Се трага по телото на исчезнатата Данка од Бор

Дискусија во 'Политика и настани' започната од нина122, 26 март 2024.

1. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.399
    Допаѓања:
    90.540
    Никаква смртна казна нема да воведат во Србија.
    Му објаснија на прецедников Вучиќ веќе и зошто нема да може да се воведе.
    Ама си тера тој популизам.:puke:
    IMG_9750.jpeg

На CameliaMiller му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.390
    Јас сум скроз за СК после неколку год во затвор. Прво малтретирање и пекол и после адио мио. Пошо заборавате дека живеат на државна сметка? Од даноците шо ние ги плаќаме. Меѓу кои и родителите на жртвите. Ја би ги убила да беше мое дете у прашање, а не па да јадат на туѓа сметка. Нема шанса
    IMG_5693.jpeg

https://deathpenalty.procon.org/

На Mrs. right и ArabellaStarfall им се допаѓа ова.
  3. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.218
    Допаѓања:
    258.647
    Тебе не ти доаѓа паметот нели, и запна на мајката. Женава е трудна, телото на детето го нема, а вие сега се закачивте за пријатели на фб. Па тоа се блиски места, кој нема рандом луѓе на фб?
    Имајте малку совест бре, луѓево се во агонија, детето и бега и нема ни тело, убиена е, а вие ќе копате по фб.

Мене ме само буни што мајкава била убедена дека е она, ама женава може и од очај вака да реагирала.

На MeowMeow, 1209, *Amethyst* и 24 други им се допаѓа ова.
  4. Misskirova

Misskirova Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2018
    Пораки:
    3.760
    Допаѓања:
    9.098
    Нема логика.
    Полицијата излезе со официјално информации ,дека овие двајца биле уште вториот ден осомничени заради ГПС и крвта во колата,ама молчеа за да му завлезат скроз во трагот.

На Mumoftwo30, gjoker4e и Feminka22 им се допаѓа ова.
  5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.218
    Допаѓања:
    258.647
    Слушај го убаво, вели дека само истрагата се шири и во друг правец. Они всушност одма се сомневале дека е удрено девојчето и затоа толку копаа и бараа.

На senjorita-v, Mumoftwo30, Ahoy и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.390
    Ja ne kopam na Fb. Ne mi ni tekna da baram. Nego komentiram i opsto prenesuvam i drugi mislenja.
    Mene mi e pametot na mesto. Dusata ke mi doe koa ke doznaeme so se desi so deteto.
    A ako gresam, gleda Gospod

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  7. deniz333

deniz333 Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2018
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    1.701
    Od vtor den osomniceni a nisto ne se prevzelo samo se sledele???
    Epten ima nelogicnosti i drugo ne mi e jasno kako bez telo go proglasija devojceto za mrtvo, od moe skromno znaenje se dodeka nema telo se vodat kako izceznati...
    Ovaa prikazna koj znae kakva li ne pozadina ima.

На eli25 и Feminka22 им се допаѓа ова.
  8. Sielo❤️

Sielo❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2022
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    3.318
    нели размислуваа да излезат од Советот на Европа заради Косово.
    Штом излезат може да ја воведат..
    Таму дефинитивно има потреба за тоа, бидејќи лудило е што се се дешава.

На Mumoftwo30 и Feminka22 им се допаѓа ова.
  9. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.390
    Од многу глумење либерте стигнавме до ова дереџе

10. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.232
    Допаѓања:
    189.426
    Дефинитивно, смрт со смрт се избива, лудило со лудило. Сум чула бројот на лудаци се намалил во Америка јер због заради смртна казна(facepalm).

На IRBBB, daylight, Mumoftwo30 и 4 други им се допаѓа ова.
  11. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.218
    Допаѓања:
    258.647
    Јас не гледам нелогичности. Он да беше паметен немаше да го дави детето.
    Убаво пиша Косми, во Србија е полно со вакви психопати. Јас не знам дали е ова последица од војната.

Овие се монструми, ама прости. Мисли дека ако нема тело, нема да одговара. Ама има други докази. Не знам што мисли дека ќе излезе од затвор? Ама толку е паметен. Болно е што уште толку потешко им е на родителите.

На Skorpija25, 1209, *Amethyst* и 8 други им се допаѓа ова.
  12. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.728
    Допаѓања:
    13.513
    Колку е чудно млад човек кој знае се одеднаш така да почине од природна смрт..
    Иначе има огромна разлика во казните, без тело најмногу 12г може да лежат, а со тело, и комбинација на дела меѓу кој и свирепо убиство, 40 години.. Ако нема тело, нема судење за свирепо убиство, мн мала казна ќе добијат ако не се најде телото, оквир 10 години..

