Iskreno poim nemam....Rabotam so mnogu luge i imam kontakt so premnogu luge. Taka da golema e verojatnosta od tamu
Zdravo dali nekoj ima napraveno test za korona ili dali znaete kako ide toj proces? Za kolku vreme se dobivaat rezultati i na koj nacin, dali se javuva na nekoj br ili kako..? İmajte ubav den
Простете ми, ама, жими коронава Со парацетамол и вит Ц Па бронхит да фатам без инхалации и антибиотик не врви 2 недели, ама Коронава, јака на збор е само
За тие со лесни симптоми нема што друго. Лошо е за тие со тешки што нема лек, освен со плазма што имаат успех сега.
Заради покачена температура 2 дена, матичната ми рече законски морам да се тестирам иако немам други симптоми нити контакт со заболен. Да не знае некој колку е цената на државно ( Чаир ) и колку време се чекаат резултатите?
Drzavno mislam deka ne se plaka.Ako go pominuvas algoritmot kaj maticniot lekar se testiras drzavno jas da u zan mitrev 1500 den rezultat za 1 den
Да, ама мислам дека лекар те зема предвид само при температура или по контакт со заразен. А зависи и кај живејш.
Знам ама ето, такви беа препораките. Можиш приватно да се тестираш во секое време, така мислам барем.
Тие гледаат колку можи појќе луѓе од нога да го поминат зш толку им се капацитетите- едно, друго- гледаат да ги откачат од страв за себе, трето- колективниот имунитет се билда.
Земи си витамин Ц од 1000мг, пиј лимонче цедено со лажица сода и топла вода, наутро. Превентивно, плус психата да си ја смириш дека превземаш нешто. А и на позитивни во мојпв град, му препишуваат Вит Ц, на тие кои не се со температура
Не мора да значи, повеќе на стомачен вирус се симптомите. Дали имаш чувство за мирис и вкус? Сега повеќето тоа го кажуваат меѓу првите симптоми на корона што ги осетиле.
zapisen nos , nekoj pritisok vo usite ,mala slabost vo teloto i glavata ,i nekako labavo i malku matno vo glavata (ko polu pijana) i nekoe custvo ko da sum poniska ,mozno li e da se simptomi na covid-19 ili pak sum nastinata , ladno e noke a spijam so otvoren prozor i na kolku casa smee da se pie C vitamin od 500mg