Поткашлува ама не да се гуши се осеќа добро само што го мачи темп. Значи мислите не би требало да го задржат?
Свекор ми со ниска сатурација, со кашлица, со температура и спуштено на плуќа не го примија Нема место затоа.
Луѓенца, јас сум на крај со изолацијава, што е следно да направам или да ми направат.Сиг ке треба пак тест или незз антитела,треба ли да се прегледувам дополнително,кога ми почна се,матичниот ме прегледа,немав ништо на грло и плуќа. Фала ви
Едно можеби глупаво прашање,ама кој пушеше цигари со симптоми?јас четврт ден немам запалено ама душава ми бара а и страв ме фаќа,денес ми е седми ден од кога појавив симптоми,денеска изгубив мирис,правев пак крвна слика добро е сето фала му на Бога ама уште кажува дека е вирусно
Имаше главоболка, посебно во делот на слепоочниците? Денес ми се јави доста изразена.. Уште имам мирис и вкус, но матичната пак ми вели седи, ама овој пат една недела за да се види..? Ако е за да се види, еве од петокот седам..не примам ништо освен пробиотик Waya..зар не треба да ми даде нешто друго..? На диета ме стави, најверојатно мислеше да не е нешто до стомакот - ама баш кога мене ми се јадеше од петокот дремав на пакетче двопек, варени компири и јогурт така до вчера..Сега скроз ми се пресече апетитот и денес немам јадено буквално ништо.. Стварно ќе почнам да паничам..
Симптомите кај секого различно се манифестираат, но сепак тие се. Кај некој се со појак интензитет, кај некој со послаб. За дијареа делотворен и природен лек е чај од сушена кора од калинка.
Колкави се шансите да се пренесе вирусов ако едниот носи kn95,а другиот обична маска? Близината на контакт да е доста блиску, лице в лице разговор.
Здраво..Сабајле имав мирис вкус еве сега не.Многу се плашам.Ми течеше носот инаку имам апетит добро се осеќам расположена сум.Се јавив и кај матичниот ср е можно вика ама не осеќам мирис вкус од пред неколку саати можное Корона пред 2 дена има 37 до 4 темп.Ве молам совет мислење многу паника ме фаќа дека не осеќам ништо нз шода прам Вит Ц се напив магнезиум цинк парацетамол.....
Да да, благо особено нај више осеќам фала богу Голема шанса е да си позитивна али чим си со вие симптоми не паничи, значи ќе имаш лесна форма на вирусот
Нема простор за паника девојки. Во среќлиите сте (боже господе што пишувам не ми се верува ), блага форма на вирусот е тоа. Ќе бидете добри
Дајбоже..Господ сите да не чува..Прее срцето ми застана нез шо да правам оти ми течеше носот си викам наастината сум немма ни болка во грло ништо ништо јадам пијам се смеам ама ете наеднаш ништо мирис прскам парфем ништоооооо јадам благо осеќам благо но не вкус а сабјале арна си бев..Боже мој
Dali nekoj imal bolki vo zeludnik dijarea temperatura 37 so 3 i da e pozitiven?... bolkite vo zeludnikot se potenciraat povekje pri jadenje zachineta ili luta hrana.