Се трага по телото на исчезнатата Данка од Бор

Discussion in 'Политика и настани' started by нина122, Mar 26, 2024.

1. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Детево го видоа, се крена цела Европа на нозе, се демантираше со никакви докази, и оп утредента Вучич на рандом конференција кажува уапсиле убијците, признале дело...

А убијциве без куче и маче, сироти комуналци, најверојатно вработени преку партија...
    Пола умреа, или ги умреа, ко преживи прича че...

Нит дело, нит докази, нит мотив, нит тело. Машината врти.

2. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Овие не можам да ги смислам, оној белион место факти, приказни си раскажува. Роман пишуе.

3. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Немам намера ни 5 секунди да го пуштам идиотов. Овој го ѕирнав еднаш, имаше лапрдано нешто околу убиството на Вања, видеото му беше вирално. Претходно поима немав кој е ликов. Прво во очи ми падна Вања која на клипот не личеше на себе, како Кајли Џенер со филтрите, да не зборам за небулозите кои ликов ги кажуваше, измислени вести, сензација, рекла-казала муабети. Ги филува работите ради кликови. Србија е преполна со овакви будали.

Ова е Вања во видеото на идиотов. Треба да се уапсат сите овие гнаси кои заработуваат правејќи сензација од нечија смрт.

4. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

5. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

6. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Gosh likes this.
  7. eliesaab

eliesaab Популарен член

@FriendOfDorothy во ваков случај невозможно е да се следи сите што глупости прават. Ама овој со видеото плаче за една тужба. Ова не е ни Вања (едитирано/фотошопирано..).

8. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Прозборел, сега вели дека е невин. Којзнае на крај што ќе излезе.

eliesaab likes this.
  9. ArabellaStarfall

ArabellaStarfall Истакнат член

Или се прикрива нешто многу поголемо од првата приказна, или на двајцава не им е прво дело кое толку совршено го прикриваат.
    Да резимираме.
    Починаа мајката и братот на еден од осомничените. Таткото на слобода го пуштија, а според информациите, помагал.
    Синов негира после долго молчење, вмешаност.
    Доказите за ДНК во колата сега се непостоечки, т.е нема нејзина ДНК.
    Се отвора сомнеж.
    Дали полицијата, со оглед дека биле во алкохолизирана состојба, воедно ако братов починал од насилство истото и врз нив вршено, им било изнудено признание за дело кое не го извршиле?!
    Постои и таква веројатност. Уште поголема ми е зошто нема тело, нема ДНК, таткото го ослободуваат.

Јас искрено, навистина мислам дека Данка можеби е уште жива. Дај боже и да биде.

И се уште не знам зошто прстот не можам да го тргнам од мајката.

Само мое мислење, не знам веќе во што да верувам.

*Amethyst*, shz, VDT2906 and 6 others like this.
  10. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Јас мислам дека Вучич за политички поени и да спушти топка кај други проблеми што ги имаа тоа време, ги исплати стариве да превземат вина, а овие не знаеа у шо се упуштаат...
    Сигурно се партиски вработени, па да си одработат и за ова.

И на крај коа рекоа не признаваме, да ти се плукнам и у пари и у се, почнаа да ги чистат еден по еден.

Ништо чудно и да не знаат шо е со девојчето, да не е никаква теорија на заговор, него ли не им е гајле, политиката им е побитна.

11. eliesaab

eliesaab Популарен член

@ArabellaStarfall ништо чудно и да ги местат, па и така делуваа како семејство со (делумни) проблеми. Премногу ненадејни смртни случаеви, они ко да се сложуваа во цела приказна. Мајката е чудна со пребарувањето на интернет..ќе видиме што ќе излезе. Ако некогаш (воопшто и) излезе нешто..

Feminka22, Gosh, VDT2906 and 3 others like this.
  12. ArabellaStarfall

ArabellaStarfall Истакнат член

За кои пари на светот, или услуга, ќе признаеш вина за дело кое не си го извршил, што потоа и да те пуштат на слобода, цела Србија, цел Балкан ти е накострешен, нема да можеш ни работа, ни пријатели, ни роднински односи да имаш?!

Ќе признаеш вина за кражба, за полесен криминал за пари или услуга, ама за убиство од вакви размери, или треба да си ментално заостанат или не знам што треба да си.

Родителите ако немаат пари, можат веднаш да соберат преку донации за неутрални приватни детективи од странство.

Проклети нека се сите што и напакостија на Данка и тие што го замајуваат народот со лаги за да поентираат.

SummerGirl and eliesaab like this.
  13. KateKane

KateKane Форумски идол

Србиве од старт ја утнаа работата. Истрагата беше за публицитет, ко реално шоу да се снима, а не да се води истрага за 2 годишно детенце. Буквално кажуваа кај све копаат, си ја издаваа локацијата, јас да сакав да отидам и да преместам нешто, можев, оти знаев во секој момент полицијата кај пребарува.
    Од што сакаа да се направат прејаки, сами си го загрозија случјот, братот од ќотек умре, буквално во ќорсокак ја отераа цела истрага.

Знам дека парите од кликовите се слатки и потребата да се задоволи гладта за информации од народот е голема, ама еве што се деси.

Штета.

Mnik, Feminka22, *Amethyst* and 12 others like this.
  14. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Чекај овој не е тој што му почина братот, овој е другиот у колата, нели?

15. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Да, другиот е

Mumoftwo30 likes this.
  16. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Ах, не речи два пати, свашта има на светов. И на Балканов само колку луѓе лежат за други за пари, оти знаат дека нема никакви последици да сносат, народов наш пушти му реклами на сред Вести, и забораил шо глеал пред две минути.

Исто ништо чудно и да се согласиле да прават филм демек додека додека најдат виновник, па ќе ги пуштаат, оти ако не ја убиле, нема ни докази. Како и да е ќе падне случајот среде истрага, па и на Суд, ако стигне до таму...

Само не се надевале дека ќе почнат да ги местат демек Днк и крв имало, и дека ќе почнат да ги елиминираат еден по еден...
    Не знам што да кажам, греота за девојчето.
    За мене мајката и тој брат и ќе ми бидат сомнителни, додека не се докаже спротивното.
    Девојчето каде и да е, не е на подобро.
    Глупо од моја страна, али се надевам дека е починато, да не се мачи.

*Amethyst* likes this.
  17. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Сите се согласија дека Вучиќ за да собере поени, избрза со тоа што уште без сите докази и искази излезе на тв и објави дека ги фатиле убиците. И после да не биде не лижам кај сум плукнал, тераат со луѓево ( реално освен нивен исказ за кој може да се принудени) физички доказ нема. Мене ипак мајкава ми е најсомнителна уште од прв момент.

Gosh, Mnik, *Amethyst* and 1 other person like this.
  18. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Почнуваат пак сомнежи дека детето е живо. Порталите по Србија почнувале веќе да објавуваат.

eliesaab and *Amethyst* like this.
  19. Sarence

Sarence Популарен член

Девојчето го виделе Белгија, наводно мајкава била во врска со директорот на водовод и преку него ги наместиле овие двата дека се убијците, во меѓувреме тој Срѓан сега ја сменил изјавата спрема таа што за првпат ја дал дека девојчето воопшто не го имал видено...

20. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Од каде информацијава?
    Го гледав истово по тик ток, ама таму па све и свашта пишуваат