Се трага по телото на исчезнатата Данка од Бор

Discussion in 'Политика и настани' started by нина122, Mar 26, 2024.

1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Има и др начин
    Може со халуцинации
    Не знам као ама почињаш да халуцинираш, они ти зборат и ти им враќаш

2. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

3. Viveki

Viveki Популарен член

Еднаш пишав пак ќе пишам...Значи НЕ Е МОЖНО двајца ниско интелигентни 50 годишни пијаници да ја заебаваат цела полиција веќе месец дена. Тешки криминалци со највисоко ајкју произнаваат се после една недела, овие двајца не кажуваат???
    Ај па они што не кажуваат, па овие што им помогнале да го преместат телото, татково конкретно пошто братов умре, па и од него не можат да извлечат ништо??? Па не знам што да беше, и тело да сомлеле у машина за мелење месо ќе признаеа до сега. И ги тепаат,и тоа јако ги млатат. Бар еден од нив ќе пропееше мајко му стара, ова не е можно.

Last edited: Apr 10, 2024
  4. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Lud J zbunjenog

eliesaab and Viveki like this.
  5. eli25

eli25 Форумски идол

Се чудам и јас... веќе се заглавени до гуша , што ќе изгубат ? И така ќе скапат и умрат во затвор. Да ме маваат ќотек и да ќутам !

Mumoftwo30 and Viveki like this.
  6. Viveki

Viveki Популарен член

Абре луѓе у историјата неверојатни работи признавале дека се вештери, покажувале места на ритуали што ваљда не ни постоеле сакам да кажам, значи признавале се што ќе им кажат да признаат само за да престанат да ги мачат. Денеска со сите методи и толку технологија и све, а и ќотек богами, верувајте секој ден ги млатат до миле воље, и они мангупи не признаваат?? Или не знаат кај е телото, или се први во историјата на светот што не може никој да ги пробие, двајца пијаници од водовод!

vitamina, Mumoftwo30 and Feminka22 like this.
  7. MissLiebermann

MissLiebermann Истакнат член

Ние се чудиме што не признаваат ,што луге ке беа толку време да се изживуваат, да одолговлекуваат,да ја врткаат цела нација веке две недели.Па си зацртале во тоа тиквите болни исушени од ракија дека ке се извлечат, дека нема да одговараат дека нема да го посрамотат семејството.И адвокати ако имаат може ги подучиле.Ма да незнам кој е тој што сака да се нафати да ги застапува.Цело семејство како од Hills have eyes ,Texas chainsaw massacre хорорине се.Инаку тоа мештаните од тие села имаат на протести во 90 те излезено за да се ослободи Касандра од затвор .Па и името на селото Зло(т) (facepalm)

spacegirl92 and Mumoftwo30 like this.
  8. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Најчудно од се е што овие двајца на 28 март го преместиле телото.
    Значи,полиција,дронови, семејство, доброволци,новинари …итн тие го преместиле телово, а полицијата и никој не ги видел?!
    Неверојатен пропуст е ова.
    Што се вика во село без кучиња во сред истрага двајцава извршиле убиство и криење без траг.
    Ко да се професионалци.
    Некој ја утнал во истрагава.

Ahoy, Sofi.ja, Mumoftwo30 and 7 others like this.
  9. нина122

нина122 Популарен член

Јас мислам дека мн лесно го преместиле телото ако го знаат теренот, дел од нив биле вклучени во истрагата и го барале девојчето, претпоставувам меѓусебно си давале инфо на каде моментално се бара, искористиле прилика, не е тоа слон од еден тон, бебе од едвај 10кг, ако не било ни закопано во земја него оставено под ѓубрето, и еден човек можел да го премести.. Сум видела вака да се известуваат луѓе за крадење на дрва, еден двајца на почеток на шума, ако доаѓа полиција, се јавуваат да известат.

eliesaab, Feminka22 and Cosmi like this.
  10. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Со оглед на тоа што едниот учествувал во потрагата по девојчето, (а и како дел од Водовод), најверојатно лесно можел да се движи тој ден наваму-натаму, без да биде застанат и проверен.

11. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Вчера на една од српските тв што не се пропагандистички настроени, тие што не го фалат Вучиќ како бог, новинарката во живо се јави и кажа дека полицијата бара, ама новинарите не ги сретнале по пат никаде, значи на терен не ги нашле дека бараат. Ако вака бараат од прв ден, убијците веројатно лесно го преместиле телото или чекале да падне ноќ, полицијата да си отиде. Полицијата веројатно не барала 24-7.

eliesaab and Feminka22 like this.
  12. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Па ако пак е храброст
    Мене случајот на Вања ми е уште поголема лекција дека не се верува на никој. Нѐ насамарија сите. И секад реално такви работи се праат како да кажам. Пример на никој од нас не би му текнало дека у бела вреќа у 7:30 сабајле може да има дете у нејзе. Момент на изненадување

Konfetka, Mumoftwo30, Viveki and 2 others like this.
  13. JuLleE

JuLleE Форумски идол

А биле осумничени уште вториот ден.

Konfetka, Cosmi, vitamina and 2 others like this.
  14. нина122

нина122 Популарен член

Случајот со Вања е нешто кое не може да му се случи на секого, се работеше за изолиран случај, каде што не се знае кој каде, како и што направил од роднините да да дојдат до таков имот кој вреди мн пари, и сигурно позадината е мн поголема од што мислиме и можеме да замислиме.. Додека пак случајот со Данка е нешто кое може на било кое семејство да му се случи, не се работи за изолиран случај, наместо Данка таму можеше да биде било кое дете, додека во случајот со Вања беа стриктно Вања и сестра ѝ на пик, не било кое дете, него тие деца, на тие родители и стриктно нив..

15. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Колку денови поминаа, и овие амебиве уште не кажуваат каде е Данка...
    Не е можно значи, на толку ќотек, мачење да не кажат... Може и навистина не знаат
    :|
    Некој и погоре спомна за совозачот... Зошто ништо не се кажува за него? Се само за возачот и фамилијата негова.
    Луѓе, овде дефинитивно не станува збор само за обична несреќа и двајца будали без мозок. Овде е нешто поголемо
    Ама дали и кога ќе дознае јавноста, е прашање

16. Erika.greeneyes

Erika.greeneyes Популарен член

Тешко тоа. Како и секогаш ќе пишуваат ќе пишуваат, народот ќе верува. Ќе се заташка случајот. Цело време мислам на овој случај.
    Ама никако не се поклопуваат коцките.
    Има премногу нелогичности.

VDT2906, lovely91 and spacegirl92 like this.
  17. SigmaMan

SigmaMan Истакнат член

Ако има на форумов луѓе кои знаат да читаат говор на тело и гестикулации, ќе прочитаат една реченица која човеков постојано ја кажува со конбинирани движења:
    Данка е ЖИВА и е надвор од балканот, сликите од осомничените се од претходни разговори со инспектори за на крај да ги намонтираат, во игра се екипи блиски на тие поврзани со Вања....
    Ова е вистински терор и хорор. Ова е бетер од бомбаши, бетер од секти, бетер од терористи. Ова е прав хорор зготвен во јахуда кујни.

ThiccFit likes this.
  18. vitamina

vitamina Форумски идол

Истото го мислам. Маж ми уште првиот ден ми прокоментира дека ги млатат до бесвест и тоа убаво, викам можно ли е вика ехеее 100000% убаво ги млатат, вика ги млатат за ситни работи камо за дете, најверојатно се тешки психи убаво им е да ги млатат и у меѓувреме да седат и да гледат у мртва точка 100% не се у ред сигурно далеку се од нормални тие многу далеку. Поготово после ова уште до толку до крајност имаат откачено. Мисерии проклети!
    https://www.blic.rs/ubijena-danka-ilic
    Еве што велат од полиција!

Viveki likes this.
  19. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Од првиот ден им биле сумливи, а сепак успеале да го преместат телото. Абе ајде...
    И плус едниот таму со нив бил во потрагата...

20. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Дали би можел некој да ми каже што е тоа влашка магија? Отворам на интернет ама никаде не пишува точно што е тоа.