Се трага по телото на исчезнатата Данка од Бор

Дискусија во 'Политика и настани' започната од нина122, 26 март 2024.

1. RAK91

RAK91 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2019
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.607
    Мислам дека уште не е најдена

На MarigoldA му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.389
    Надвор врнело наводно. Мереле со апарат дека од дождот, Ивана не чула удар. А после викаа куќата заклучена
    Не знам
    Више не можам ни да мислам. Ме боли главата, потечена сум ко жаба, спијам по 5-6 саати деновиве

3. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    20.539
    И јас тоа се прашував, ама па си велам, врнеше тогаш... а е појак дожд, ќе го измие патот... што знам, нагаѓам.

4. luda.mala

luda.mala Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2017
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    275
    Кога ќе разговарав со роднини и пријатели, на што размислувале кога планирале деца, или која мисла им била кога дознале дека се бремени, одговорот беше (горе-долу) ист - дали ќе имаат доволно финансии за тие деца (од пелени, облека, образование, свадби, недвижност…). А сега, верувам дека на многумина главното прашање ќе им биде - дали светот е безбеден, во какво општество припаѓаме, каков систем постои, со какви луѓе сме опкружени..?!

Мајки, чувајте си ги децата ❤️

На Skorpija25, IRBBB, elenaa0805 и 5 други им се допаѓа ова.
  5. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.821
    Допаѓања:
    274.934
    За твое добро, тргни се малце на страна. За почеток, излези од телеграм групата.
    Сите сме потресени ненормално, на работа мува да прелета ќе слушнеш.
    Помогни си сама и ако немаш обврски, седни на клупа надвор на воздух, без телеграм и слично.

На simoncelicius, christinnn, H.VAGA и 7 други им се допаѓа ова.
  6. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.628
    Допаѓања:
    17.582
    Епа тоа е кога новинарите се пишуваат што сакаат.Полицијата ниеднаш не излезе во јавност да каже дека мајката влегла или не влегла.Си ќутеа паметно а новинарите зошто немаа ниедна приказна сами си измислуваат.

На H.VAGA, Victorian, gjoker4e и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.389
    Znam. Polagam utre
    De toa citam de ova. Sekad vaka se sozivuvam i posle jas go jadam. I moite mi rekoa da se olabavam, gledaat deka ne mi e dobro. Ama ne mozam, takva sum socuvstvuvam so drugi, i me boli dusata. Malo pilence, uste ne proodeno bre..
    Me boli

8. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.614
    Допаѓања:
    14.026
    Тоа ти е Балкан. Пијаниците пијани оделе на работа, па и возило возеле. Па таквите не се за работа, таквите се за лечење по институции, ако се алкохоличари, ама кај нас и шуто и рогато примаат на работа, ова па во ЈП, што е државно, па сега види која држава е Србија, банана држава како и Македонија.

Ај што го удриле детето, можеле да го однесат на лекар, да повикаат брза помош, да го спасат. Дури и да останеше детето инвалид, ќе беше жива, нив казната ќе им беше помала.

И ова ме наведува на фактот дека чување на деца бара многу труд, во секој момент очите да ти бидат кон детето, затоа што и 5 минути невнимание чинат живот. Не е секој за дете.

На Skorpija25, christinnn, elenaa0805 и 8 други им се допаѓа ова.
  9. luda.mala

luda.mala Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2017
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    275
    Дали некој тужел медиум што шири дезинформации, и ако да - каков бил завршетокот. Гледам и тука за разни случаи, медиуми како Сител и Канал 5 излегуваат со различна информација за иста ситуација, па мора едното да е неточно. Дали некој ги тужи за тие дезинформации? Има некаков епилог тоа или имаат “право” да објавуваат се и сешто додека во репортажата им стои “неофицијално дознаваме”?! Со тоа се заштитуваат од тужби?

На Bratot, H.VAGA, Bitter-Sweet и 2 други им се допаѓа ова.
  10. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.620
    Допаѓања:
    109.001
    И бирај на што ќе веруваш, тик ток, телеграм, рекла казала... Србите информираат на Информер и Курир, ама и таму бирај на што ќе веруваш. Секаде кај што ќе прочиташ Се смета дека, Се мисли дека, Претпоставуваат... Се тоа е непотврдено.

