Од неодамна во Голден Роуз ги забележав овие капки. Го земав последното од дива роза чисто колку за проба и испадна супер, презадоволна сум. Веднаш дава прекрасен сјај на косата, ја скротува за да не лета и плус одлично се расчешлува. Супер продукт по супер цена, околу 140 ден. се.
Здраво девојки да ве прашам дали некоја од вас знае каде можам да го најдам серумот ми го донесоа од германија и сум презадоволна но незнам дали го има тука и кај нас?
Пари дадов еден куп за една година никако да најдам добри капки, некоја што користи и е задоволна да сподели?
Лореал масло за нега на сите типови коса ( со златно капаче). Од сите што ги имам користено од ова сум нај задоволна.. Убаво ја измазнува косата и врвовитe, и не ми ја мрси.
Јас ги користам оние од Авон што се околу 200 денари. Ги имам тие со арганово масло и задоволна сум, убаво мирисаат.
Презадоволна сум од овие капки. Идеални се за тие што имаат сува и термички оштетена коса. Ги купувам од ДМ и од Космо околу 300 денари.
Јас од ДМ ги купив, 500 ден. Можеш како сакаш да ги нанесуваш, јас ги ставам на сува коса пред пеглање и има убав ефект.
Јас ги користам овие од Орифлејм и сум задоволна. А плус не се ни скапи, незнам точно која цена беа околу 200-300ден.
Јас си го најдов омилениот продукт за коса Преубави се, ја прават косата мека, сјајна и здрава на изглед @lost123 не заборавив да те тагнам, ако се мислиш купи ги, нема да зажалиш
Лееее фала ти многу, кажи ми само точно од каде и која цена се ако си ми кажала извини сум заборавила.