@lost123 Јас наместо капки користам кокосово масло - по 3-4 капки и тоа само на врвчињата ставам. Претходно ги имав и капките со арганово масло од AVON и тие се многу добри.
Јас користев едни ги земав од Космо но повеќе од 2 месеци ги нема. Ги земав овие, ако збориме за истите мене не ми помагаат воопшто, скоро ги потрошив целосно.
@lost123 имаше едно масло за коса од Алверде, како да прочитав некаде дека некој го фалеше. Мислам дека е ова, па можеш да го имаш во предвид ако сакаш нешто поприродно.
Женски, една девојка имаше коса што мирисаше преубаво ја прашав, ми кажа капки за коса, до наредно миење и стоел мирисот. Го заборавив името, ај вр молам ако знаете некои такви кажете ми. Се заљубив у мирисот абе поубав од парфем.
Dali nekoj gi ima koristeno ovie kapki na L'oreal? Pred nekoj den gi gledav vo DM pa se mislev da gi zemam, cenata bese nekade okolu 450 denari mislam. Gi koristi nekoj, I kako ste zadovolni?
Јас ги користев едно време, убави се, ја измазнуваат косата и даваат сјај, убаво ми изгледаше косата кога ги користев. Од се што сум користела овие ми се најубави, би ги купила пак. Мада првин сакам да ги пробам тие на Балеа и Алверде, читам фалени се доста.
Има некои силиконски капки или маслени капки што се слични како овои на авон, да ја прават косата мазна и сјајна и најбитно ми е да ја спласне косата од наелектризираноста. Овие од авон се предобри, но не сум сега во можност да ги порачам.
Првите се подобри, повеќе сум задоволна, да ги нанесувам на водена коса и после пеглање, околу 160 ден, зависи можеш и поевтино да ги земиш.
Различно е капачето, но ако се истите капки и е променето само тоа немој да ги земаш, ништо не помага само мирис.