Се трага по телото на исчезнатата Данка од Бор

Дискусија во 'Политика и настани' започната од нина122, 26 март 2024.

1. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.622
    Допаѓања:
    38.111
    Дај Боже да е така како што напишала жената. Никој не кажува со сигурност дека мајката е виновна, ама има поврзаност.

И јас го мислам истото. Знае дека ништо не и можат.

На Anyshka, tanjaaa и st-el им се допаѓа ова.
  2. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.389
    Pa vi kazav
    Na fb na Kurir eve otvorete, sekoj komentar e kao ona se zaebava so policijata
    IMG_5210.png

eve dobro tamu bilo deteto, t.e doslo do tamu. Kaj ispari deteto?
    Ja garantiram deka se desilo u tie saat i 45 min dur viknat policija
    Vi ja kazav mojata teorija, i sekad se vodam po logika. Toa 2min me nemase, moze sin i da go laze.
    Poso zaso bi viknale policija posle 1h i 45 min?
    Znaete kolku vreme e toa? Mnogu
    I moze sesto da se naprai

A dali e trudna ovaa uopste? Proverile li
    Vise na se mi teknuva

3. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.978
    Допаѓања:
    21.188
    Ќе излезе како случајот со пеачката Јелена Марјановиќ, што ја убил маж и. Демек отишла да трча, он бил со ќерка им зад неа, одеднаш ја снемало, а он цело време бил со детето. Како успеал на крај да ја убие и да е во исто време со детето, и да се реши од телото и се. Мистерија...
    Можно е и мајката да мати нешто...
    Иако еден комшија имаше изјавено дека го видел изгледа девојчето во двор кај некоја комшика, ама не е сигурен дека е она.
    Девојчето било таму, мајката не внимавала сигурно, девојчето било оставено подолго време без надзор и паднало во некој од тие тунели и веројатно е во езерото, ова некако ми е најлогично сценарио.
    Дај боже да грешам и да е живо детенцето.

А со тоа зборување и аутизам, само да се зборува нешто, колку деца има што на 2 години не зборуваат, па не се аутистични. Син ми почна да зборува на скоро 3 години... Малава во јуни ќе полни 2, по 3 збора сврзува, цели реченици. Секое дете е различно. Не мора одмадијагнози да се даваат.

Последна измена: 31 март 2024
    На eliesaab, Splendor., BlackNight и 7 други им се допаѓа ова.
  4. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    17.573
    Комшијата изгледа малце си потпивнува и сака да е славен,три различни изјави дава.Него треба џандариве да ги опалат со големи казни па ќе видиш дали ќе измислуваат.Како бе го видел само детето и не изреагирал?Појди од себе да видиш само мало дете како ќе изреагираш?

На SummerGirl, Anyshka и Justicija им се допаѓа ова.
  5. Sielo❤️

Sielo❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2022
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    3.251
    добро тоа поголемото детенце се знае ли што видело? барем нешто да каже?

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.732
    Допаѓања:
    122.343
    Deteto ima 3 godini.. mozebi specijalizirani psiholozi razgovarale so nego.. obicno niz igra, niz crtez gi ispituvaat. Sigurno nema da go mesaat i nego vo trac muabeti.

На CameliaMiller и SummerGirl им се допаѓа ова.
  7. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.732
    Допаѓања:
    122.343
    Нешто смрди во фамилијава

"Инаку, денеска по петти пат мајката на Данка Илиќ, Ивана Илиќ дојде во полициска станица во Бор на информативен разговор.

Мајката на девојчето дошла сама пред полициската станица и влегла внатре скоро незабележано, криејќи се меѓу колите. Неколку чекори пред неа бил нејзиниот сопруг Милош, таткото на Данка, кој во полиција дошол во придружба на семејството – пренесува репортерка на српски „Блиц“."

Нормално во вакви ситуации мажот и жената т.е таткото и мајката одар заедно, се подржуваат, особено трудна ако е..

Цело време кажуваат: Информативен разговор. Извини ама за информативен разговор и проверка на факти не се влече цела фамилија во станица, а бе па трудна мајка која има 3 годишно дете дома, и која е вознемирена за исчезнување на дете... однесувањето на мајката не е нормално па кој сака нека каже..

На Gosh, Mumoftwo30, Anyshka и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.389
    Глупача скапана
    Ќе ја казни Господ после пораѓај

9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.732
    Допаѓања:
    122.343
    upload_2024-3-31_0-24-59.png

Еве ја од денес.. како стои на нозе не знам. 5 дена еј.. 5 дрна ја ќе плачам, ќе рикам, ќе ме седатираат..

На christinnn, Mumoftwo30, H.VAGA и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.389
    Илииии
    Тој шо ја земал ако не тргнал пешки, па натака со кола, за да не се чуе. Ама може ќе заплакало детенцево, освен и она ако не е умешана. Пошто тоа 2мин и 1ч и 45мин мн ме бунат. А и шо не наоѓаат ништо.

