Се трага по телото на исчезнатата Данка од Бор

Дискусија во 'Политика и настани' започната од нина122, 26 март 2024.

1. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.367
    Допаѓања:
    27.132
    Леле боже психопати ова србите, више неам зборови, незнам шо да кажам, ми се плаче.
    Ама не ми е јасно, нели мајката викаше дека детето било во дворот и дека само на секунда го испуштила од вид. Како успеале тие за таа секунда да ја удрат со кола, да излезат да ја удават и да ја пикнат во ѓепек? И зарем мајката глува е па шо не го чула сето тоа?

Само да прашам? Таа колата шо ја даваа на камерите, излегува дека е од овие убијциве или?

На Erika.greeneyes, eliesaab, Skorpija25 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.728
    Допаѓања:
    13.503
    Добро, не знаат каде ја фрлиле? 20240404_121527.jpg 20240404_121525.jpg

3. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    2.289
    Допаѓања:
    5.438
    те разбираме дека се нервираш и сочувствуваш, сите се надевавме дека е жива, никој не може да ти забрани да коментираш, но од твоја страна имаше неколку коментари кај што викаше дека треба да ја претепаат мајката да пропее...

На IRBBB, elenaa0805, Bitter-Sweet и 8 други им се допаѓа ова.
  4. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2018
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    11.650
    Ако стварно биле пијани. :x

5. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.929
    Допаѓања:
    45.438
    Гнаси!
    Го гледам моево дете и си велам како ли ќе те заштитам од овој болен свет. Ужас. Кој знае колку било исплашено ако вистина била жива, не можам ни да замислам.
    Како мајката сега ќе се радува и ќе чека друго дете кога ова треба да си го закопа.
    Јас секако уште одма реков дека се сомневам на мајката, ама единствен сомнеж ми беше несреќа, не знаев дали од неа или друг ама невниманието дефинитивно било подолго време.
    Како и да е сигурно ќе излезат со официјлно инфо кога ќе го најдат телото, може и нешто друго е во прашање, ништо не верувам додека не имаат тело и официјална причина за смрт.

На Космонаут, elenaa0805, Splendor. и 13 други им се допаѓа ова.
  6. perlaa1

perlaa1 Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2018
    Пораки:
    856
    Допаѓања:
    2.748
    Имам син на нејзина возраст. Неможам денот да си го замислам без него, а не пак животот. Нека почива во мир.
    Нека лета таму горе високо на небото, нека не погледнува на земјата.
    Тука живееат чудовишта. :u:

На IRBBB, Splendor., Anaroz1 и 8 други им се допаѓа ова.
  7. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    6.214
    Допаѓања:
    30.380
    Од многу психопати на метар квадратен, да си ги залепеме со селотејп за рака дечињата и пред очи. Цело време.

За другово... Срцето ми е на парчиња, се најлошо им посакувам на тие што со денови ставија 5 држави во агонија и страв додека дома со нивните си гледале вести и се "чуделе" кај е Данка. Бел ден да не видат и секој ден мачење, и тоа е недоволна казна.

Данка, срце мало... Нека почива во мир. Родителите со ова и онака се вечно казнети, се е залудно веќе... Да најдат сила за поголемото и нероденото... И никогаш да не ги испуштат од вид. :u:

На elenaa0805, Amelia., azelea и 10 други им се допаѓа ова.
  8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.389
    Точно
    Не искочив де у право. Ништо не водеше навака. Ништо. Значи сѐ шо беше логично сите го мислевме. Мислам сакам да кажам, баравме логично решение
    И нејзиното, 2минуги, смиреност, неќам на полиграф, бришење повици и пораки, брат ѝ урлаше. Ме водеше кон тоа дека е умешана. А не ѝ напраија ништо. Ја тоа шо го зборам у афект, МУП Србија да не ме чита, па ја тепале
    го вперив прстот прво у нејзе пошто ништо нема логика од тоа шо го зборевме. И не верувам на НИКОЈ. Како да ви кажам. 100% само на себе верувам. А тек после ова, ич не ми е гајле за никој и ништо. Готово, од мене толку. Кој што сака нека праи.

9. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.881
    Допаѓања:
    24.154
    @gjoker4e, еве од некој си Рамикс астролог:

Prema ovim podatcima 06-Maj-2022 11:40 Bor
    Evo moja procjena situacije prema Vedskom znanju
    Ketu (rupa bez dna) je u polju 4 - kuća mjesto stanovanja,imamo Libra planina i Vishaka vrh
    Dispozitor toga je Venera u Uttara Bhadrapada koju prevodim kao utopljen u vodi,ili zaroni duboko
    pored te Venere imamo i Jupiter u istoj Nakshatri dakle utoni duboko,ponovo Pisces (jezero,more mjesto na kojem ima ribe)
    Dalje,imamo u 8moj kuci tragedije Mars i Saturn u Aquariusu (atmosferski pritisak) Saturn je ovde u Nakshatri diktatura,a Mars je fizicko tijelo,takodjer Saturn je i kontrola
    Mars kontrolise i Aries gdje se kod Danke nalazi Sunce dakle natalni otac,zajedno sa Rahuom reptilom u Nakshatrama Bharani i Krittika...Bharani je zivot i smrt,jama raka grob rupa u zemlji,a Krittika je konstantno nezadovoljstvo,Aries je takodjer i ratoboran
    Sto se matere tice,Mjesec je u 12toj - ta zena luta u nekom svom svijetu,al svejedno imamo tamo Gemini to su mediji i dispizitor toga je Merkur u 11toj Krittika - internet,drustvo analize kritikovanje
    Sve se desilo na dan eklipse,koja iz podsvijesti u primarnu svijest izbacuje ono sto osoba ima duboko urezano u psihi..Desilo se u Hasta Nakshatri a to su bolesnici,Ketu diskarnacija i plus Mjesec mentalni sklop (operativni sistem u glavi) Kod Danke to se desilo u polju 3 - rodbina
    Neko mentalno ubilacko ludilo je bilo aktivirano kod jedne od osoba u toj kuci
    Ciklusi Jupiter-Merkur-Venera-Jupiter-Venera
    Jupiter i Veneru imamo u Uttara Bhadrapada dakle utoni duboko u vodu,Pisces jezero more okean
    Merkur imamo u Taurusu,suma livada trava teren
    U tranzitu imamo preko 8me kuce tragedija Mars Veneru i Saturn...i to preko natalnog Marsa i Saturna
    nad ovim dijetom je izvrsena jako agresivna tortura i to u polju tragedija
    a Sunce otac tranzitira u Uttara Bhadrapada dakle utoni u vodu ugusi zaroni duboko
    Eklipsa Ketu-Mjesec u Hasta znaci da je izaslo neko podsvjesno ludilo na povrsinu a preko puta te kombinacije su Rahu i Sunce (otac plus reptil)
    imamo dispozitor toga Jupiter u Bharani preko natalnog Sunca (duse djeteta) a Bharani znaci zivot i smrt pokopaj u zemlju,rupa grob raka mezar
    U kartografiji imamo preko Borskog jezera liniju Saturna a njen natalni Saturn je u 8 - tragedija i to zajedno sa Marsom (fizicko tijelo)
    Kad sve sastavimo,izgleda da su to dvoje itekako odgovorni za sve a za javnost je samo izmisljena prica da se dijete kao odjednom izgubilo
    Ne bi me zacudilo da se otkrije da su to dvoje roditelja ustvari monstrumi cije ludilo je izaslo na povrsinu tokom te eklipse,promjena iskaza poligraf i ostale sumnjive nelogicnosti vec pomalo upucuju na takav zakljucak
    Eto...nadam se da ce se sve rasvijetliti ovih dana jer i meni je žao djece uvijek sam ih volio
    Treceg Aprila ce svakako u skripti Danke doci Saturn a to znaci karma na naplatu,cak i ako je nazalost ni kriva ni duzna napustila to tijelo
    Dodatak - profil mi je popunjen sa maximalnih 5000 tako da ne mogu prihvatit nove zahtjeve sorry
    Ako nekog bude zanimalo moj buduci rad i objave moze me zapratit na youtubu na kanalu Ramix Psymaster

