1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Силување

Дискусија во 'Психологија' започната од blond, 27 септември 2010.

1. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    извини но ај да не критикуваме пред се се работи за ДЕТЕ од 14 год нормално дека е исплашена па пред дома да каже се обратила тука....за совет се надеваме дека ке и е за памет за друг пат

На piksooki, traveler, maca cvet и 4 други им се допаѓа ова.
  2. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Си го кажав мислењето , 14 год- има дечко, кога е способна да има дечко тоа значи не е ДЕТЕ, има ама се плаши да кажи на нејзините , ај ти се молам побогу не е време за надмудрување ок? посебно не во ваква сериозна тема.

Последна измена: 11 јули 2016
    На LittlePinky, Umbrella22 и JollyGirl им се допаѓа ова.
  3. ***nekoja***

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    не би сакала ниту да се надмудрувам ниту да се контрам и јас исто си го кажав моето мислење.кога бев 14-15 год и мене еден мањак ме следеше и позади мене стенкаше па јас се плашев да кажам дома се до дека истиот човек не ја гонеше другарка ми со нож до дома па кажав на мајка ми ...............

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ***nekoja***

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    @rose60 забравив да напоменам јас немав дечко :D:D:Dпрвиот ми беше на 22 год:P

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Чекаше на форумов да ти пишат за да им кажеш дома? Толку не можеш сама да размислиш дека треба со мајка ти да зборнеш? На форумов се пишува ли за таква работа?
    Еј луѓе се обиде еден да ме силува што да прабам? Пааа, појди части го кафе ако не, ебати амебите...
    14 год битно дечко имала, а во село живее кај што биле заостанати. Па ти изгледа си многу напредна, најпретставителна во селото. (facepalm)

Последна измена: 11 јули 2016
    На Bitter-Sweet, cresa-jagoda и rose60 им се допаѓа ова.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Мислам дека не трола.

На veren му/ѝ се допаѓа ова.
  7. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Дај бубе барем еден пример зошто мислиш така?

На ocicka2014 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Викаш дека живееш во село, да се разбереме не дискриминирам никого ама сакам да прашам, обично во помалите места луѓето се знаат меѓу себе, па не го познаваш човекот? Еве гледам погоре си пишала дека имал 24 години значи сигурно знаеш за кого се работи.
    Друга работа, немаш причина да се срамиш или плашиш. Ќе ги седнеш твоите и ќе им кажеш таква и таква е работата и ќе пријавите во полиција, ако ништо друго барем ќе го опоменат. Јас не знам како можеш да спиеш, да се движиш мирно, не размислуваш ли сега си се спасила, што ако друг пат те начека пак сама и поминеш полошо? Или пак повреди некое друго дете, со вакви работи нема играчки.
    Не те обвинувам и тебе што си несигурна и неискусна па не знаеш како да постапиш ама МОРАШ да им кажеш на твоите. Така ќе го решиш проблемот, со неизлегување од дома и бегање од еден проблем не решаваш ништо само го одолговлекуваш.
    Трета работа што сакам да ти кажам, од каде комшиите ќе знаат за ова освен ако нормално ти самата не им кажеш, а и дечкото не верувам дека би се фалел со ова. Ќе им кажеш на твоите и не знам од каде би разбрале други, освен ако проблемите не ги решавате јавно пред цело село што не верувам дека е случај.

На okcenzi, ***nekoja***, rose60 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. ian somerhalder

ian somerhalder Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    136
    Здр девојки...потребен ми е совет од вас сепак има повозрасни овде...
    Имам еден што го сакам и тој ме сака (не сме заедно) и се беше океј до пред 1 месец почна да праќа провокативни фотографии..вака сакаш ли а вака ќе правиме ли...добро и двајцата сме напалени разбирам ни врие крвта нели...но некако почнувам да се плашам,имам чудно чувство иако го сакам...но кога излегуваме се е нормално...надвор од државата е сега и кога ќе се врати секако ќе се видиме нели...можеби ќе ме покани дома,што да правам да му кажам дека сепак сум мала (имам само 16,а тој 17)...ако ме сака ќе ме разбере мислам...се изнапишав но,полесно ми е кога ќе добијам совет од поискусни :(

10. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Да кажи дека си мала и избриши го од животот јахитно. Имаш време и за рмантики и секс и номално дечковци. Аман бе кај ги најдувате овие манијаци.

