Чувствувал ли некој болки во бубрези? Денес е петти ден од симптоми, па не знаеме дали е поврзано со короната. Матичната и' рекла спазмекс. И ако може некој да сподели кога од прилика почнала да се подобрува состојбата, некако да ги утешам луѓево.
Додека сме кај антибиотиците, погледнете го видеово кое го изработиле моите колеги од Медицинскиот факултет.
Aбе шо разбират овие и ти па . Врска немаат. Пановски who? Врска нема човекот, ќе прам шо сакам. Spoiler Многу убаво видео. Со примероци со се и свашта ама кој да разбере. Ич не е шала. Резистенцијата посебно, може утре не дај Боже од баналност да се умре ако веќе човек стане резистентен на се.
Да бе овие се обични клошари што сакаат да се промовираат пред "сезнајковците". Spoiler Видеово е прекрасно и секоја им чест на идеата. Овие се врвни професори кои убаво објаснија со примери со се.Видеово треба да го види секој човек, не сано тие што се занимаваат/ме со медицински науки.
Болките се типични за Ковид19. Просечно време за опоравување е околу 14 дена. Ако сметаш дека толку денови лошо би влијаеле врз болното лице, тогаш кажи недела дена.
Никако, ама мораш да јадеш Јас од петокот ни вкус ни мирис, апетит нула, дури и ослабев 4 кила ама јадам секој час по нешто поправо тискам
Ако не ти се јаде, не јади со сила. Телото се бори со инфекцијата. Само внимавај да не дехидрираш, земај течности и електролити.
Izvinete za fondot....Luge mnogu sme isplaseni site tatko mi vcera cel den bese so visoka temperatura a prethodnata den mnogu cesto mokrse... Deneska napravi krvna slika i rengen pokaceno crp 95 i pneumonija pa utre zakaza za testiranje...Prethodnata godina povtorno imase slicna situacija pokaceno crp mnogu i pnevmonija pa so lekarstva se podobri.Sega povtorno pneumonija ama preplasenj sme poradi virusov... momentalno e doma so lekarstva edin kup ... sabajle prima inekcija i sega pak pocnuva da kacuva temperatura lekarite rekle dokolku kaci i vecerva temp ke mora da se hospitaizira... Megjutoa mnogu sme isplaseni zatoa sto nikade nema sloboden krevet ....Sakame vo privatna bolnica megjutoa slusnavme deka ne gi primale nemalo sloboden krevet... A iskreno vo drzavna na infektivno znaeme kakva e situacijata momentalno..... Maz mi deneska i toj se zali cel den na zacesteno mokrenje i min bolka vo bubrezite i kako vsestuvanje na teloto....Neznam kade da poglednam po prvo mnogu sme isplaseni... Dali e tocno toa deka i vo privatnite bolnici ne primale pacienti poradi nemanje mesto??? Ve molam za sovet ocajna sum
Мислам дека по приватните примаат ако искешираш пари (барем за во Жан Митрев). Господ нека е со Вас. Со лесно да проаѓа.
Да ама слушнав дека некој отишол и тоа со многу пари ама не го примиле Тоа нас не плаши затоа ми треба сигурни информации колку е точно...Фала инаку
Има тел.броеви од сите клиники, ѕвонете и прашајте. Инаку да, точно е дека се преполни и приватните. Мој близок е веќе трета недела во Систина, едвај најдовме кревет со врски. И не, не требаше веднаш да се искешира.
2 dena imav temperatura, postojano se kacuvase i simnuvase od 36,5 do 37,8 Potoa 2 dena izgubiv vkus i miris i posle sega se e okej. Majka mi uste naredniot den pokaci temperatura, a brat mi den po nea. Bidejki terminite se prepolni, probavme da zakazeme velat nemame simptomi, dali nekoj sto prelezal moze da kaze mislenje