На gjoker4e му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Kate Rina 93

Kate Rina 93 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2018
    Пораки:
    3.608
    Допаѓања:
    53.044
    Ептен се потресов. Ко животно да е се испонашале ... не ми е јасно само ако е блиску патот од куќата, како истрчало детето така,дете што тек проодело, па ајде и да не закочиле при удар, зар никој не видел кога застанале да го земат детето, зар немало крв на улица... се надевам се ќе се разјасни. Душиче мило.. само се надевам дека не се мачело...

Во мое село имаше случај автобус усмрти 4годишно девојче, не сакајќи се случи, си доби човекот казна, ама ова што го направиле овие е монструозно. Ме плаши каде оди светов.

11. Herraa

Herraa Активен член

Се зачлени на:
    1 април 2024
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    14

Прикачени фајлови:

12. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.821
    Допаѓања:
    274.933
  13. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.389
    Е ова го барав
    Знаев дека е на Р нешто

14. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.773
    Ќе цркнам од мака, го преплакав девојчето.
    :u:

На Splendor., FridaodaMk, Anaroz1 и 3 други им се допаѓа ова.
  15. JoyJoy

JoyJoy Форумски идол

Се зачлени на:
    30 март 2017
    Пораки:
    5.280
    Допаѓања:
    35.337
    Леле луѓе дајте ве молам со карактеризирање на луѓе со психопати, монструми и слично. Аман веќе од Балкански а особено македонски медиуми зјапнати по кликови. Сешто сега ќе се пишува и ќе се трауматизира народ.

Детето од Белград одам монстум го нарековме. Еве слична ситуација во Финкска каде дете исто убива другари во тамошни медиуми и реторики никој монструм не го нарече. И никој нема јавно да го пренесува судењето во живо и слично.
    Еве сега и овие пак се психопати па одма клетви и слично.

Мнооогу е тажно тоа што се случува. Ама уште потажно е што сите колективно се трауматизираат и што траумата трае и трае.
    Смирете живци и гледајте вашите деца да не ги трауматизирате заради вакви настани (кои во светот секојденвно се случуваат). Имајте милост кон себе и сопствените деца и најдете начин да се смирите себе си.
    Очигледно сме некој чуден народ кој се храни и расте само доколку само негативно се пишува и зборува. Затоа и сме тука каде што сме. Колетивно се буцкаме да не ни биде убаво.

На Bratot, IRBBB, Stressed Out и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    2.601
    Судбината на човек се зацрнува кога ќе повреди мало девојче. Ќе им го напапаат во затвор, just watch :).

На FridaodaMk и Feminka22 им се допаѓа ова.
  17. fbaby

fbaby Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.574
    Допаѓања:
    12.964
    Ако не е психопатски и монструмски да закопаш мало дете од 2 години во депонија, тогаш не знам што е…Ни животно не се фрла така…

На smooch, L.i.n.a.a, Splendor. и 22 други им се допаѓа ова.
  18. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.697
    Допаѓања:
    40.035
    Жали ги ти слободно нив, остави не нас да ги колнеме,оти ништо повеќе не заслужуваат.

Очигледно само ти имаш милост спрема нив, а со кој разум не знам

На WarriorAngel, Amelia., nextredstyle и 6 други им се допаѓа ова.
  19. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.929
    Допаѓања:
    45.438
    Да тоа дека сме мазохисти како нација е точно да. Ама монструми се да, исто и психопати(стручен назив) и полиција вајда би ги нарекла така не ги ние категоризираме. Детето(Коста) е психопат исто како и сите други кои ќе направат нешто вакво, оти таа е психологијата.
    Да треба да се смириме се согласувам и со тоа, ама кога е ваква работа во прашање човек тешко може да се смири и помири.

На Splendor., Billy Idol, Maca Macka и 10 други им се допаѓа ова.
  20. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.165
    Допаѓања:
    124.616
    Ја задавиле?
    Те молам Господе ова да не е вистина