Уф дивјаци,ма какви дивјаци бре манијаци за такви ниски особи треба да има еден посебен свек кои меѓусебно ќе си се испробуваат на груб начин па да видат како е но и тоа ќе е мала казна можеби тоа и ќе им се допадне Фала богу до сега од овие ситуации немам искуство и недај боже да имам затоа што верувам дека и ќе го убијам кој и да се обиде така на сила да ме допре па камо ли нешто повеќе и премногу ми е жал за сите што го имале ова искуство жално но многу повеќе жално за дивјаците кои очигледно се без морално право во животот...
Кастрација и нагрдување е по содветно вака смртана казна и што готово вака да бидат обележани за цел живот.
Гадно. Не знам какво задоволство може да имаат додека мачат некого ? Психопатска работа. Многу ми падна жал некои постови што ги прочитав погоре. Леле девојки кој знае како се чувствувате, ама знајте се во животот се враќа. Сите ќе си платат за своите грешки кога тогаш. И да, точно е дека времето ги лечи сите рани. Јас фала му на Бога не сум се нашла во ваква ситуација до сега а се надевам нема ни отсега. Кај мене имало само мување на сила и знам дека дечкото не сакаше да ми направи ништо друго ама сепак и тоа гадно ми дојде. Сакам да кажам колку лошо ми дојде кога така ми се нафрли а нејќев и неколку минути не се тргаше а не па некои девојки кои се сексуално искористени. Жално, навистина жално. Тоа е премногу болно. А најлошо од се е кога некој што го сметаш за дечко ќе ти направи вакво нешто. Не знам колку е паметно да пишувам за ова вака јавно ама ќе пишам. Тука во мојата околина има еден човек сега е возрасен, па пред некое време го фатија на муабет моиве дома. Тој во младоста бил во Швајцарија и таму си фатил девојка Швајцарка. Одел со неа баајги време и потоа ја наместил. Во станот кај што живеел ги викнал и другарите и сите по ред ја силувале девојката. Потоа таа ги пријавила во полиција а овај манијакот за да не лежи во затвор избегал ваму Македонија. Е сега пред неколку години кога падна визниот режим, си тргнал пак таму. Ама само што влегол во Швајцарија го фатила полиција. Затвор не знам дали лежеше ама плати голема оштета. Како што слушнав над 30.000 франги и се врати овде. Ама капак на се беше кога кажувше баба ми како неговите родители пцуеле и колнеле за високата оштета што ја платиле и што така им го оштетиле синот. Ги колнеле девојката и фамилијата. Што све не шета по светов !!!! Башка тој е оженет и си има деца а девојката кој знае што претрпела. Не знам значи стварно што да кажам.
мене ми се имаат десено 2 случки од кои ниедна не беа страшни ама влијае на мене да во иднина бидам многу претпазлива кај сум, со кој сум и такви ствари. Прво со такси се враќав накај дома и не правев некој муабет во колата (да се рече дека сум привлекувала или нешто слично) а кога стгнав кај моиве згради реков да застане и он вели “а да подзастанам малку подолу“ (мислеше понатка низ паркингот) јас повишив тон и реков “не, не овде сакам да застанеш!!! колку треба?“ и ми кажа цена се сврте и ми рече “за тебе убавице, каде сакаш!!!“ со една грда манијакална фаца уште само што не скокна на задните седишта! Втората случка ми се деси накај фах (пмф-и се е јасно) јас као најфлегма а башка и ми се одеше во ВЦ после часовите, им реков на колегите да тргнат полека надолу а јас ке ги стигнам. Не знам како, ете може не осетиле со колку брз чекор си одат, ама јас кога излегов од фах невидов никој од нив. Па тргнав надолу со убрзан чекор демек ке ги стигнам. И позади мене иде мотор некој на него 2ца албанци и ми зобреа нешто на албански но не ги разбрав. и почнав да трчам надоле по скали, а они по тоа помошното удолниче што е за точаци. па мај*е му возеше исто брзо колку со мојот чекор. Тој што седеше на задното вториот подаде рака да ме фати и ми зобреше нешто истовремено, ме фати за рака али ја дека иам жилави така тенки рачиња се извлеков и почнав да се качувам назад накај фах зошто ми текна дека по тие другите скали што завршуваат во Стив студентскиот нема помошна удолница и нема како додека до сврти моторот и се врати. Девојки не знам од кај ми дојде таа сила ама скалите до Стив ди прелетав, не ги осетив, нозете ми беа пресечени. Дури долу кај едно продавниче кај студентскиот видов двајца мои колеги, па се дерев по нив да ме почекаат, коа ме видоа таква разлетана и ме испратија до автобуска да си фатам бус после за да си дојдам до дома. Ко за беља дома имавме некои гости, неможев одма да им кажам на моите (поготово на мајка ми, приврзана сум за неа) па си легнав во соба и си се изнаплакав. Утредента све им раскажав, како ова све сум го избегнала (патем бев 2ра или 3та година = 20-21 сум имала) и татко ми од нервоза и грижа ќе препукнеше а мајка ми и ден денес уште ме пражува дали утре и со кој ке идам накај фах. Не им замерувам за тоа.
