Ke ve molam ako imate broj da se javam uste nemam resenie za izilacija a sim pozitibna i nikoj ne me kontaktiral
Јас прво изгубив мирис па после тоа делумно вкус. Осеќам кисело, луто и горчливо. Други симптоми имаш ли ? Јас температура која што не ја осеќам, најмногу 37 со 4.
A dali spaga vo simptomi nervozni noze,ili jas deka doma sedam vaka mi e nervozno vo nozeve od snosti me izludija
Температурата ми е 36.9 сега баш мерев. Суво грло, се изнапив вода, џабе. И слаба вртоглавица имам, како пијана да сум. Друго немам.
Благодарам,имам едни апчиња за отечени и болни нозе незнам дали да се напијам од нив,па полшо да не направам,а колку дена така ти беше?леле секој ден нов симптом
Isti takvi simptomi imav jas za po 1 den da izgubam oset za miris i vkus se testirav i ispadnav pozitivna
Ама јас веќе петти ден ми е од вторникот покажав симтоми,температурата ја поминав ,треската,главоболката,малку подкашлуваме ама мн малку иако сум пушач додуша овие три дена немам запалено цигара пијам Панцеф,ова со нозеве од сности ама и како да ме наболува десната нога,незнам ама мене мн паника ме фаќа,тестови немаат кај нас се водам само како суспектна,Др потескотии немам се надевам вака ќе поминам
На вибер ти нема стасано решение за изолација оти кај свекорот свекрвта и на маж ми им стаса на вибее
36.9 не е никаква температура. Мирис се намалува од затнат нос, кога се губи од ковид се губи одеднаш сосе вкус. Надвор е страшно колку е загадено и да немаш суво грло и кашлица треба да си робот.
Има многу случаи каде немаат мирис но имаат вкус, пример на братучедка ми само тоа и беше симптом. И мене тоа ми беше и затоа се изолирав само што не де тестирав.