Се трага по телото на исчезнатата Данка од Бор

Discussion in 'Политика и настани' started by нина122, Mar 26, 2024.

1. Erika.greeneyes

Erika.greeneyes Популарен член

Кога ја гледам сликата по порталите на социјалните мрежи каде што е со цуце во уста, толку тешко ми паѓа.
    Два месеци само е постара од ќерка ми.
    Кој може да биде толку бездушен да наштети на толку мало невино душиче што освен да сака ништо друго не знае. Уште не знае за злоба, за лаги...
    А ако мајката е замешана не знам што срце ќе имаше женава...

Miss666, H.VAGA, Feminka22 and 5 others like this.
  2. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Screenshot_20240329_232554_com.facebook.katana_edit_529651502540535.jpg

Некогаш сакам да верувам и во вакви коментари, бар на момент ми даваат надеж дека е живо и здраво...

Anaroz1 and SummerGirl like this.
  3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Баш предмалку читав... Мајката на девојчето не била во добри односи со роднините. Ако е тоа точно. Се и сешто може да се прочита. Има сомнежи и за роднините.

Anyshka likes this.
  4. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Форумски идол

So koi rodnini ne bila vo dobri odnosi? Od nejzina strana ili od na maz i?
    Seedno sekako, ama ova e kukja na majka i, pa poradi toa i prasuvam. Mn mlada se omazila na 17god. Toa procitav isto, i nelogicno mi pak sve vo slucajov, nekoja si vujna ili strina imala vo blizina, pa so nea se videla, pa slikive dali ona gi napravila ili vujnata/strinata, ne sfativ.... A i ako doznale kakov zivot zivee i se gleda so uste dvajca, mozebi i radi toa da ne ja sakale, i da nemala dobar odnos, koj znae...

SummerGirl likes this.
  5. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Со некој од нејзина фамилија. Можеби тоа не е точно. Ама некако се асоцира на вмешаност од страна на мајката. За таткото рекоа дека е чист. Јас мислам дека од полицијава знаат нешто. Како е можно мајката да е смирена? Јас не можам да се смирам додека децава не се вратат од школо. За вакво нешто ќе се мрднам.

Mumoftwo30 and Anyshka like this.
  6. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Абе дали е смирена или хистерична искрено на ништо не наведува.
    Некогаш баш хистеричните испаѓаат и починителите всушност.

7. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

А може и обратно. Тие смирените да се опасни. Да не знаеш на кого да веруваш. Баш ми е чудно што ги однела децата таму, во пустелија. Изјавила дека влегла во куќата да даде вода на девојчето, а други кажуваат дека немала клуч од куќата. :?: Страв ме фаќа од такви места. Па демек некој од роднините го зел девојчето. Можно е жената да е до толку будала?

senjorita-v, Mumoftwo30 and Anyshka like this.
  8. eli25

eli25 Форумски идол

Само да е живо и здраво :doh:

Anyshka and SummerGirl like this.
  9. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Нема официјална хронологија на настаните потврдена од полицијата.
    Детето немало пречки во развојот, лажни информација било тоа.
    На крај се е шпкеулации.

10. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

11. CameliaMiller

Се' тоа стои, само сакам да кажам дека однесувањево не е индикација.
    По себе ако судам, на блиски на погреб не плачам, не можам. Воздржана сум многу, а во себе и на само се распаѓам. Ако ми судат од страна може да речат дека не ми е гајле нели. Ниту носам црнина, пример.

И општо сум ваква во сите стресни ситуации, што постресно, посмирена сум. Кога ќе пројде, куку нонен е.

Само тоа сакам да кажам, дека тоа што не е хистерична не значи дека (ако е невина) не страда. Од друга страна потегов на татково ми е безвезе, начиче те тата, пошто освен ај глејте ме дека страдам, друго не е. Ама ок, секој се справува со стресот на свој начин.

Инаку како што напишав и претходно, мене ми е мајката сомнителна, може и самата е жртва па и' е страв, еве не знам.

Во болница дур работев, стигаат 2 коли со хистерични луѓе, сите викаат, не можеш да ги разбереш. Умира, леле тате отиде, итн. Дур да се сфати кој е тој што нели, умира, испаѓа дека болниот дома го заборавиле. А сите колективно викаа мислиш сега одма во моментов пред болница умира некој.
    Вистински настан е, по весници ги имаше.

