Се трага по телото на исчезнатата Данка од Бор

Discussion in 'Политика и настани' started by нина122, Mar 26, 2024.

1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Говеда распали
    Говеда
    Како општество ептен ја заебавме работата. Не остана трошка емпатија и совест. Убаво им праеле порано, коа народот им судел.

глеам дека (општо) од превише модернизација и либерализам, отиде светот у пичку матер. Ништо не им е свето на луѓево. Ни од Господ не се плашат

elenaklasik, LejlaD, VDT2906 and 4 others like this.
  2. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Пијандурите не сакаат да кажат кај е телото веројатно за да се спасат, тоест да добијат помали казни. Ако едниот ја удрил, другиот ја задавил, вториот нема да биде гонет за полесно дело ако телото се најде и се направи обдукција. Нив им одговара да не го најдат телото.

Туку што зборувам јас за пијандури. Па и овде по јп има пијаници, еден шумар што го знаевме загина додека возел пијан, во општината еден пијан го пуштија на гафови, дава изјава за Тв, не може да ги погоди улиците, не може реченица да склопи. Ако почнат да бркаат пијаници, ќе нема кој да работи во државава.

3. forumce

forumce Форумски идол

Баш вчера слушав на тв како изјавуваат дека возиле со 20км/ч. Со такво возење нема шанси да ја усмртиле на лице место, само ја потчукнале и паднала па ја ставиле во гепек. Ова не е несреќен случај, ова е свирепо, бездушно убиство. Колку сакав да ја усмртиле на лице место наместо така ѕверски да ја убиле, па ни животно така не се убива а не пак бебе. Ах бре Данка, зошто не си плачела кога татко ти ги сретнал да ги праша, можеби ќе те слушнал. Зошто вака морал да заврши твојот краток живот. Па и они што ја виделе како оди сама, зошто бе ја пуштиле, зошто не ја земале со себе, немат ли грижа на совест сега. Па јас ќе се изедам да сум на нивно место

Skorpija25, Ahoy, spacegirl92 and 8 others like this.
  4. Just.do.it

Just.do.it Популарен член

Тебе сигурно мајката не треба да ти се оправдува зошто баш тој ден отишла таму.
    Претпоставки од типот може... може имала слободен ден тогаш, може сакала да иде баш тој ден, може.... се безброј.
    Ама сигурно мајката не сакала вака да се заврши случајот. Така што, со ваквите изјави, полека.

Anaroz1, Splendor. and lovely91 like this.
  5. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4375184/nova-sokantna-otkrica-iz-istrage-dankine-smrti

Официјално е дека била жива, па убиена и фрлена.
    Премногу ми е жал ;(
    Психопати, можеле само да ја одминат и да ја остават удрена, ако не сакале да пружат помош.
    Или пак кога ја виделе дека е жива да ја пуштат, нема 2год девојче да ги издаде што и направиле.
    Срам да ги е, тродупло да им се врати...
    Само новинарите за сензација не дриблаат како сакаат, па затоа толку непоклопувања и нелогичности има, ваљда.
    Детето долго време било само, мајката го барала и не го видела, овие застанале да мочаат и мајката ги видела и зборела со нив, они кога пошле на 30-40м го удриле детето.... Копале, прекопувале...
    Жално за детенцето, жално за мајката, да се јаде цел живот за своето невнимание.
    А недај Боже невнимание на секоја мајка може да и се случи. Тие што имаме деца на таа возраст знаеме какви се досетки имаат и што се прават.

Stressed Out, Ahoy, MeowMeow and 11 others like this.
  6. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

И огромна е веројатноста да била жива, ама не е исто да те теретат за удирање човек на улица и за намерно убиство, амебиве со заедничко ајкју 40 тоа сфатиле.

Не успеав да видам дали кучиња за кадавери донесоа?

7. Carpediemm

Carpediemm Активен член

..

Attached Files:

8. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Истото го реков, премал простор е за фиатов да развие брзина, не е логично да ја усмртеле со тој удар.

Само сакам да се најде што поскоро телото за асално, надвор од секој сомнеж ги затворат засекогаш.

И аман што се деси со просторов, за помалку од една година...

Ahoy, elenaa0805, VDT2906 and 7 others like this.
  9. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Мене тоа најмногу ме боли што била жива. Остај ја на патот, што мораш да ја убиваш. Бебе е.

