Го најдов меѓувреме Енџ, видов дека некој од нас веќе го имал постирано неколку страници наназад низ темата. Фала.
еве, неколку часа подоцна нападнал и друга девојка https://www.blic.rs/vesti/hronika/p...javila-se-jos-jedna-zrtva-manijaka-iz/cwx4w0g
Па зарем она во Србија навистина се случило? Мене видеото ми изгледаше фејк. Знам дека луѓето се во суштина бедни гнидички кои се плашат да се спротивстават, ама овие ниту да погледнат да се изначудат, ниту покажуваат вознемиреност. Јасно ми е дека се Срби, али ипак... А дека има манијаци, има на тон. Затоа учете ги ќерките да тепаат и да вадат ножеви. Мој совет. Јавен превоз не користам од слични причини, има секакви, од смрдливи, до вакви кои не заслужуваат да живеат.
Одвратни луѓе everywhere Па петмина биле бе... ај еден да бил па може и ќе се одбранело некако, ама петмина Наместо бројов на луди напалени суштества да се намалува, тоа обратно. Кај живееме?!
Го фатиле. И тоа сосема случајно го видела полицијата. Среќа негова што нема многу драстични казни како во арапскиот свет.
@DAngel сакаше да каже дека ако членката е навистина силувана во никој случај не би посакала да има груб секс со било кој партнер во животот.
Не е точно. Може да е последица на силувањето потребата од груб секс. Не здрава последица... ама можно е да се случи. Мозокот различно регира и се прилагодува на трауми во животот.
Точно. Како што може на пример девојче силувано од повозрасен да се приврзува со повозрасни, односно жртвата се приврзува ( или има врска со партнери) со профил на личност сличен на профилот на силувачот. Ова не е случај секогаш, но често се јавува во пракса.
зависи..жртвата може да доживее и оргазам при силување но тој факт дека е на сила земена не се менува ,тоа е шок после кој не се знае како реагира личноста може да сака груб секс може да се одаде на спротивниот пол,може да стане повлечена тивка
Оргазам како физичка реакција може да се јави, ама сигурно не го уживала чинот. @hermosa го направи тој оргазам како нешто убаво да е. Зарем вреди да се спомнува воопшто? Замисли како психички оштетени излегуваат тие личности кои успеале да доживеат оргазам за време на силување? Сигурно 99% од нив се обвинуваат за таа несвесна телесна реакција.
Кај го опиша како уживање? И баш треба да се спомнува.. Заради тоа што некоја ако доживее оргазам, може да мисли дека не е силувана... иако е.
Па го опиша, дека заради тој оргазам може да сака груб секс, за да се потсеќа на силувањето. Глупости. Верувај, не мислат заради оргазмот дека не се силувани туку затоа што "маж ми е, треба да му служам за да е среќен". Пробај во тој правец едуцирај ја, а не дали може да сврши или не.
И тоа не се глупости. Никој не знае унапред, како би реагирал, нити како ќе биде после тоа. Секој човек - секој пат, различно реагира на траума.