. За монструм.

Last edited: Apr 6, 2024
  20. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Искрено, мене многу ми е жал шо ги иам родено децата во овој свет и во такво време.
    Тогаш бев млада и не размислував многу ама сега..... сега да сум сингл, ќе си останам сингл и дете никогаш нема да родам.
    После сите овие случки, јас стварно незнам како ќе спијам кога децава ќе стигнат во тинејџерски години и ќе почнат да излегуваат.
    И поштедете ме од тие коментари дека претерувам. Мајка сум.

deniz333, Skorpija25, Oneo and 18 others like this.