А да не ти е напад на паника?? Да не се опседнуваш многу околу ситуацијава? Пиши ми порака ако не сакаш овде да зборуваш.
Низок притисок може да ти е од времето што се менува и мене ме искина главава деновиве, ту врне, ту топло. Болка во грло може да имаш ако си се заборавила под еркондишн. Ваљда ништо не ти е.
Не мене.. грло и низок притисок во овие 4м, 100 пати ме фати За друг прашувам.. И јас знам дека не е ништо ама ај за секој случај.
Здраво дали кај корона црп то е високо или ниско?? Мене ми е 0.84 и не знам што може да биде единствено имам само некое стегање во грлото и градите немам температура ((
Цел месец премногу кивам, претпоставувам дека е некаква алергиска реакција. Пред две недели некако почнав тешко да дишам низ нос. Не ми е затнат, не ми тече туку како воздухот тешко да проаѓа низ него. Пред една недела почна чат пат пролив. Очите исто така ме печат секогаш кога ќе ме чеша носот и кога ќе се закивам. Исто вчера приметив додека носев маска и одев, уште толку едвај дишев од нос и низ уста дишев ко задишана. Немам температура ниту некакви други симптоми. Треба да добијам деновиве, ако тоа нешто менува. Почнувам да паничам ептен, некогаш и во градите ме стега и гуши но тоа сум приметила се случува откако ќе помислам да не сум заболена така да сигурна сум дека е анксиозност. А баш читам сегде сега дека пролив е еден од почетните симптоми.
Да симтомите личат, јас ги имав истите. Корона беше. Ако изгубиш сетило за мирис и вкус, тоа е. Ама дај боже сепак да не си и да е ринитис.
Може да има. Познавам луѓе што два контролни им биле позтивни, значи 24 дена позтивни со delays додека ги тестираа, сега чекаат трет контролен. И, имаше медицинско лице од Куманово ако не се лажам кое се излече после 42-3 дена.
Уште од почеток на вирусов паничам невидено и уште од тогаш мислев леле готово се заболев. Се надевам дека и сега е само паника и обична алергија. Фала ви на одговорите
@Ahoy @Hulya1901 нели гледате дека девојчето е преплашено, а и самата вика дека страда од панични напади и нели ви е јасно дека преплашен човек може да си напраи носебо ефект и да си развие симптоми. Самата кажа дека и се јавуваат кога ќе помисли на ситуацијата. Месец дена се кива изричито од алергија. Сезона на стомачни вируси е сега. На ова топлово ај иди и не диши тешко. Ти може си била позитивна, ама не си имала цело време симптоми. Ја не се праам паметна, туку сакам да заштитам анксиозен човек од нечија параноја. Не твојата, него на повеќето што спијат на темава и нон стоп постираат црни статистики за вирусов.
Јас утре треба да го правам третиот контролен, затоа прашувам. Премногу сум разочарана, очекував бидејќи немав никакви симптоми да поминам полесно со тестовите но ете не било така.
За психа и мене ми беше исто, особено тоа што постојано доцнат со зимање брисеви и резултати. Совет не читај, гледај никакви вести поврзани со ковид, па и било какви други..