Кога би била на твое место недај боже веднаш би го тужила и не би му простила никогаш но сепак тоа е твој избор твој дечко
Оффф ке се пукам во колено со секира. Леле советиве за простување и можност за повторно силување, па филозофии како е правилно и кога е во ред да се прости аууууу што нема да прочитам. Малку ви е. Малку. Него може си така малку трудничка, па овој може после така насилно бутање да те побара за жена де. Него кога тоа јас ке сфатам дека еднаставно си има и садисти и мазохисти? Кога? Кога бе кога? Уфф
Ма му прекинав, си реков да го испробам кога веќе толку се праи пастув, не го биваше Еден саат не може да издржи, два пати сврши тууу... И уште ми вика следниот пат ќе е подобро Ма нема да има следен пат, нека си ја мава главата од колата колку сака
Што поседувате бе ваквите во главите?! Ви растат китки од не користење на мозокот или?! Родители имате ли? Или тие ништо не знаат?! Не ми се верува се што се изнапрочитав од тебе значи, толку мала а толку стории се изнапиша. Еднаш ја силувале еднаш се смее тука и мисли дека некого заебава. Боже..боже
Живи да ги горат на сред плоштад!! Како бе вака ќе живееме ние девојките? Сешто се изначитав... Од мои колешки исто имам слушано "манијак ме бркаше до дома", "манијак ме допираше во автобус"... Страв ми е на факултет да одам пешки, со автобус, со такси... Во рака цело време со солзавец. Што е да се затвориме дома да седиме и низ прозор да гледаме??
Потресно сведочење на мајката на девојката која се самоуби: Ќерка ми ја силуваше таксист, затоа се самоуби http://www.libertas.mk/potresno-sve...rka-mi-ja-siluvashe-taksist-zatoa-se-samoubi/ http://www.libertas.mk/mvr-nemalo-prijava-za-siluvane-vo-aerodrom/ http://sitel.com.mk/ne-e-prijaveno-siluvanje-na-devojkata-koja-vchera-se-samoubi-vo-skopski-aerodrom
На битпазар имаш убави сабји за некои си 1000 денара ти ги острат гратис купи една исечи му го петлето и стави му го во уста и после кажи му дека тебе ти помогнало тоа што си разговарала со псхихолог дај му совет и тој да си побара помош таму за да му биде подобро (жално е тоа што ти се случило , се најдобро да имаш во животот ти посакувам и да заборавиш кога тогаш на таа траума )
Aman bre zasto se samoubilo devojceto citav nesto na net ama nemase dovolno informacii koja bila pricinata za samoubistvoto
Претпоставував... нека почива во мир девојчето. Којзнае каква друга болка/трауми ја довеле до тој чекор. Душа...
Fala bogu sto ne e siluvana,uff.go vidov profilot na devojkata,ubava mlada talentirana.kolkav problem i da imas,samoubistvoto ne e resenie
Ако Институтот не пронашол траги од насилен сексуален однос кај девојката, зошто мајката би лажела за нешто толку сериозно?!Смрди тука работава... Ако била силувана требало веднаш да ја однесат на преглед, а не сама да ја остави. Како и да е, греота за девојчето.
Наводно тасистот кога ја донел дома,и го понудил неговиот телефон да и се јави на мајка и,и да дојде да ја земе,пошто била многу пијана. Сирома таксистот џабе си изеде ќотек од дечкото на мајка и.
Можеби не била силувана, ама најверојатно бил некој друг љубовен проблем. Невозвратена љубов, неможност да преболи раскината љубов, неверство или сл. За жал помладите најчесто заради овие причини се решаваат на вакви чекори
Самоубиство е обично резултат на подлабоки психички проблеми и растројства, така што не пишувајте од памет.