На Космонаут, JoyJoy, Kate Rina 93 и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.389
    Знам.. во право си
    Иначе не можам скрин да праам на коментари не дава
    Кој го интересира стаив линк влезете. Го напунив телефонот скринови. Мојов да иде на вештачење леле ќе е :rofl:

12. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.821
    Допаѓања:
    274.934
    Има разрешници и на тужби против медиуми, ама обично тоа се светски и доста полни со пари ситуации.
    Ако гледаме што се пишува во британскиве, посебно за кралското семејство и никому ништо...

На H.VAGA, Feminka22 и luda.mala им се допаѓа ова.
  13. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    20.539
    Светот никогаш не бил безбеден за жал. Во 90тите имаше доста сериски убијци по светов. Силувачи, ограбувачи, психопати имало и ќе има. Пред тоа војни низ цел свет, геноциди, поробувања. Немало период во историјата на човештвото, не верувам ни дека ќе има безбедност. Деца се раѓале и ќе се раѓаат затоа што тоа е биолошки предодредено за да се продолжи видот и родот, не само кај луѓето ами и кај сите живи суштества - од флора до фауна.
    Со нашата свест, да пробаме да ги заштитиме децата, да сме повнимателни, и да ги научиме тие да се, а дека ќе очекуваме безбеден свет, ништо од тоа... ни било ни ќе биди. Опасностите демнат без оглед дали живееме во пештери или куќи, дали сме живееле во камено доба или денес...

На Angie1432, kalinaka, christinnn и 13 други им се допаѓа ова.
  14. elenaklasik

elenaklasik Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2010
    Пораки:
    4.884
    Допаѓања:
    12.006
    Трагедија од невидени размери. ;(;(

Нема повеќе потреба од коментари, по вакво грозоморие.
    Не знам која казна е доволна за вакви злодела.
    Можеби нешто што е многу бавно и долго, каква што ќе биде болката кога се губи мало дете.
    Невино мало дете ;(

А новинарите се за убав ќотек.
    Ако некоја информација не е проверена, не смее да се пишува при настани - злодела и вакви трагедии.
    Имајте осет, морони!
    Ако не е вистина дека е усмртено малото со давење (се молам да не е вистина), таа грешна информација не смее да се пишува, исто како да направиле некое кривично дело, пишувајќи ја. Како така за лајкови и кликови?? Зарем тоа е најважното сега? Да се користи приликата? Морони :@

На Bratot, elenaa0805, Billy Idol и 6 други им се допаѓа ова.
  15. Wideperpetual

Wideperpetual Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2021
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    725
    Жално што девојчето заврши на ваков начин ама нешто ми вели дека сапуницата што ја гледавме од медиумите овие 10 дена нема да заврши тука туку ќе гледаме и нови епизоди имам некоја интуиција дека на депонијата нема да најдат тело од старт ми мириса дека случајов има некоја подлабока позадина останува да се види

На Skorpija25, Космонаут, Flower27 и 3 други им се допаѓа ова.
  16. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.165
    Допаѓања:
    124.620
    И јас многу се потресов плачам цело време. Можеби дека имам малечко на иста возраст исто со цуце во уста
    На работа сум и плачам во тоалет и се враќам. Еве сега плачам
    Не ми излегува од глава , дома ја стискам и ја гмечам малата на мајка ми и забранив да ја шета :(

Ме теши само дека во затвор ќе го јадат и ќе платат за се , психопати

На SummerGirl, JuLleE, Feminka22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. dev08

dev08 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2020
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    491
    И забранила на мајка и да ја шета. Де бре луѓе аманте, затворете се во 4 ѕида и немој сте излегле надвор сега. Страшно што се не ќе прочиташ на форумов

На christinnn, Emy867, daks и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Iva:)

Iva:) Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    1.115
    Допаѓања:
    2.723
    И јас го помислив истово кога прочитав дека се сеќавале на декој детал и каде ја удриле ама не се сеќавале каде е закопана.

На SummerGirl и Wideperpetual им се допаѓа ова.
  19. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.369
    Допаѓања:
    27.155
    Ти изглеа не си свесна кај живееш шо така збориш.

На Космонаут, Curious cat и Feminka22 им се допаѓа ова.
  20. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.389
    Многу ми е криво многу многу
    Поготово што имале можност да ја однесат во болница. Искочи и нов податок, значи неам солзи више. Колку поише плачам, поише се гаси емпатијата у мене.
    Кои се они да одлучуваат кој ќе живее кој не??

Ве молам да се пазиме сите.. да не се повтори ова :hug:

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4..._ZlFMzfP4dCybuM3X_mKmSZCmPFby6EbKHlsKXNqwjOyk

Ќе се поболам скроз

На eli25 и FridaodaMk им се допаѓа ова.