Нема никакво оправдување за такви болни умови, ама баш никакво.Кастрација е решението.Кастрација на сред плоштад, сите да видат што би им се случило ако некој направи такво нешто.Колку млади животи се уништени од страна на такви монструми.
Кога сме веќе кај силувањето кај нас завчера силувале некое 17 годишно девојче,одкако повикале полиција го фатиле детето ама девојчето за жал било избезумено и во шок.
si napravila golema greska so ne si go prijavila bidejki kako sto kazuvas te obelezal za cel zivot no ne samo fizicki tuku i mentalno.Kojznae uste kolku drugi devojki gi zemal na dusa lele samo da si go prijavela sega toj ne bi bil toa sto e.Devojki prijaviuvajte gi vasite napagjacii mozete taka na nekoj drug da mu pomognete da ne stane zrtva
Treba da se vovede kastracija za vakvite ludaci,pa kako ke se namali odma brojot na vakvi zalni slucai,samo sto nie nemame strasni kazni i devojkite se plasat da prijavuvaat....
Леле колку ми беше жал кога слушнав... Јас мислам доживотен затвор за таквите чудовишта... Да се мачат секој ден до крајот на животот. Биле синови на државни функционери и ај... го замаскирале случајот...
И мене се надевава дека ке преживе еве сега ми течат солзи на очите , незнам скраја било но какви се тие родители кои го криеле делото на нивните деца незнам скраја било пу пу пу некој мој близок вакво нешто да направи можда не најправилно јас ке му пресудам.
Животни... без срце А за жал, Светот тежи од такви личности кои се поштедени од она шо ќе го напрат само дека имале висока функција
Прашањево не е баш за овде, но не можев да најдам соодветна тема. Кога се враќам дома со такси после вечерно излегување имам 2-3 мин. да пешачам до куќата (Такво е местото). Последниот пат ме следеше некој мерцедес, со целосно згаснати светла и речиси затемнати стакла. Само што влегов во дворот, се отворија и вратите на мерцедесот. Клучевите од вратат ги имав при рака и не знам со каков страв отклучив и влегов дома и веднаш заклучив. Ми беше страв и на прозорец да ѕирнам. Ова многу ми влеа страв и оттогаш не сум излезена. Едноставно страв, кој не можам да го истерам. Се плашам што ако се повтори и ако ме нападне некој. (Никој од пријателите, не сакаат, но и не можат да ме донесат до внатре дома). Еве сега доаѓаат празници, сакам да излезам, ама никако да се решам.
http://sky.mk/makedonija/19316-%D0%A1%D ... D0%B5.html Како може вакви луѓе да постојат не затвор за нив треба бесење и мачење...Кутро чупе сега како ќе продолжи со нејзиниот живот со страв
Морам да си ја испразнам душава ... Имав 5 години кога ми се случи најодвратното нешто за кое кога и да се присетам ми се повраќа. Одев кај соседите да си поиграм со нивната внука која беше на моја возраст, таа имаше вујко (мислам дека тогаш тој имаше 18тина години) секогаш бараше начин за да останиме сами ја праќаше внука му да купи мастики или пак игравме сопруг и сопруга додека еден ден не ме седна во скут и почна да ме фаќа долу ужасно се чувствував незнам зошто веднаш не побегнав и зоштно повторно појдов во таа куќа и истото ми се случи.... Кога си појдов дома почнав да плачам со 300 молби мајка ми ме убеди да и кажам и таа му кажа на брат ми, тој му појде го скрши од ќотек и го пријави в полиција незнам колку време беше во затвор . Ништо повеќе не разбрав за него и до ден денес незнам и несакам да нзам . По некое време ние се преселивме од тоа место и полека полека психички се опоравав. Тоа за мене беше шок и денес е шок кога ќе се сетам .....
во петокот вечерта баш пред црквата стоеше еден пореметен во мозокот а за беља јас таму поминував даваше знаци дека не е се во ред со него-се удираше со рацете по нозете позади, само што го слушнав истиот звук да ме нема, а за плашливка не сум ич, ама ете се стресов срцево ке ми излезеше а и од Водно кога се симнувам, сум приметила многу забегани типови навечер, ама не се плашам-познат ми е тој регион,и не само таму-секаде ги има преку ден, навечер сеедно.
лелеееее ужас,навистина ми е жал а што гледаат во 5 год детенце што задоволство му причинува?????манијациииииии