1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Се трага по телото на исчезнатата Данка од Бор

Дискусија во 'Политика и настани' започната од нина122, 26 март 2024.

1. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.407
    Допаѓања:
    90.593
    Ако мајкава и татково имаат вина и 5 дена ја возат полицијава и нацијата значи се многу поопасни од што изгледаат.
    ,а уште Поверојатно ми е дека полицијата тапкаат во место со истрагава.
    Не верувам дека девојчево е живо.

На Mumoftwo30, SummerGirl, Tanjamm и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    Па сите Срби на Фб зборат како мајката си игра к**** со полицијата

3. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.849
    Допаѓања:
    5.607
    2 часа чекале родителите за да пријават во полиција. Така да доцна е за било каква потерница.

На Mumoftwo30 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.252
    Допаѓања:
    258.970
    Не е ова серија за некој да си игра. Сигурно е земем предмет од детето. Инаку, сега читав, најдена е цуцлата и крпичката на местото каде што исчезнала.

На CameliaMiller, Mumoftwo30, SummerGirl и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.884
    Допаѓања:
    23.466
    Не знам Јуле, свашта има. Крај крајова, они бараат на место каде мајката тврди дека е исчезната, значи истрагата каде ќе се одвива пак е според нејзините кажувања. А може девојчево да е сосем на друго место исчезнато.
    Зборот ми е дека да, сосем може некој да си испревртува факти по ќеф и со тоа да замајуваат и полиција и све, посебно за дете.

На Mumoftwo30, SummerGirl, Sielo❤️ и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    Pa i ja pocinjam da mislam, dali uopste bila tamu. Poso se so e logicno razmisluvanje, naveduva deka ne bila tamu. A slikite pokazuvaat deka bila. Znaci ili ne se 2 min tuku saat i 45 kolku so im trebalo da viknat policija. Ili Voldemort dosol, naprail abrakadabra i isparile. Poso nema kaj da e detevo.
    Barale:
    -kukjata i se okolu nejze vklucitelno i kopanje, kanali, tuneli
    -kaj komsiite po doma, po plevni, silosi, shtali
    -cela shuma
    -pusten dron, helihopteri, kucinja so ne namirisale nisto
    -kameri nigde (od toa so znaeme) ne gledaat nekoj so kola ete da proaga osven Puntoto i nego go proverile
    -sliki od maps prativ
    IMG_5191.jpeg Desno e nedojdija, pravo shuma kaj so ne e, levo ima sto opcii kaj da ide ama i da e viden.

Ako ne e ni vo ezeroto
    Kaj e deteto? Ne propadnalo u dupka, OCIGLEDNO

7. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.477
    Допаѓања:
    43.072
    Тешко е да се манипулира со тоа.
    Во зависнос од тоа колку е дресирано кучето, може да намириса човечки мирис и на перени алишта.

Најчесто полицијата сама оди во домот и е присутна при земање на предметот за идентификација, не ги остава родителите сами да им донесат ко на филмовите.
    И да дале предмет од особа која не е таму, кучето ќе нема што да бара. Што и тоа е сомнително, значи лажат дека била тамо, или дале туѓ предмет. Затоа би имале повеќе предмети за идентификација, не само еден.

Плус, не ми личат толку интелигентни и на ова да мислат, нарочито кога ќе ги собереш сите нелогичности во случајов и сите глупи потези кои ги имаат, што е скоро целиов случај.

На CameliaMiller, LiquidLuna, Anaroz1 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    9.434
    не ве сфаќам во муабетов зошто не објавувале слики, не го сакале девојчево или е со посебни потреби? не ја следам темава, премногу ми е стресна после ова со Вања.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Munchmallow20

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.884
    Допаѓања:
    23.466
    Јас искрено никогаш не се потпирам на вакви работи, како изгледале, дали на паметни или глупи.
    Секој е невин дур не се докаже вина ама и технички секој е потенцијален виновник.

Оти сум прочитала куп грозотии за убиени, продадени, злоставувани деца (и возрасни)...онака просто да се чудиш како нешто може да му дојде во глава на некој.

Имаше кај нас бе Гош полани мислам, мајка што ќерката од 14 години си ја продаваше на мажи за пари...а може и она така мирна жена изгледала.

На Mumoftwo30, SummerGirl, Gosh и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    Zs tatkoto nema
    Majkata ima od dvete deca cel album. A tatkoto ima samo edna, od sinot

11. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    9.434
    Знам многу луѓе во стварно складни бракови што немаат објавено ниту една слика од детето и многу малку заеднички слики. Мене тоа не ми е чудно.
    Жал ми е што по медиумите според извори од полиција велат дека полицијата бара тело изгледа не се надеваат на убав исход.

На eliesaab, Mumoftwo30, H.VAGA и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    3.510
    Допаѓања:
    7.238
    Не знам што сте се запнале за слики. Дека има нешто, има. Ама пак и не значи дека децата мора да се Фб, Инстаграм и секаде објавени.
    Еве на мојот Фб нема ни една слика од ќерка ми. Не дека не ја сакам, ни пак сум некоја битна личност во општеството, туку едноставно на моето дете од 1на година, не му е место на социјалните мрежи. Сите блиски роднини и пријатели, редовно добиваат слики и го гледаат моето дете.