На Viveki и Feminka22 им се допаѓа ова.
  13. Viveki

Viveki Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2022
    Пораки:
    1.492
    Допаѓања:
    10.543
    А како првиот пат поминале на полиграф, а вториот паднале?

На ArabellaStarfall му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    1.933
    Допаѓања:
    8.503
    @deniz333 Во тој период поминале преку 20 возила само во селото, а тек по истата рута колку други.

Сите биле осомничени, па и самата мајка како прва сомнителна.

Како ја замислувате истрагата? Дека некому на чело му пишува што направил и зошто одма не ги уапсиле?

Или зошто детективите не се видовити, мислам :drunk:

На jacqueline.s, elenaa0805, Lena0903 и 8 други им се допаѓа ова.
  15. deniz333

deniz333 Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2018
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    1.701
    Clenkata imase pisano deka se glavni osomniceni poradi krvta vo kolata uste vtoriot den vo drugite 20 vozila nemalo tragi ne mozeme da gi stavime vo ista kategorija so ostanatite vozila

На Misskirova и Feminka22 им се допаѓа ова.
  16. Skyler

Skyler Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2022
    Пораки:
    3.902
    Допаѓања:
    12.767
    Полека се соземам т.е. тагата веќе ми се претвара во бес и се чудам секој ден како ли да останеш присебен додека раснеш деца во ваков свет. Стварно мислев дека ние балканците сме топли луѓе, први за помош, не можам да сфатам како тоа несреќно дете од сите можни луѓе на светот наиде на двајца психопати со кризи на идентитетот, совеста или која дијагноза веќе и да ја имаат, да настрада толку грозоморно и трагично…не можам ни да размислувам веќе, го плачам сонцево секој ден како да ја познавав.
    И не барајте позадина во ова, нешто скриено. Се гледа колку сме сите потресени, не сакаме да ја прифатиме вистината ама таа е дечки. Има докази, гпс, се се поклопува со нивната приказна, за жал. Зошто не кажуваат каде е телото? Па веројатно зашто не постои тело…зошто инаку?
    Само ми е криво за братот многу рано си отиде, требаше бар една година да му ги тресат гаќите во затвор. Јас баш тоа би го направила, не би ги убила. Точно сите затвореници околу нив ќе си бидат платени за да си ја добиваат дневната доза повраќање на мајчиното млеко.
    Како се преживува вакво нешто, како? Јака им душа на родителите, да не се повтори никогаш на ниедно детенце :u:

Зашто првиот пат ни инспекторите не знаеле кои прашања да ги постават. Имале задоцнета реакција само на прашањето дали ја удриле. На вториот биле трезни, со различно поставени прашања и паднале на сите.

На Zumbulche, Skorpija25, 1209 и 16 други им се допаѓа ова.
  17. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.218
    Допаѓања:
    258.647
    Па факт е дека се бавни и неажурни. Им требаше 10 дена, а имале некои дваесетина коли. Од втор ден им се сомнителни.
    Мајкава ги видела. Немало многу луѓе па ај да се завлече толку.

На H.VAGA и eli25 им се допаѓа ова.
  18. Wideperpetual

Wideperpetual Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2021
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    725
    Јас сум сеуште на став дека овие тиквари не се вистинските сторители или се платени да превземат вина или некако присилно се приморани да ги потпишат признанијата под закана дека имаат докази против нив и ќе легнат многу години робија крвта во возилото ако не е и тоа медиумска измислица е подметната а тиквариве ќе одлежат неколку години затвор и ќе излезат кридешкум без да биде известена јавноста.

А Данка се повеќе мислам дека е жива и дека девојчето од снимката со романките беше таа не случајно мајката и таткото ја препознаа родителскиот инстинкт никогаш не лажи ама и таа истрага беше стопирана бидејќи тиквариве тука признаја убиство ниту се истражи како што треба дали навистина е ќерка на една од нив а уште помалце да се направи Днк така да помина замина и тоа за жал и мислам дека наводното тело никогаш нема да биде пронајдено и случајов ќе остане недоречен

На Gosh, Lollipop_123, gjoker4e и 3 други им се допаѓа ова.
  19. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.179
    Допаѓања:
    124.648
    Премногу време ,барем ќе имаа тело родителите :( А и на толку полиција овие да преместуваат тело?

На LiquidLuna, ArabellaStarfall и JuLleE им се допаѓа ова.
  20. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.829
    Допаѓања:
    274.958
    Ивана има живеено во таа куќа додека да почине мајка и'. Не ми е чудно да се познавале вака или онака, прдеж места се.

На elenaa0805, senjorita-v, Feminka22 и 3 други им се допаѓа ова.