Па пред два дена бев вака, со болки во желудникот и киселини, 37 температура, сега ми е 37 со 2,ама одма паѓа. Ме печат очи и речиси и да не осеќам малаксаност.
Само што пишав дека се спремам за странство, мерев температура и имам, 37,8. Претходните денови малку изнемоштеност чувствував, грлото ми е воспалено, така што не знам дали е грип или корона. Никаде немав излезено деновиве од понеделникот, така што од тој аспект ми е полесно бидејќи освен моите дома, со никој друг сум немала контакт. Ја контактирав матичната и ми рече крвна слика, па ќе видиме. Искрено, збунета сум.
Тој вирус цревниот или стомачниот или желудечниот не знам веќе ни како да ги наречам, се разликува од Ковид, по мое. 5 дена имав страшни грчеви и болки во желудник, за кога престанаа да продолжи уште 5 дена со дијареа и тоа пречеста. Така беше изразен кај мене, ама секој организам различно реагира.
Мене исто вака ми беше и кога ме извадија позитивна, а типичен стомачен имав. Али сега мислам дека симптомите се баш респираторни. Се тешам ова.
Пред околу месец и пол и повеќе така? Јас од памет се извадив. Резултат, паднат имунитет, и стигнаа ковид симптомите. Сеуште се опправуваме, ама мислам дека заморот и после качени неколку скали ќе ни остане,и на мене и на мм.
Ве молам пазете се ..го озгубов свекорот па сега и татткото ми душа ме боли јас сум на систе ми утро вечери емто трудница мајка ми ссга поцна со симто ми свекрва ми и сопругот позитивни со јаки симптоми дома изплирани..Готово почнав да губам надеж и умирам од страв да не ми земи ова чума и 3 особа
Прими сочувство.. Ситуацијата е стварно лоша но пробај да најдеш сила во себе и да се смириш поради бебето. Пиши ми ако ти треба разговор
Млади...нека почиваат во мир, прими сочуство. Нема утеха ама мораш да се држиш, биди силна за бебето. Последни да се од болеста и другите да оздравеете. Ти праќам сила.
Навистина ми е многу жал. Прими најискрено сочуство. Нека е здрава и жива фамилијата. Ти остани силна заради бебето
Дали некој испитувал крвна слика во биотек и дали им се релевантни резултатите. Д-димерите ми се 399 во гранична вредност до 500, црп ми е 3,70 во гранична вредност до 6, само седиментацијата ми е на граница 12, во гранична вредност до 12. Леукоцитите ми се пониски 4,47. Чекам резултат од тест.