Last edited: Apr 5, 2024
  10. forumce

forumce Форумски идол

Потребно е задолжително психолошко тестирање барем еднаш годишно, оти еден куп недијагностицирани психички нестабилни личности има овде. Поинаку не бива. Страв ми е во каков свет живееме

11. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Знаеш што се деси, што на површина излегува нашиот менталитет, воспитување, култура.
    Особено во Србија. Таму имаш хард кор луѓе кои тепаат жени, деца, кои се невидини примитивци.
    Појди од емисии им, филмови, воспитување. Мислам јасно ти е нели.
    Секаде има вакви работи, се случуваат, ама Србија во рок од една година има два масакри и сега ова. Ова што е јавно.
    Види им црна хроника.

Tanjamm, Splendor., Ahoy and 9 others like this.
  12. Lisandra

Lisandra Популарен член

Колку побрзо се најде телото толку подобро ќе се види како починала.Намерно не кажуваат за да добијат на време и се распадне телото.
    Возачот има поголема причина да ја крие сепак тој возел и тој ја удрил, тој е крив, па го преместил телото и нешто му направил.
    Освен ако се разбудила во кола или кога застанале совозачот ја отепал, удрил или задавил.
    Шо се однесува до мене доживотен затвор на двајцата да му се даде, ни судење ни ништо.
    И ќотек само ќотек дури не почнат да пеат, секако за вакви монструми на никој не му е гајле дали ќе имаат фер судење и не се работи за пијаници знаеле да се напијат не биле пијаници.
    Можеле да ја удрат и да ја остават но нормално не и овие психопати овие ја дотепаја затоа е прибрана во гепек, девојчето веројатно било живо но многу повредено.
    Па и на сликиве се гледа дека се психопати, не сакам ни да мислам дали и нешто друго сакаат да прикријат во местото каде што го фрлија Данка, можи има уште некое тело, кутро девојче мало ,греота е бе греота вака да направат, мене јасно ми беше уште ко почнаа да ги трујат кучињата и да фрлат отрови по паркови народов сето психопати останат после ковидот..

13. нина122

нина122 Популарен член

Читам сега, имал едниот блокада, не можел да се сети каде го презакопал телото.. Овие или будали ја прават цела нација или они се самите будали.. Како немаше блокада да оди да го бара телото по депонија, за да го премести, ама сега има блокада кога треба да каже каде е и од тоа му зависи казната каква ќе му биде..

14. нина122

нина122 Популарен член

Нема мн тоа да им помогне, џабе чекаат, со денешната технологија, скоро е невозможно да не се дознае се како се случило..

15. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Црна хроника таму не е за читање..и Мк има свашта за толку малу народ али Србија какви монструми, тоа е страшно, секој втор ден има некој што одлепил и искасапил пола кафич

јас сум луѓе цела зашеметена, никако не ми одат некои работи во глава.. колку треба да си за да не прижиш помош, да видиш дека е живо и да не го однесиш на болница туку да го задавиш и како куче да го фрлиш и уште да се правиш начукнат како демек имаш блокада и го бараш детево со полицајците. Од кај па знаеме дека биле пијани? Толку многу пијами шо чоеков ме памти ништо? Ајде бре

тешко на мајката, лекцијата најтешко ја плаќа..
    едно е да ти избега наеднаш, друго е да го оставиш свесно само, не знам

*Amethyst* and Mumoftwo30 like this.
  16. forumce

forumce Форумски идол

Тој брат ѝ беше изјавил дека веќе еднаш ѝ избегала, па пак ја оставила сама за да земе вода. Да не си и во кожа на мајката

17. нина122

нина122 Популарен член

2014 беше случајот со Тијана Јуриќ..
    2024 е случајот со Данка..

18. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Мене ништо не ми е како што треба овде, искрена да бидам нема ни тело ни ништо, ја прогласија за мртва, нешто се мати увелико овде, господ знае која е правата вистина.

19. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Тие двајца еден добар ќотек на фабрички рестарт да ги стават сите блокади да им се тргнат. Да пропејат каде е телото, не знам зошто сега не земат куче трагач кое може да осети починато лице. Нека ги стават пак на полиграф, вака без тело, а прогласена за почината крвта може да биде и "местенка. Како наеднаш им се блокирал мозокот кој две чисти нема на тие двајца, кога тој неколку пати се враќал и го преместувал.

20. Lisandra

Lisandra Популарен член

Тие велат дека ја удрија со колата но тоа можи да не е точно, можи беше грабната па отепана кога го кријат телото има тука нешто, не се за верување.
    Путине дојди и реши ги ко терористине шо се тресеа на видеото и каде Путин му покажа дека на светот дека ова во Русија не можи да се случува.