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. luda.mala

luda.mala Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2017
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    275
    Не ја измислив јас дијагнозата за аутизам, туку како што кажав тоа го посочија и на српските и на нашите медиуми, баш вчера кажаа на ТВ. И аутизмот не е само проблем со говор (на колку години детето почнува да зборува) , има и други симптоми ( а 2 години е нормална возраст на дете да му се откријат рани фази на аутизам).
    Сепак, не изнесувам став дали детето има или нема аутизам, само го посочив тоа што го слушнав и прочитав :)

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.938
    Допаѓања:
    17.008
    Добро по кој пат пушуваш едно те исто, смрдело во фамилијата, мајката сама одела во полиција, добро, знајме, прочитавме и претходно, оладете малку со рекла казала муабетиве.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.389
    Кој месец е? Не знам да проценам.
    Епа ако немаш чувства, само човек без чувства може да повреди дете, поготово мало детенце.

14. luda.mala

luda.mala Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2017
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    275
    Пишуваше некаде дека е во петти месец од бременоста

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.622
    Допаѓања:
    38.111
    Полицијата знае нешто и затоа ја притискаат мајката да признае. А дека не е нормално нејзиното однесување, не е. Можеби не е во добри односи со сопругот. А трач муабетите може и вистина да се. Или дел од нив. Сабајлево гледав видео во кое двајца аналитичари кажуваат дека можно е детето да не било со неа тој ден. Што мајка барала да оди на место каде што не била долго време? И тоа со две мали деца.

На Anyshka и Feminka22 им се допаѓа ова.
  16. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.389
    Па кај што има чад има и оган. Плус мало место е Бор. Се знаат.
    Крипи ми е многу значи. Сѐ нешо ненормално се дешава.
    Војни, деца убиваат/снемува

Kako nam je rekao dalje, radi se o kanalu koji je u potpunosti obezbeđen, te sa sigurnošću kaže da dete tu nije moglo upasti samo - objasnio nam je starosedelac Banjskog Polja, govoreći dalje o nadi da se ove crne slutnje neće obistiniti, a sve to, prema njegovim rečima, ide u dva smera:

- Ne znamo više šta da mislimo, baš nas sve ovo uznemirava, jedna mogućnost koja nas plaši jeste da više osoba stoji iza ovoga, a druga je ta što kanal vodi ka jezeru - objašnjava nam sagovornik.

Kako saznajemo, poklopac koji se nalazi na šahtu dovoljno je obezbeđen i to do te mere da jedna odrasla osoba ne može sama da otvori taj betonski poklopac, što otvara ponovo niz pitanja, a odgovara i dalje ni na vidiku - šta se sve krije iza misterioznog nestanka deteta?

- Jedna osoba ne može to da otvori, u pitanju je betonski poklopac koji kroz dvorište kuće vodi ka Borskom jezeru, a voda tu ima prirodan pad, tako da nas najviše plaši upravo to. Pretražen je kanal i okolina pojate, ali šta dalje, dete je u pitanju, porodica verovarno gine svaki dan da sazna nešto - pita se ovaj meštanin.

На SummerGirl и luda.mala им се допаѓа ова.
  17. Lisandra

Lisandra Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    2.128
    Допаѓања:
    3.470
    Уште не е најдена, а очекував да слушнам некоја вест.
    Многу збркан случај, се се измеша, комплицирано е.
    Прво соседот поминува со огромна брзина после мајката, виден на камера ова не треба да се заборави каде тој брза, дали бил пијан не бил тоа убаво да се дознае кај бил шо бил, не е случајно ништо, јас во случајности не верувам да се погоди баш на тоа време тој некаде брза со колата..може е во гепек ја однесе некаде, треба да се види кај бил.
    Тој вели дека виде девојче кај соседите, јас кај соседите би копала,би правела голема генералка дури да не најдам трага. Ако имаат кучиња за лешеви барање да ги вклучат.
    Може тој соседот и вршеше работа на мајката или преку него е продадено детето, значи не верувам случајно да помина во тоа време со толкава брзина. Шо барала мајката баш во тоа време таму, дали се видела со соседот ако нема телефонски повици може биле поинаку контактирани лично и може е продадено девојчето на некој преку граница.
    После дали со некој швалер се гледаше во депонијата пак ќе речам случајно не е таму за да истрчаат децата она лаже.
    Дали тие имаат некоја врска со ова или е земено детето од некој од нив, кога веќе ги има во приказнава.
    Зошто некој би го продал детето, за пари нормално многу пари.
    Зошто би грабнал и убил дете некој за одмазда ја познавал фамилијата.

18. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.207
    Допаѓања:
    4.411
    Ми излезе сега случајно дека на сликата во шумата позади девојчето има сенка црно бела како некој со оние маските дух маскиран. Јас мислев дека фотошоп ама не вистина го има на оргиналната слика.. многу чудно можеби е само сенка ама стварно чудно делува зумирајте лево горе

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.732
    Допаѓања:
    122.343
    На Mumoftwo30 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  20. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.622
    Допаѓања:
    38.111
    Имаше видео на тик ток за тоа што го пишуваш. Ама не успеав да го постирам во темава. И јас мислам дека некој стоел таму. Ако е така, знаел дека мајката ќе биде таму.

Има ладни луѓе. И таткото им е сомнителен. Ма каков информативен разговор. Лажат за да го одвлечкаат вниманието.

На Anyshka, nena2010 и Youknow им се допаѓа ова.