јас најчесто ги ставам на сува коса пред пеглање или виткање, но некогаш и на влажна коса пред фенирање
И јас исто силиконските капки ги ставам на потсушена коса и мене ми се мрси многу ако ги ставам после од како ќе ја исушам косата, користам од AVON силиконски капки и сум презадоволна од нив
Ликвид Кристал се дефинитивно подобри од тие на Авон. Од Авон еднаш ги порачав и се зафркнав, стварно се гола вода тие што ги имаат пробано и двете ја знаат разликата.
Јас си нарачав од авон па ке видам колку ке бидам задоволна инаку користела сум од аптека и добар сјај ми даваа на косата ама тоа беше многу одамна
Јас ги користев зелените од авон но последниот пат не ми се чекаше да стигнат па си купив од парфимерија некои италијански и се зезнав .
Мене силиконските капки од Авон многу ми се погодија, задоволна сум од нив и многу убав сјај и даваат на косата. Инаку ги ставам на влажна коса.
Со години ги користев на Авон, се' до неодамна кога купив на Аура. Многу подобри се од овие на Авон, погусти се, овие на Авон порано ми се чини дека беа погусти во последно време како многу течни да ги прават, друго многу подобро ги измазнуваат расцветаните врвови и потрајни се, и помалку ја мрсат косата. Засега не ги менувам овие на Аура!
Ги имам капките од Авон,и не можам нешто особено да се пожалам освен тоа што ја мрсат косата.... Значи на тие што имаат мрсен тип на коса не му ги препорачувам Иначе преубаво мирисаат
Јас ги користам силиконските капки од авон и ми даваат убав сјај на косата и сум задоволна од нив. Немам пробано други.
Па оние на Авон воопшто не ја мрсат косата, а ефектот е моментален, скоро исто како и без нив ...Тоа е од мене .
Јас ги користам од Авон порано ги ставав послем пеглање на косата но сега ги ставам пред пеглање и има подобри ефекти....
дефинитивно тие на авон еве ти линк ако нез за кои збориме и сеа се некаде 200 и нешо иако и поефтини можат да бидат http://www.avon.com.mk/brosura.htm
Да ви кажам искрено дечки ја денеска си ги земав силиконските капки на Аура овиe се http://www.doma.com.mk/img/artikli/8393g.jpg И сеа сакав да ве прашам да ме поучите како да ги ставам пошто еве сеа ми е првпат да ставам силиконски капки на косиштево мое. Фала однапред!
Па јас пошто не живеам во Мк и не знам дали ги има таму, а овде кај што живеам, поточно во Гр. се 3,5 евра.