Кој би те силувал? Сигурно не некој културен, домаќински човек. Ќе те силува некој багабонт, што немал никад девојка чепнато и тн да не ги набројувам.
Леле @Marick14 те читав и во другата тема кај што збореше против жените возачи, и таму извади некои вакви проценти. Ама дај олабави со статистикиве во ваква чувствителна тема и немој со тоа „сами си го барале“. Ми се повраќа од такви коментари.
Да бе Марик,а оние купот девојки во Турција,Индија.итн што се замотани од глава до петици,како провоцираат баш ме интересира? Леле ми иде да ти акнам една со моиве 15ка штикли(се извинувам,ама ме извади од контакт)
@Marick14 Опа, сега имаме обично, необично, од 20 денари, тајно и многу др. видови на слување. Силување е силување, без разлика кој е жртвата.
Не се јас воопшто лутам и нервирам, само културно прашав од каде ги извади процентите. И ај како што викаш 30 проценти сами си го барале, а останатите 70 проценти што не си го барале сами како завршиле силувани?
Да се зафркавав немаше ни да пишувам по форуми. Јас сериозно мислење си искажав и секаде во сите теми искрени мислења си давам, барем почитувајте го, а не одма да хејтате. 100 стикери ми залепивте. Ко терорист ме направивте. Немора одма да се караме и тепаме. Пиши цитат, не ми се допаѓа твоето мислење и тоа е.
Обично силување не сакам да прашам какви други поделби има. А процент ако си измислиш од памет не се важи ок? Денес читав за силувано возрасно машко лице со Даунов синдром како тој провоцирал?
MARICK siluvanje pedofilija seto e bolen um i za takvite samo besilka a devojka da provocira pa i30% od niv , fakticki zenite se krivi ko da baras vina vo zenite koj znae mos i ti si takov ko tie so gi branis a gi napajgas zenite olabavi covece
Па пријави ме во полиција дека сум таков. Не чекај. Ќе ти дадам лични податоци за да ги доставиш во полиција. Јас никој не бранам. А каму ли силувачите. Фала ти на одличната проценка за мене.
Освен што се зафракаваш, премногу и генерализираш. Неможам да го сметам за сериозно и веродостојно мислење или да почитувам глупости, она со проценти извадени од ракав колку да се напише нешто ради реда, да не е без ич. Кој се кара и тепа? Те нападна некој? Ова е форум и имаме право да дискутираме, ако сметам дека си во право ќе те подржам, ако сметам дека не си ќе ти го кажам тоа исто така ќе ти кажам и зошто сметам дека не си. Не е фејбук да се лигавиме еден на друг со коментати до бескрај. Тоа што те цитиравме повеќе пати е доволно за да сфатиш дека не ни се допаѓа твоите мислење, а и ти објаснивме и зошто. Ај чао сеа.