12. Lisandra

Lisandra Популарен член

По статистика ако е киднапирано дете можело да преживее до 4 часа само, читав порано ми остана во мисла.
    Ептен ми е жално и не ми е стварно ја најдов на тик ток има видеа со малата од бебе, шо знам шо да мислам.
    Повици избришани, пораки избришани зошто сето тоа, се гледала со некој мажи епа на лагата и се куси нозете се ќе се дознај, затоа беше убо да кажи се шо знае да не имаат тие некоја врска со детево...

Mumoftwo30 likes this.
  13. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Може некој да ја измамил и сега е лоша работата. Го гледам девојчето на слики. Душиче. Како во земја да пропадна. Чудно и со бришењето на пораките. Ако тие двајца што ги испрашувале не се виновни, останува некој од фамилијата.

Mumoftwo30 likes this.
  14. CameliaMiller

Киднапирано дете може да живее колку и секој, мало дете оставено без грижа не може долго да преживее.
    Кучево за наоѓање живи луѓе мислам дека им беше последен обид да ја најдат жива, да помине цела недела иако веќе е се' пореално, ќе бараат тело.

Сите да се надеваме дека е жива, иако се мали изгледите.

15. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Омг хахахајјајајаја
    Ќе се убијам
    Се утепав од плачење сега за девојчево.. и се вратив да читам, и го гледам спиојлеров :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: ама у јак пмс сум.. кој муд свинг. А и тоа е жално, го забораиле. Го забораиле чеокот :rofl::rofl::rofl:

16. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

не знам луѓе шо да мислам се е чудно, го утепав од мислење девојчево, некако мозокот ми одбива да прифати дека мајката е умешана некако во исчезнување на своето дете... искрено не мислам дека мајката и таткото по ова шо ги гледам имаат капацитет толку да договорат продажба на дете или филско киднапирање и толку време да не ги откријат, на крајот се сведува мислам дека нешто крие ама мислам дека детето било подолго време без надзор и дека ова е од невнимание на мајката, нема шанси да се неколку минути како што она изјавува, мислам дека е грабнато, а дека она го оставила подолго време без надзор

SummerGirl likes this.
  17. mariz

mariz Форумски идол

Јас поглед од 2г дете не сум тргала од двор, не па во шума некоја и запуштено место каде има дупки, канали. До дома да сум влезела со бебето, 2ипол ми се разлика децава... сум ги зимала со мене и двајцата. Што разбира тоа дете од 2г, не знаеш што ќе фати, кај ќе тргне, ни па ќе викне ако некој го грабне. И мене сомнителна ми е мајката, дете туку така не исчезнува додека даваш вода на другото...

18. Цвет88

Цвет88 Форумски идол

Многу работи се сомнителни. Многу голем радиус е пребаран и нема траги никакви.
    Исто и дупките и каналите.
    Многууу приказни кружат, нормално има и лажни.
    Не сакам да верувам дека мајката има некој удел во сето ова.
    И мене ме потсеќа на Вања и многу сум потресена....
    2 мин се многу малце за само да се одалечи толку. Од друга страна доволно за беља не дај боже.
    Самото тоа дека мајката не дава конкетно инфо, како се случило, вика само се свртела да даде вода, значи била тука, па после внатре влегла, а куќата кога дошла полиција била заклучена... Немала ни клуч.
    Кој знае што е вистината.

19. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

https://makfax.com.mk/svet/region/видео-со-дрон-снимено-местото-на-кое-и/

според сликава
    Како колата била позади куќата. Коа не моеш по сликава да ја стаиш таму?
    Ова не е куќа. Ова е сцена од хорор филм. Да се натера таа козата да каже шо напраила со детето.
    Штета шо е трудна. Иначе како ги тепаат за да прозборат.. бубрезите им ги праат салата

Mumoftwo30 likes this.
  20. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Зошто немаат распишано меѓународна потерница? :^)
    Романија и Бугарија се тука блиску.

VDT2906, Gosh, SummerGirl and 5 others like this.