Се трага по телото на исчезнатата Данка од Бор

Дискусија во 'Политика и настани' започната од нина122, 26 март 2024.

1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.389
    - Ona je stajala na sred puta, naleteli su na nju u punoj brzini. Izašli su napolje, umesto da joj pomognu, oni su je stavili u gepek. Odvezli su dete do deponije i tamo su je bacili. Prvo su je zatrpali sa otpadom, da ne bude primetno, a onda su otišli i dogovorili se da detaljno očiste automobil kiselinama i hemijskim sredstvima da otklone tragove krvi. Tek forenzičkom analizom i upotrebom posebnim lampama su utvrdili tragove krvi. Kasnije je utvrđeno da je krv pripada Danki - piše Informer.

2. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.697
    Допаѓања:
    40.035
    Цел живот да им е пред очи сликата како дават мало беспомошно дете кое плаче, мир да не им дава цел живот, да не можат да заспијат кога ќе ги затворат очите. Психопати болни, пекол да им биде животот од сега натаму.Да се молат да умрат шо поскоро

На Splendor., Ahoy, Трагедијаупмм и 5 други им се допаѓа ова.
  3. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.654
    Допаѓања:
    76.924
    Па пренесуваат од изјавите на психопативе... кога ќе ја најдат, точно ќе се знае што и се случило :(

На CameliaMiller, SummerGirl и Anaroz1 им се допаѓа ова.
  4. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.389
    Мора да поработиме на дигање општа свест. И кај млади и кај стари. Нонстоп е ова, мавај-бегај. Не знам да има некои работилници, семинари, што год. Со полиција, психолози, психијатри. Мора да се спречуваат вакви немили настани

5. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    2.288
    Допаѓања:
    5.438
    точно, ќе направат обдукција и ќе знаат точни причини за смрта, како и да е, не верувам дека била жива и ја давале, мислам дека е уште една сензација за кликови како и многу други деновиве, мислам дете од 2 години неполни колку има снага, кој знае со која брзина ја удриле, мислам дека била мртва на лице место, сто посто не ја ни виделе

На Sielo❤️, Amelia., Трагедијаупмм и 4 други им се допаѓа ова.
  6. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.840
    Колку далеку е улицата кај што се случило од мајката? Ќе се јаде цел живот!
    На секој може да се случи посебно ако е во близина на улица или дете почне да трча и сл. Ама баш тогаш се дава внимание најмногу, а ако е на широко поле го оставаш(пак под надзор зиркаш). Колку ми е жал, толку сум и гневна што е оставено детето само, а тоа не трча, тек проодело. Ако е во близина ќе види и слушне мајкава, па ќе помогнела, а не животниве уште да ја дават. Ама не било толку блиску очигледно, значи си ја тинкала женава (небитно вода, телефон, швалер).
    Малото ми е пола година помало од Данка и душата ме боли, се изнаплакав, кај нас колку невнимателно се вози, пред неколку месеци удрија дете во нашево маало, среќа лесно повредено, кривица на детето излага на улица.
    Мм ми вика наместени се луѓево, многу нелогичности.

7. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.821
    Допаѓања:
    274.933
    Феминке, баш навака водеше здравата логика.
    Дека поради невнимание детето го снемува, а како и каде не знае.

Ниедна друга теорија не држеше вода и баш коментиравме дека не држи, дека не го продала, си стојат мислењата. Речиси сите што се сомневавме во мајката и испаднавме во право до некаде, дека едноставно не обрнала внимание доволно. Туѓи мислења нема да цитирам, кој сака ќе ги прочита, само мои.

На elenaa0805, JuLleE, 1209 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    20.539
    Шо знам, порталиве се и сешто пишат, па додаваат, па филмуваат од сам почеток. Дури не го најдат телото немаме официјални информации не би верувала. Било кој ќе видел, ќе чуел, ќе имало траги од кочење, крв на патот... Уште не ми е некако се логично, така да, ваљда ќе се знае нешто за брзо. Мислам кога би се нашло телото со обдукција би било се појасно.

На Трагедијаупмм, Gosh, gjoker4e и 2 други им се допаѓа ова.
  9. CooperD

CooperD Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    449
    Допаѓања:
    1.263
    Не верувам и јас дека им е дозволено да дават изјави, ниту пак има некој контакт со нив. Посебно не новинари

На mariz и Feminka22 им се допаѓа ова.
  10. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.563
    Допаѓања:
    62.490
    Тие да имале барем малце човечност во нив, ништо од ова немало да се случи. Тие не размислуваат како нас, не резонираат. Човек што е спремен повредено дете да го фрли во депонија и при тоа да го закопува не ги чувствува тие емоции што ги чувствуваме ние. Тоа се психопати, тоа се чудовишта, кај нив делот за емпатија го нема едноставно.

Секој ден по којзнае колку сообраќајки се случуваат, па ќе викнат брза помош луѓето, ќе направат нешто да помогнат. Ова се психопати, ова се бездушници, скапаници, крвници.

На sparklie, smooch, IRBBB и 12 други им се допаѓа ова.
  11. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.389
    Ama se nerviram zosto mora sega megjusebe da se napagame. Mene toa mi e.
    Eve i ja zgresiv. I? Ja sum kriva so go nema deteto, ne sfakam.
    Ja mozam da komentiram, nikoj ne moze da mi zabrani. Site mislevme, mislevme. Baravme logicko resenie. Posto ete i kopaa i sho ne. I use toa ostana. Mene ova ni na kraj pamet ne mi tekna kako da vi kazham. I se nadevav deka e zhiva.

12. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.136
    Допаѓања:
    2.828
    Нели мислите дека малце се претерува?
    Како прво, сите ја нападнаа мајката, ја продала, па во Романија била, па сега ја давеле, па ја фрлиле, а појма немате никој, бидејќи никој не бил таму да види, ама лесно е да се претпоставува од страна, толку работи изнакажано буквално од рекла казала муабети, осет нешто?

На Splendor., Mumoftwo30, SV1911 и 3 други им се допаѓа ова.
  13. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.320
    Допаѓања:
    37.274
    Јас од скоро па такво село сум. Кола кога доаѓала се слуша уште на влез во селото кога е, а јас сум на крај. Секоја кола се слуша што вози нормално, и дома се слуша и со отворен и затворен прозор. Гешенк затворање се слуша. Значи се се слуша.

@Feminka22 Ти ли имаше објавено од некоја видовита жена или астролог дека дњвојчето трчало по маче на улица и ја удрила кола ама дека ја покажува жива дека е? Тоа беше уште првите денови. 30 страни поминав од темава и не најдов. Не знам каде ја имам видено објавата…

Не можам да поверувам дека ја давеле. Новинарите повторно имаат можност за кликови и филуваат. Ама логично е штом работеле таму дека на депонија им текнало. Се си мислев дека еден од нив комшијата е. Не е едниот комшијата?

Овие двајца исто со пунто биле? Која боја било? Бело?

Си викам чудо да се случи да ја најдат и знаци на живот да има. Ако веруваме во чуда може ќе се случат. Полудев.

На Mumoftwo30, jacqueline.s, VDT2906 и 2 други им се допаѓа ова.
  14. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.620
    Допаѓања:
    109.000
    Аууу... Ова е болно, болно! Што се случува луѓе, која е таа душа што го направила ова? Кој е тој мозок? Страшно! Да, и јас се сомневав во мајката и уште не можам да бидам на чисто, ама ова дава скроз слика друга. Исто ко со Вања, нека почиваат во мир и двете!

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.628
    Допаѓања:
    17.582
    Само ако е некоја утеха дај боже да не е вистина дека ја давеле зошто тоа мојот мозок не го прима.

На Splendor. му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Nane2356

Nane2356 Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    679
    Допаѓања:
    1.630
    Добро за мајката се претера да, ама за другово мислам во моментот е нормално да сме изреволтирани и да се коментира и не се коментира на празно, се коментира за оние кои ја удриле што е потполна вистина и потврдено и дека ја фрлиле во депонија.
    Осет за кого? За нив? А мало невино бебенце што цел живот имаше пред него?
    Можеле барем да се потрудат да ја спасат

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.427
    Допаѓања:
    183.301
    Сакам само да додадам дека тие што го направиле ова, дефинитивно не биле добри луѓе ниту претходно и веројатно се работи за познати болесници. Дека да не било ова дело ќе било друго или можеби веќе имаат и други криминали зад нив.

Јас како помала имам истрчано пред кола и ме има удрено. Човекот што ме удри беше цело време со мене, дур дојдоа моите и брза помош, после и во болница доаѓаше и се јавуваше потоа дома да праша како сум. Турчин беше што не е ни битно, ама и самиот имаше деца и беше потресен. Сакам да кажам на сите може да се случи, дали да удриш некој што ќе ти истрча или и сам да излеташ пред некој.. Ама начинот на кој реагирале кажува дека се работи за психопати и Данка за несреќа налетала на најлошите. :u:
    Не знам дали постои пекол доволен за нив.

На smooch, IRBBB, elenaa0805 и 16 други им се допаѓа ова.
  18. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.389
    I ja go baram sea toa od astrologot zimi Krst
    Sea mi tekna na toa. Negde e na Fb na Kurir po komentari, ako najdes prati

Bile pijani
    Alo sred bel den. Auu kako ke lezat ne ste svesni, debelo.
    E tek tamu so ke im praat auuuuu
    https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...R1lC1fC17TQvqsN239nibaIxWUYnw1-XFd23AXvuZUEtg
    U 1 na pladne bile pijani.. stoka

19. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.463
    Допаѓања:
    14.095
    Леле бе, какооооооо ;(;(;(;(;(;(;(

Гроб да немаат гнасиве гроб, и после викате смртна казна не требало да има а???? Во најтешките маки да цркаваат, најболна смрт да си дочекаат, да молат самите да умрат во агонија.
    Кај ќе им иде трулата душа бе, монструми шетаат на слобода, аир да не видат, ќе ги стигне кармата брзо, има да се каат што се родиле.

Уф колку е потресително ова, језа, на мало детенце ова да му го напраиш.. ;(

Што е со Балканов, што е со светов покварен бре луѓе, до каде ли ќе иде злото веќе??

На Skorpija25, nextredstyle и Feminka22 им се допаѓа ова.
  20. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.654
    Допаѓања:
    76.924
    Не даваат они директно сигурно изјава на некој новинар, новинариве пренесуваат тоа што дознаваат... па и плус додаваат.. колку да се читани порталиве...
    Сега додека не се најде телото и официјално се дознае точно што.. има свашта да се изначитаме..