За случајот, следам и јас информации постојано. Потсвесно се надевам дека е детето, живо и здраво некаде, во реалноста како што врват денови, се помалку надеж имам.

На eliesaab, Mumoftwo30, LiquidLuna и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Munchmallow20

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.884
    Допаѓања:
    23.466
    Профилните на мајката се само со синот, не и со девојчето. Мислам за тоа највеќе се фатија.

14. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.477
    Допаѓања:
    43.072
    Таткото има објавено слики само од синот. Читајте убаво што пишуваме.
    Не можам и на темава ко папагал да се повторувам со луѓе што читале, не дочитале.

На CameliaMiller, andromedae, ArabellaStarfall и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    Ne bese toa moj muabet hahahaha
    Ja samo i kazuvam.
    I ja znam mn lugje so ne stavaat raboti zaradi zastita. So pomalce znae svetot toa bolje

16. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.252
    Допаѓања:
    258.970
    Еве за сликите. Маж ми од ќерка ми мислам дека нема ниту една слика. Или една е, на кавер и пак не се гледа убаво бебка.
    Он и од синко нема многу, ама пак има нешто. Лично он не става, јас ставам па го тагнувам или го ставам во пост. Тоа не значи дека не ја сака ќерка ни. Луд е по нејзе, слаба точка му е. Ама таков е, ни за роденден не стави слика. Од синко ставаше.
    Јас па сега повеќе од нејзе слики имам оти синко не сака да се слика.
    Маж ми става повеќе слики со мене отколку со децата.

На Mumoftwo30, Anyshka, SummerGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. ArabellaStarfall

ArabellaStarfall Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2024
    Пораки:
    1.227
    Допаѓања:
    7.741
    Си размислувам зошто децата би и биле пречка.
    Имаше ваков случај во Америка и документарец на Нетфликс. Мажот за да биде со швалерката си ја убива жената и двете или трите деца. Не е поедноставно да си отидеш отколку да наштетуваш некому?
    Стварно не знам што размислуваат и какви логичности стојат позади убиството на сопственото дете, ако тебе ти се дига на швалерката. Не знам. Ако некој барем претпоставува нека каже.

Колку повеќе читам за случајов толку повеќе мајката ми е премногу сомнителна. Штотуку проодено дете не може да чекори толку долго. Ќе паѓа, ќе се тркала, теорија нема километар да изоди.
    Имаше и таков случај. Мајкава оди да се секса со дечко и кај него и ја остава ќерката неколку часа во кола на жешко заклучена да седи. Да биде гревот поголем, ќерката со посебни потреби. Исходот веројатно го претпоставувате. Сакав да кажам, можеби и оваа се чекала со швалерот и заборавила на времето. Ама па ако тоа е сторијата, каде може да отиде толку далеку. Нешто крие таа жена, може и маж и соучесник. Се надевам не се попаметни од цела Србија.

Што се однесува до социјални мрежи. И јас познавам еден што слики само од ќерката става, на профилна, на кавер, само неа ја постира. Од 30 слики да речеме, само една има со синот, ама не дека е само он, туку семејството. Општо низ цел профил. Не е дека некој не објавува слики па ај ете поради тоа. Туку зошто објавуваш само од едното дете. Едното е за дома, другото е за експонирање. Не сфаќам. Така и овој. Слики од синот, ќеркава каде му е.

На SummerGirl, 1209, Billy Idol и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.477
    Допаѓања:
    43.072
    Мажите си ги убиваат децата за да и се одмаздат на мајката, а жената и децата не си ги убиваат за швалерката, него за да не плаќаат алиментација, оти никогаш не сакале да се женат, а и плус која швалерка ќе ги земе со деца...

Жени исто децата ги убиваат за да се одмаздат на мажот. Или па им се терет оти никогаш не сакале деца (Кејси Антони) и сакаат да си ја прчат, или постпородилна депресија.

Али има случаеви на жени каде ги убиваат децата, оти швалерот не ги зима ради децата... Има една три деца си има застрелано оти швалерот и се вадел демек деца има, па затоа, само едно преживеа и сведочеше против неа на суд.

На CameliaMiller, LiquidLuna, Anyshka и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    bas moite kazuvaa preeska primer za maz kaj so i gi ostail decata na bifsata zena poso novata ne gi sakala
    A ovaa nemala pari da gi izdrzava

Pak ke kazam: ne sekoj moze da e i treba da e roditel
    ENDE

20. Skyler

Skyler Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2022
    Пораки:
    3.936
    Допаѓања:
    12.891
    Таткото има чудно понашање ама пак некако и двајцата не ми личат дека имаат нешто со ова, ваљда сум единствена што верува во ова.
    Најверојатно ми останува киднапирање или несреќен случај. Теорија нема толку мало дете да испешачи долго, па и да паднало некаде ќе го најдеа на толку чешлање.
    Јас се имам изгубено на година ипол навечер, ме нашле две жени за 15мин, случајно. И да шетало некаде детево некој ќе ја сретнел. Ова е како буквално во земја да пропадна.

На LiquidLuna и Anaroz1 им се допаѓа ова.