A dodeka ne se zatvoreni apteki ako mozis i ako nemas da pojdis i da zemis tajlolhot da ti olesni malku jas deneska 2 imam ispijano i mi se cini od niv samo poarno mi e
@edna_malecka колква температура имаш сега? Ако оди над 38 можеш да се напиеш парацетамол или ибупрофен.Ќе се напиеш апче и ќе легнеш да се одмориш.
Викендите се со масло,освен Велика Сабота. И како што кажа погоре Кристина, во вакви случаи се разрешува од постење. Не е никаков грев. Мора да се накрениш. И јас постев првата недела, ама оваа се разболив , омалаксав и воведов јогурт и јајца. Месо, не. Со помин на сите
Кое постење... Ако сте болни 70% се шансите дека ќе изгубите апетит + мирис и вкус. Последната работа на која ќе ви текне се маслата и кандилата, бидејќи ќе гледате до себе само да имате топол чај супа и цеден лимон.
Јави се телефонски, ако има термин ќе ти закаже и плус консултирај се што да пиеш. Со помин @P.S.love со помин да е и кај тебе, сега читам, јас мислев дека прележа после нас тогаш. Те гушкам, со лесно да е само
Ако не сакаш масло од диво оригано, кое секако е лек, земи чај. Ептен е ефикасен против настинки и вируси. Општо ориганото е природен антисептик.
Vo zegin vidi od tamu kupiv jas od MARNYS e 30ml e okolu 600 700 denari mozebi i poveke ama mnogu pomaga.
Здраво IronLady, се надевам дека добро се чувствувате и Вие и Вашето семејство. Какви витамини конзумирате? Чувајте се и да пиете повеќе течности! Поздрав
Јас кренав 39 и одма во жан митрев на тест,позитивен беше.Во живот не сум имала толку висока температура,знаев дека е ковид уште додека идев накај жан митрев.ми требаше само потврда.