Не бре, се гледа раката како снима и како зумира. И јас мислев дека е од безбедносна камера, ама кога погледнав подобро Сликата во коментарите може е од безбедносна камера, ама снимката не е. Ааааа сега гледам, ок.
Да сум бил јас таму , на видеото ќе се гледаше невидена брутална акција ... претепување , кршење коски и летање преку прозор. Луѓето не се луѓе , луѓето се говна ... затоа се случуваат вакви работи.
Dobro ne mi e jasno ...soferov da ne izreagira ??? Kakov covek e toj ? Neli ima doma deca ??? Ustvari takvo gnasno nesto kako moze uopste da se gleda .,da se pravi pred oci ...use nemozam da si odgovoram na moj prasanja so gi imam za situacijava
Зошто не разберете дека човекот е болен ? Дали имал деца, дали имал жена... Да има тој памет, нема никогаш да помисли вакво нешто да стори. Човекот е за во институција за згрижување на ментално ретардирани. Шоферов, ај да речеме дека возел и гледал напред. Бабите се правеа дека не гледаат. Девојкава видно потресена, не писна. Дали од срам или од страв-незнам Добро е што веќе е уапсен, една будала помалку во јавниот сообраќај. Знаете како поминуваат силувачите на девојки и педофилите во затворите? Вака:
Како жртва на силување многу добро ми е познато ова од снимкава но, не со патници или случајни минувачи, туку со мои родители кои не ми дадоа никаква подршка за да се изборам со таа траума и тој стрес, на лекар ме однесоа одкако цела недела ги молев за да идам на лекар, а полицијата не го казни ѓубрето оти имаше пари да ги плати тие двајца без тројца што беа дежурни на смена во недела (далечна 2011год) полицаец се подпиша во мое име дека нема да го тужам сторителот, дека сум била мала и се сум била јас крива дека сум му била љубоморна на ѓубрето оти не сакал врска со мене дека тој имал 28 год, а јас 17год па така, јас крвава, парталава си се вратив дома и сама се борев да не паднам под депресија и да искочам како победник од тој пекол ... Успеав , сега сум нај среќна,секако познавам многу кои по таков пекол повеќе не се при себе, а има и девојки кои повеќе не се на овој свет...
Немам таква моќ, морам цело внимание и љубов да им го посветам на моите деца за кои се борам да израснат во здрави и силни мажи, во иднина да ги почитуваат жените како нивниот татко што ме гледа и почитува мене Тоа ѓубре Господова казна ќе го стигне оти во нашата држава нема правда
Совет од полицајците добил што побрзо да замине кај неговите во Германија и така и беше, му отидоа на врата мои другари да го здробат ама тој го немало заминал преку ноќ, инаку тоа беше таксист од Ројал такси Никола се викаше од Нерези предполедна 57 во 2011 год имаше 28 год низок и смеѓ беше, што е нај интересно и капак на случајов дури и од Ројал такси газдата го сокри неговиот идентитет као демек таков човек не работел кај нив во компанија.
Да, тргнато е. Има друго ама цензурирано, на другото убаво се гледаше https://www.blic.rs/vesti/beograd/j...opadao-tinejdzerku-putnici-se-pravili/4xhfnpp Има на странава и сведоштво од друга девојка која ја нападнал.
@Nigredo Odor еве https://www.kurir.rs/vesti/beograd/...-niko-od-putnika-ne-reaguje-uznemirujuc-video
Гнасота сите.. та и полиција, та и газдава.. Не се ни денес ништо поарни. Не си ја брка работата полицијата и ден-денес... Ако пријавуваш полов напад, се случува да ја наговараат жртвата да не поднесува пријава... И тоа оние од крвни и сексуални деликти.. Кои би требало да се најдобрите детективи во државава