На cresa-jagoda, mariatim и sugarlips им се допаѓа ова.
  11. ian somerhalder

Се зачлени на:
    4 јули 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    136
    Но и пред ова ме сакаше...ме засака на мн искрен начин...и јас него (можеби со разговор ќе се реши или)

12. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Не ме слушај мене вечер мило. Не сум наспана два дена.
    Пробај со разговор, ама не на само, туку на јавно место во некое кафуле. И иако тој ти вети дека нема веке така да се понаша, ти сепак не верувај и немој во скоро време да се состануваш во приватни места, безразлика дали стан или автомобил итн.

На koritsaki, cresa-jagoda, sugarlips и 2 други им се допаѓа ова.
  13. ian somerhalder

Се зачлени на:
    4 јули 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    136
    Ти благодарам многуууу :inlove:
    Полесно ми е вака кога ќе слушнам совет од некого...ќе се обидеме со разговор затоа што не сакам да го изгубам за глупости

На maca cvet и okcenzi им се допаѓа ова.
  14. ***nekoja***

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    да секако кажжи му дека си мала уште дека не си спремна ако вистински те сака ке те чека и почитува се додека ти сакаш

На cresa-jagoda и maca cvet им се допаѓа ова.
  15. maca cvet

maca cvet Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2014
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    455
    како што ти напиша @***nekoja*** исто ќе ти кажам и јас ако те сака вистински ќе те чека се додека и ти не го сааш тоа

На cresa-jagoda и ***nekoja*** им се допаѓа ова.
  16. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.147
    Допаѓања:
    5.050
    Ти праќа глупости и ти уште разговараш со него и бараш совет ?
    Не прочитав др што пишале, од моја гледна точка ќе ти кажам на мои 36 год. идиот такво нешто не смее да ми прати, и да прати или ќе го јаде, лом ќе го направам или ќе го блокирам. А бе, што е ова, јадни мајки ма, вие деца сте бре, алоо. Јас сум била постара од вас некоја год. мене моите ме пуштале да спијам со дечкото сама во соба ама се знаело, сме спиеле само, цком цмок доста е, и ќе се гушнеш и спиеш, што е ова ???
    Така беше тогаш така е и денес, ако си спремна на секс душо колку и да внимавате може да останеш бремена и да мораш да се мажиш и тој да се жени или да абортираш.
    На 16год ја ќе ти праам ова она оооо тој знае што каде е на 17год. ?
    Свашта, бегај од таков.

На Love...music, koritsaki, cresa-jagoda и 4 други им се допаѓа ова.
  17. mare92

mare92 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2013
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    160
    значи тотално се согласувам! што ви е бе деца на 16 год разголени фотографии ова она но да знаете кога ке дојдете на 25 ке си велиш кај ми беше паметот. нема потреба од брзање почекај созреј нема потреба од брзање.
    п.с лично толку се каам за мојот прв пат што на тој манијак и очите би му ги извадила

На Love...music, cresa-jagoda и maca cvet им се допаѓа ова.
  18. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.147
    Допаѓања:
    5.050
    Нема каење не губи време на тоа, децава треба да престанат да следат некои сексуално модни трендови поим немајќи каква одговорност носи тоа. Секоја слобода, секое уживање во себе носи толку и обврска. Да се надеваме по школ по медиуми, секаде ќе се освести младината.

На Love...music, cresa-jagoda, maca cvet и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. maca cvet

maca cvet Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2014
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    455
    некогаш се срамам дури од тоа шо сум млада бидејќи моите врсници го прават ова нзм како треба да им се објасни дека пред да се напрајт нешо требит 3 пати да се размислит

На Love...music, teressa и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  20. Peysrche

Peysrche Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2016
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    24
    Дали се смета за силување, ако некој те присили на секс, со закани и сл