Herba natura ми е најјјјефикасно, сум пробала и други ама нц. Околу 280 ден ама трае скоро пола година.Вреди за секој денар.Го имаш во Еурофарм.
Јас пиев две дози по 5 (една во вторник, една во четврток), за трета доза никој не ми спомна ништо. Најди еден доктор на којшто му веруваш и него слушај го, вака ќе те збуниме ние тука. Важно испиј го, мислам дека секако е делотворен. @P.S.love ич да не се паничиш Напиј се ивермектин и свиркај си. Не мора одма антибиотик, следи си ситуација. Спиј повеќе, течности, јади салати и овошје, парацетамол над 38 ако отиде температура и тоа е тоа. Колку позитивни слушнав деновиве, не е нормално Пак ќе речам, не играјте на карта настинка, 90% е ковид
Фала ти Дузи Прифатив веќе, не паничам. Или-или беше Иако сите ми велеа настинка е, грип е бла бла...ама ете испадна ковид. Само што се вратив од пулмо, ме наслуша докторката, ми рече мирно е дишењето, нема потреба од снимка и дополнителна терапија. Само одмор и течности. Е сега, втората недела била покритична Ама не сакам на тоа да мислам. Денес немам ни температура, главоболката намалена, течењето на носот намалено, болките во мускулите исто. Малку слабост осеќам во мускулите, ама нормално е, ќе помини. А, да ве прашам, сите го пие(в)те Ивермектинот? Ни матичната ми го препиша, ни пак сега на пулмо. Се надевам ќе терам вака до крајот, полека, полека ќе се опоравам.
Koj ti rece deka vtorata nedela moza poloso moze da bide? Jas sum 11 den od prviot simtom mene i maticniot i edna drugarka sto mi e doktorka rece deka rizicniot si go pominala pa sega ke vidime
I jas taka znam deka prvata nedela e klucna ako trgne na loso, posle vtora nedela vekje se oporavuvas ...nezz
Дали може да биде гребење на грло симптом? Првиот ден гребење на грло, втор ден температура до 38 и болка во мускули, трет ден цел ден нема ништо ама ноќта се качува до 38 температурата. Некој вакво искуство?
За свекорот прашувам, беше кај матичната го прегледа и му кажа дека има бронхит и му даде сумамед, ивермектин и аспирин. Во петок тест закажа.
Да, не сака веќе 1,5 ч да се испоти за да се симне. Варира од 37,5 до 38,2 највисоко ама потешко се симнува.