Типот е билдерот Зизу И тој сам ќе биде крив ако го стават во гипс. И нашиве маЌедончиња како него што размислуваат.
Овај има злоставувано, или има некоја силувано, па сега кажва: Сама е крива шо дојде кај мене Глата ја сечам дека е сексуален предатор. Ми се повраќа искрено Физички ми се повраќа од муабетов *полиција треба истрага да отвори за ѓубрево
Ова го гледав секунда-две и прво мислев дека е сарказам, дека сакаат да покажат како НЕ треба да се размислува. Сега го гледав цело и се згрозив. Да не беа болесниците како него немаше да се плашиме да одиме ни во стан, но во кола ниту по улица. За тоа како ја одјави емисијата, да ја однесел на некоја дестинација и да ја оставел таму, само сакам да ви кажам дека склоп на околности сум видела многу такви случаи, а последниот беше пред два дена. Реални се ненормалниве, шетаат меѓу нас.
Кој дебил. Кутрите водителки што го истрпеа цели 35 минути.. После ова женско нема да му се приближи на овој и не ни заслужува, одвратен.
Не знам кој е типов ама е злоставувач in the making. Ми се згади. Со вакви луѓе ептен е тешко да одржиш разговор и да одржиш самоконтрола да не го направиш од гомно подоле. Или направил нешто вакво, па сеа знаеш, со време да се правда зошто особено во последно време, многу работи искачаат на виделина
Ах, има и жени и девојки што мислат како амебава. Јас да бев на местото на водителките, в лице би му кажала женско да не погледне. Не знам како таквите како него имаат девојки. Не го гледав ова, ама прочитав наслов и тоа ми беше повеќе од доволно за да знам која гнаса е тој. Не заслужува да го наречам човек, а не маж! @citiesinflames сакав да постирам статијата, ама ти беше побрза со видеото. @Ugly Duckling коментарите веќе се знае какви се, ако ги читаш, само денот ќе си го расипеш. Ништо друго. Затоа веќе не читам коментари.
Го уклучив видеово право на 30 минута и го погодив моментот. Не знам ни што да кажам, ниска интелигенција помешана со длабоки комплекси дава вакви морони.Убаво што си кажа вака јавно, си се кажува сам силувачот.Инаку, колку што видов по коментари на видеото, поголем број се осудувачки, единствена светла точка. Вакви изроди си го оцрнуваат родот.
Има да, ама барем сме мрднале од некоја мртва точка, имам чувство дека пред некоја година ова би било поприфатливо.Јас би го ставила овој на телевизија, како пример во што не смее едно машко дете да израсне.Туку водителкиве како останаа смирени не знам(а не го ни изгледав цело видео, они морале во живо да го слушаат, секоја чест).