1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на коронавирус

Дискусија во 'Коронавирус' започната од Dream-Girl, 20 март 2020.

1. Terramr

Terramr Активен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2022
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    21
    Zdravo sakam da prasam pred dva dena mi bese mnogu ladno dobro sedev i pod a i poladno bese premrznav..vcera osekav deka malce me zezi grloto denes koga stanav osekam ko vnatresna temp i epten malce podkasluvam,merev temp 37 imav posle nekoe vreme pak 36 dali sum samo nastinata ili i jas sum go fatila glupiov virus
    (plus nevakcinirana i ne sum go prelezala )

2. gogimica

gogimica Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    148
    Luge denes mi e 6ti den.od poz.test pcr.na 05.01.222 mi.pokaza A 9 den od prv simptom.I do vcera bev ok full energija, a denes temeratura do 37.5 i mi studese.cel den sum taka plus i dobiv strasno krvaram. Sea mi se namali temp, utre ke idam pluka da snimam mi zakazaa vo Bukurest a D Demeri vo sreda vo idadija (Mlin Balkan) mi zakazaa.Toa e tocno edna nedela od prvicnata krvna slika. VALJDA NE E DOCNA TAMAN E. Mn.sum.uplasena nekako, neznam eptem mi e strav. ANTIBIOTIK NE PRIMAM SAMO VITAMINI.Dali e normalno se ova ili mi spustilo i ma pluka.A ne kaslam samo vlazno na sabajle so sekret.

3. Nena Jovanova

Nena Jovanova Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2021
    Пораки:
    1.013
    Допаѓања:
    1.306
    blagodaram na odgovorot,se nadevam deka ke bide taka i deka nis nema da se desi,posto deltata ja minev ,ne bi i ovoj

4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.332
    Допаѓања:
    249.304
    Болка во чело, темепература со 38 со 7 кај дете и затнат нос. Дали се симптоми за Омикрон или грип. Негативен е брзиот, пцр утре ќе правам. Некни го печеа очоте едвај заспа.

5. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.399
    Допаѓања:
    33.688
    Пред помалку од две недели маж два дена изгоре од тт, особено ноќе беше како печка, печење во очите, страшна главоболка,затнат нос,релативно брзо премина во обемно течење на шлајмови,омалаксаност страшна и гребење во грло. Се изолиравме една недела, јас бремена 7ми месец, поминав со гребење во грло, затнат нос и кај мене брзо почна со шлајмови и слабо гребење во грло. Синко појави само влажна кашлица која беше изразена само наутро.
    Не се тестиравме мислејќи дека беше грип, а по симптомиве што ги читам, можеби и Омикрон да си пречекавме.
    П.С маж прележан пред година и вакциниран со две дози Фајзер, јас само прележана исто пред година дена.

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.732
    Допаѓања:
    145.121
    Јуле симптомите, па и кр слика се скоро исти. Омикрон со грип. Само тест ги граничи. Кај деца башка и вирози куп.

На mal.ecka и JuLleE им се допаѓа ова.
  7. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.332
    Допаѓања:
    249.304
    Значи исти се. Ќе правеме тест секако.

На duffi му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Acronia

Acronia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2021
    Пораки:
    1.222
    Допаѓања:
    4.487
    Пред десет минути почна да ме тера на спиење, малаксано се осеќам, топло во лицето.
    Не знам дали да се тестирам, некако не ми се оди, ладно ми е, ќе донастинам.

9. @ana@

@ana@ Нов член

Се зачлени на:
    11 јануари 2022
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    13
    Slaba bolka vo grlo Kako grebenje zapisen nos kaslanje no jas pusam cigari redovno kaslam I nesto iskasluvam ko da mi se sobira vo grloto I go iskaslam I nekoja slabost Kako zasamutena moze li da se simptomi na k19..?Temperatura nemam no se potam a pretoa cela nedela glava me bolese

10. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    1.817
    Допаѓања:
    6.306
    Дали некој искусил само лоша болка во грло, температура и болка во мускулите низ цело тело?

11. Ljubova

Ljubova Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2021
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    3.265
    Кога е заразен вирусот кога има симптоми или? Кога можам да фатам?

12. chocolateheart

chocolateheart Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    350
    Допаѓања:
    777
    Да, без болка во мускули. Болката во грло мноогу голема, по неколку дена и кашлица.

13. prashinka

prashinka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2021
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    798
    Да. Деновиве ми е вака, буквално сето тело ме боли. Плус носот што ми се затнува. И крај нема на глупавите настинки или што и да е. Завршив стомачен, па ова сега. |(

14. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    1.817
    Допаѓања:
    6.306
    И позитивна испадна?

15. @Zaljubena

@Zaljubena Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2020
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    334
    Личност заразена на 1ви, а тестирана на 10ти со позитивен резултат дали се уште е голем ризик за пренесување вирус?

16. lovely girl M

lovely girl M Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2018
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    626
    Mislam ne.ako e pozitivna toa ne znaci i deka go prenesuva virusot. Karantin Sega davaat samo 5 dena vo USA.

На @Zaljubena му/ѝ се допаѓа ова.
  17. prashinka

prashinka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2021
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    798
    Се немам тестирано. Ти?

18. sofija014

sofija014 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2013
    Пораки:
    834
    Допаѓања:
    3.849
    Дали некој заразен со омикрон има проблем со синуси? Секој ден се будам со отечени очи и болки во синуси, друг симптом немам освен првиот ден што го поминав со температура.

19. lovely girl M

lovely girl M Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2018
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    626
    Mene sinusite mi bea da recam zatnati I so postnazalen sekret. Nekolku dena I pominaa.

На sofija014 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. lusii

lusii Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    1.885
    Јас бев два дена со покачена температура, па од третиот ден еве до петти ден ми е денес со затнати и болни синуси, а утрово и ушите ми беа затнати.

На sofija014 му/ѝ се допаѓа ова.