Се трага по телото на исчезнатата Данка од Бор

Discussion in 'Политика и настани' started by нина122, Mar 26, 2024.

1. CooperD

CooperD Популарен член

Ако паднела ќе почнела да плаче. Ќе се слушнеше глас. А не штама, го нема у рок од две минути никаде. И да го грабнел некој нема ли пак да се слушнале звуци некои, плач, трчање, кола некоја како заминува, не е прометна улица тоа….
    Сепак местото е мирно и тивко и не баш проодно. Неможеш да се свртиш само и да нема ништо за 10секунди никаков шум, ни дете ни никој ни ништо

Инаки да, комон сенс е на секоја мајка дека и дома сами заклучени и дури на познат терен не ги оставаме сами ни до вц да идеме. Прво и основно што си помислуваш да не стави нешто во уста, ќе се задави или ќе падне ќе тресна глава ќе расцепи. Ова онака најосновно ти поминува низ глава за дома коа сме.
    А на такво хорор непознато место, нејкам ни да напишам што се ми поминува низ глава. Ја не одам, не пак дете без надзор да оставам

gjoker4e, st-el, Gosh and 9 others like this.
  2. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

@Mumoftwo30 Аа аха, ти благодарам на одговорот.

Сега наидов на статијата и пишува вака:
    „Na snimku se videlo kako u 13.10 sati prolazi majka sa decom u kolima, našom ulicom.

Е сега, ако снимката е со квалитет како таа кога поминува автомобилот на комшијата, реално не знам колку може точно се да се види внатре во автомобилот кој е или колку се.

Нормално, полицијата верувам брзо ќе го реши случајот. Јас само коментирам водена од случајот со Вања, каде на крај испадна да не ни стапнала онаму каде што првично ја бараа :|

Gosh, SummerGirl, LiquidLuna and 2 others like this.
  3. Lisandra

Lisandra Популарен член

Тој истиот лајк шо му правеше на новинарите од ко дозна дека детето му е отепано, па колку ненормален треба да биди баш психијатриски случај за во Бардовци, доста браните такви психопати.

nextredstyle and lovely91 like this.
  4. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Има слики мајката објавено од детето во дворот покрај колата, баш Мариголда што ја постави со братчето во позадина. Е зашто само од едново дете има, може да шпекулираме...
    Дај Боже чудо некое да има и да е живо, каде и да е.

SummerGirl and Polyincognito like this.
  5. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Јас мислев се шетале пешки по улица, па јасно можело да се види дека се тројца.
    Значи, доаѓа паркира, дава вода и снемува дете.

CameliaMiller likes this.
  6. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Оптимистот во мене се надева дека мајката е ладнокрвна и смирена пошто знае дека детето и е некаде здраво и живо. Искрено се надевам дека тоа е случајот, пошто сите други варијанти ми се морничави и језиви. :whew:
    Само нека ја најдат, душа мала страдна. :(

7. Lisandra

Lisandra Популарен член

Многу матно е се, вака прво доаѓа на викендицата нема ни клуч, значи се се случува во дворот. Пошто колата и е паркирана од назат таа оди со поголемото дете да му даде вода од колата да земи, значи девојчето е само, ја остава неа од другата страна,патот е одма долу има големи шанси некој да е паркиран долу да ја земи и да не слушниш ништо ако си го оставил детето само подолго време, не му е баш пред очи на мајката.
    За детето велат не се плашеле ич од непознати напротив му одело само.

SummerGirl likes this.
  8. nena2010

nena2010 Форумски идол

Last edited: Mar 29, 2024
    SummerGirl likes this.
  9. ArabellaStarfall

ArabellaStarfall Истакнат член

Мислам дека си направивте сензација од апсењето на таткото. Веројатно некој го имаше прашано во позадина дали си добро и затоа покажа така со рацете. Поради лисиците друг гест не би можел да направи. Се сомневам дека таткото е вмешан. Премногу беше блед и исплашен, што не укажува на тоа дека се работи за психопат. Напротив, или ненамерно и индиректно е наседнат или воопшто не е поврзан со нејзиното убиство и киднапирање. Поради сензитивноста на случајот го држат во затвор.

Иако се уште сметам дека нашата полиција е неспособна и има многу голема позадина случајот, што можеби опфаќа и други поврзани личности. Палчо може и да не е ни главната карика. Кој да знае во оваа криминална држава.

andromedae, Sielo❤️, Gosh and 3 others like this.
  10. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Ne pisuva deka ja prodala??? Imas info?

nena2010 likes this.
  11. luda.mala

luda.mala Истакнат член

Имаше на тик ток, дека ја продала на Бугари, ама не можам сега да го најдам клипот

nena2010 likes this.
  12. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Ако била договорена со некој да ја чека таму. Има многу нелогичности. Секакви коментари има на фб. Кој да знае што е вистина од сето тоа.

13. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Tiktok од она што мене барем ми искача, е последно место кај што ќе поверувам во што било.

14. nena2010

nena2010 Форумски идол

Е па зашто би ја сликала од 3 различни агли..
    И зашто ја оставила сама позади куќа она као иде на другово вода да му даде.. саат и пол чекала да вукне полиција, до Бугарија се стига за 45 мин. За саат и пол детето отшло преку граница. Зашто кога дошла полиција куќата била заклучена? Зашто не ја земала со неа кога отишла вода да му даде на машково? Па во двор дома не оставам дете само, а не во пустелија да може да падне да се деси нешто. Не зезајте.

spacegirl92, Gosh, Manako2 and 5 others like this.
  15. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Kako se saznaje, majka je pred nestanak Danke Ilić, dete slikala tri puta iz različitih uglova.

Ако ја сликала период пред исчезнувањето, можно е да било слики за продажба.

Ако ја сликала моменти пред "исчезнувањето", валјда колку да има доказ дека било живо здраво со неа, слика демек по која потоа ќе го бараат.

Во секој случај, никако не е невина очигледно.

eliesaab, Gosh, FridaodaMk and 5 others like this.
  16. CooperD

CooperD Популарен член

Не верувам дека така би поминала кола незабележано. На таа улица дали воопшто кола поминува, гарант ќе слушнеш дека брчи дури и ако си од другата страна на куќата/дворот. Па и ако ти го нема дететњ сигурно кола што се оддлечува ќе ти упадне у очи. Дури и да била внатре (а не била) ќе слушнела кола ако има. Не е тоа прометна улица кај што врват коли.

Коа било моево 1иол година и сме седеле низ двор, слушам кола коа се приближува уште 2 улици подоле и сум рипала од стол ако е близу до порта во стил детево да не истрча наеднаш на улица. Не ми е сфатливо во глав како кола би дошла и отишла неприметна

SummerGirl likes this.
  17. SigmaMan

SigmaMan Истакнат член

Абе ти викам човекот не е вмешан НИ РОНКА, ќе излезе сѐ на видело, трпение.

Feminka22 likes this.
  18. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

На страната на Пинк Тв пишува дека изјавите на родителите на девојчето не се совпаѓаат. Најверојатно и вршат притисок на мајката да ја каже вистината.

19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Пак ја собрале во полиција..

SummerGirl likes this.
  20. CooperD

CooperD Популарен член

Не остваат 3 годишно дете без мајка со денови за џабе…

Feminka22, nena2010 and SummerGirl like this.