Во средата како да ми застуде, во петокот поткашлував се до вчера кога ми престана,денес сабајле станувам мерам темперстура незнам што ме натера, 37.1 се изолирав и цел ден немав се до прееска кога имав 37.2.Други симптоми немам. Пијам постојано течности и витамини, премногу сум исплашена матичната вика не е ништо само следи и ситуација па ќе закажеме тест, дали имал некоја слични симптоми дали има простор за паника премногу паничам..
Hello Јас минатиот вторник почнав малку да кашлам и грло да ме подзаболува, средата буквално ништо, четвртокот пак кашлање и грло. Петокот станав, затната бев о направив тест- позитивен. Буквално настинка ми се сите симптоми веќе 7ми ден. Не сакам да те паничам, меѓутоа јас бев сп слични симптоми.. кај секој е различно :/ без паника, и направи си тест за да си сигурна и ти и тие околу тебе.
Фала ти мила Јас секако си се водам како позитивна утре ќе барам тест кај матичната за потврда. А со температура беше? Ја само што измерив 37.4
Јас поткашлував 3-4 дена така по малку ама не обрнував внимание бидејќи сум немала со никој контакт меѓутоа таткото на дм почна да качува температура и матичната му закажа тест во петок. Јас вчера цел ден болка во мускули и ноќеска качив температура, се напив парацетамол и се испотив. И јас се сомневам дека е ковид, градиве ме болат не можам да се искашлам мислам дека ќе ми излезат. Чувајте се и повеќе витамини и течности.
И јас го сметам за ковид, ќе барам од матичната денес тест, други симптоми немам освен покачена температура која стигнува до 38,ваљда критичните денови поминати се
И мене ми е вака периодов. Толку сме изолирани не препишувам на корона зар е можно? Мм веќе 2нед е дома, само до маркет одиме. Секако веќе 5 дена сум дома се изолирав за секој случај ама дури не те прочитав не верував да е можно да е ковид со вакви симптоми. Скроз сум затната, главоболка имам, кашлав само едно утро после тоа без кашлица ...
Ne veruvam da e od market ama se e veke mozno ako ste odele vo guzvite koga i da pominam gledam po 10tina dusi zbieni na kasa cekaat. Konsultiraj se so maticnata se nadevam ne e korona, vaka slicno i moja prijatelka bese nastinata a bese negativna.
Затоа не се сомневам да е тоа ниту во гужви сме оделе во маркет исто гледам во време кога нема никој баш ако сум баксуз па да сум закачила 1г пазиме. Ќе видам да ама сепак мислам настинка е
Јадев семки од тиква. Завчера ми беа пресолени. Денес не осеќам солено. Позитивна сум? Утре-задутре ќе се тестирам. Едит: И коа зиам ваздух се осеќам како тежок да ми е ваздухот. Као да нема мирис. Незнам да објаснувам.. 24 саати. Близок чоек не беше оке, наредниот ден и јас не бев ок.
Јас сум моментално 33+гн бремена.. пред малку качив температура 38,5, болки имам во цело тело, и цела ноќ повраќав вода само што ќе се напијам. Можно е и да сум дехидрирана. Некој вака касно во бременост да фатил корона? Многу се плашам, ваљда и од паника не го осеќам бебко да се движи како предходно.
Уште вчера кога јадев ми беше без веза вкусот, денес изгубив мирис и вкус. Температура највеќе до 37,5, болки во мускули и коски, др ништо.