Може глупо звучи, ама брис грло, нос дали ти проверија? Урина? Ќерка ми имаше високо црп излезе бактерија во нос
Оди на инфективно Таму ќе ти направат инфективни болести, пример борелиа. Можеби те каснал крлеж а не си знаела. Ова само ми текна , си знаат они таму. Не верувам да е ковид.
Брисеви не, урина да, немаше ништо, тироидната беше воспалена и зголемена ама не верувам да е од неа зошто и поткашлувам по малу
[/QUOTE] Прво брис од грло и нос. Потоа на инфективна ќе си одиш и ќе бараш преку крв да ти испитаат се, знаат они што. Менр истово ми се случуваше пред многу години, само навечер до кај 37.5 макс. Бев и на пулмо, ми земаа крв и таму испитуваа за бактерии во крв, пнеумослајд ми правеа , ова можеш и на микро, потоа снимка на бели дробови. Кај мене испадна дека е од контрацептивите што ги пиев, али протоколот е тој.
[/QUOTE] Ковид или друг вирус,црп секогаш е ниско. Провери си бактерија на бели дробови да не имаш, преку крв пнеумослајд направи.
A не направи pcr? Провери пнеумослајд штом и поткашлуваш[/QUOTE] Утре закажав за пнеумослајд, а црп беше 90, па 75, денес проверив 12.6 ама чим дојде вечер кревам тт еве 21 ден
Утре закажав за пнеумослајд, а црп беше 90, па 75, денес проверив 12.6 ама чим дојде вечер кревам тт еве 21 ден[/QUOTE] Мислав пцр за ковид , штом сомневаат Инаку добро е штом паѓа црп то
Мислав пцр за ковид , штом сомневаат Инаку добро е штом паѓа црп то[/QUOTE] Нема потреба да се прави ковид тест,кога крвната слика кажува на бактериска инфекција. Тарантула и од бактериска инфекција тенпературата варира цело време и исто така тешко се лечи,треба време. Поготово ако е легионела
Нема потреба да се прави ковид тест,кога крвната слика кажува на бактериска инфекција. Тарантула и од бактериска инфекција тенпературата варира цело време и исто така тешко се лечи,треба време. Поготово ако е легионела[/QUOTE] Не знам веќе што да мислам, немам сила, три тестови за корона правевме негативни беа, кога ќе го погледнам топломерот стрес добивам
Не знам веќе што да мислам, немам сила, три тестови за корона правевме негативни беа, кога ќе го погледнам топломерот стрес добивам[/QUOTE] И уште 200 да направиш, пак ќе биде негативен. Имаш бактерија, откриј ја каде. Еве пиши за резултатите од пнеумо и брис нос/грло. Со лесно
И уште 200 да направиш, пак ќе биде негативен. Имаш бактерија, откриј ја каде. Еве пиши за резултатите од пнеумо и брис нос/грло. Со лесно[/QUOTE] @Tarantulla дали си правела некоја операција или зафат некој во скоро време? Можно е да е мрса бактерија, страшно досадна и многу бавно се лечи.. исто, забите. Да не има некој процес што тлее, организмот го препознава како напад и се брани со темп..
@Tarantulla дали си правела некоја операција или зафат некој во скоро време? Можно е да е мрса бактерија, страшно досадна и многу бавно се лечи.. исто, забите. Да не има некој процес што тлее, организмот го препознава како напад и се брани со темп..[/QUOTE] Дадоа дијагноза, субакутен тироидизам, воспаление на тироидната жлезда, можело да имам тт и два месеци, ево веќе месец помина со тт секоја вечер, на пнеумослајд немаше никаква бактерија,немам правено операција, и со забите немам проблем
Дадоа дијагноза, субакутен тироидизам, воспаление на тироидната жлезда, можело да имам тт и два месеци, ево веќе месец помина со тт секоја вечер, на пнеумослајд немаше никаква бактерија,немам правено операција, и со забите немам проблем[/QUOTE] Сега прочитв што е тоа Субакутниот тироидит претставува воспаление на тироидната жлезда предизвикано од вируси. Кај најголем број од пациентите пред појавата на тироидитот најчесто претходи некоја респираторна инфекција на горните дишни патишта. Д-р Билјана Црцарева, специјалист по нуклеарна медицина, објаснува дека на почетокот на заболувањето се јавуваат знаци на виремија, односно кај пациентот се јавува општа слабост, болки во мускулите и потење за некој ден подоцна како главен симптом да се јави болка во предел на вратот, односно во предел на тироидната жлезда.
Сега прочитв што е тоа Субакутниот тироидит претставува воспаление на тироидната жлезда предизвикано од вируси. Кај најголем број од пациентите пред појавата на тироидитот најчесто претходи некоја респираторна инфекција на горните дишни патишта. Д-р Билјана Црцарева, специјалист по нуклеарна медицина, објаснува дека на почетокот на заболувањето се јавуваат знаци на виремија, односно кај пациентот се јавува општа слабост, болки во мускулите и потење за некој ден подоцна како главен симптом да се јави болка во предел на вратот, односно во предел на тироидната жлезда.[/QUOTE] ги имав сите симптоми, нарочито потењето и болката во вратот, траеја неколку недели
Слабо активна темава, кои се симптомите летово На одмор сме, двете и јас и малата со тт. Мене само ме гребе грло, малава еве спушти и ништо не се жали. Попладне секако си одиме, зошто џабе ќе седам уште два дена само ќе се мачам
Јас не се тестирав , но скоро сум сигурна дека ми е Корона. 2 дена имав температура , болење коски и болки во грло. Денес сум Многу подобра. Од домашните мм имаше само гребење на грло. Децава уште ги чекам да пројават симптоми.
E маж ми прво доаѓање овде се изнаплука шлајм, мислевме од морето е. Може и него му било тоа. Малава ништо нема освен тт, весела е. Јас сум вака ладна ама под 37,8 не паѓа. Не се секирам јас за мене, се секирам за мајка ми кога ќе се вратам.