силиконски капки користев едно време и косата од коса со уништени врвови ми стана помазна и помека.Јас сум за силиконски капки од јака тие што се.
Јас ги користам селиконските капки од Авон - Advance Techniques плавите со арганово масло и сум презадоволна,косата ја прават мазна и преубава
Јас користев вакви портокалови, косата ко со зејтин полиена ми беше. Сега ги користам капките од Орифлеим и баш ми одговараат
Уууууу од овие подобри нема, спречуваат расцветување на врвовите, на косата и даваат прекрасен сјај и косата многуууу брзо расте инаку не се гледа убаво на сликата тие се љиљакови т.е течноста е со таа боја мислма Италијански се и се најдобри од сите 5ОО ден се 100 мл ама има и помали пакувања кој сака да проба. Јас ги користам долго време,сега се зезнав порачав од авон ама во споредба со нив се
Исто и јас и презадоволна сум.Ми ја омекнува косата,помага при расчешлување,и го спречува расцветувањето на врвовите.
Јас овие ги користам и задоволна сум,неможам да ви кажам каков навистина ефект имаат бидејки не ја пеглам косата често а само тогаш ставам од нив.
Јас ги користев овие, но мене ми ја мрсеа косата. Ставав по 2 до 3 капки и косата ми беше мрсна .. не би ги порачала повторно
Јас овие ги купив денес. Ќе може некоја што има ги користено да ми каже кога се ставаат, дали помагаат....
о Најчесто се ставаат после капење на полусува коса , може да ги ставаш после пеглање , фенирање (никако пред).Порано ги користев и супер беа .
Здраво девојкии ! дај препорачајте ми некои силиконски капки или масло за коса, пошто имам долга густа коса, а и мн сува..
Мене во последно многу ми ја мрсат косата. Затоа користам други спрејови, ама не се нешто посебно ефикасни. Како миризлива водичка.